Επισκέπτης
τι εννοεις δεν καταλαβαινωΕσυ τελικα ΔΕΝ εισαι?
Λαθος εκανα?
τι εννοεις δεν καταλαβαινωΕσυ τελικα ΔΕΝ εισαι?
Λαθος εκανα?
συμπληρωνω αναγκαστικος κλωνος ομωςοχι φιλε.
οχι φιλε.Δεν εισαι κλωνος λεω?
Ρε δεν σου ερχεται καπως, να μπαινει ο καθε κλωνος να κανει τον εξυπνο?
Με 17 ποσταρισματα ο αλλος και εχει αποψη για τα παντα.
οι γυναικες που εχει κατακτησει.Βεβαια απο τοτε εχει ξεπερασει το 100 αλλα οι αλητες οι μοντ δεν δεχονται να του το αλλαξουν.
βαρυ κατηγορητηριοmaster21 μην ανησυχεις φιλε δεν θα ανρωτηθω για το δικο σου nickname αυτα τα λεει ο αλεκουκος
ρε παπαρα αλεκος κωλομπαρας εισαι ρε μαλακα ;
Πωωωωωω ρε παιδι μου αυτο το παιδι τισκατα το ταιζαν μικρο ρε πουστη μου μπορει να με εξηγησει καποιος;
Μυστηρια ιστορια εισαι ρε αλεξακη ; ουτε ο sherlock holmes δεν θα σε ξεσκεπαζε εσενα ρε ταραμα....
Γιατι να ανρωτηθω για τον master21 τι σημαινει το νουμερο 21 ρε κουραμπιε;
εδειξε ο ανθρωπος δειγματα εξυπνακια και τυπου που προκαλει η αλλιως ψευτομαγκα που προσπαθει απελπισμενα να γαμησει τελειωμενη σαν την nimertis
οχι φυσικα οτι ολα αυτα εισαι η τα επιδιωκεις εσυ προς θεου φιλε μου ...
απλα το δικο σου 71 σημαινει οτι αυτη τη στιγμη ζεις την 71η ζωη σου και δυστυχως απο τις 71 φορες που γεννηθηκες αυτη ειναι πρωτη ζωη που την βιωνεις ως αρεν (δυστυχως στις προηγουμενες 70 ησουν η καραπουσταρα του κερατα η γυναικα στο φυλο)
αλλα βλεπεις ρε παιδακι μου σου εχουν μεινει καταλοιπα ....στην κατινια στο καραπουσταρικο τροπο που σε δερνει και με τον οποιο προσπαθεις να φερεσαι και να απαντας παιζοντας το μαγκας χωρις να εισαι ....
εδω δεν μου δινουν το 100ρικο
το μπαζακι ειναι αναξιοπιστο
μπηκε και η λατρεια σουεσυ κουφαλα σ'αρεσει να βλεπεις 1vs1 σε λεκτικες μονομαχιες ε ;
εισαι αλανι ;)
τι να κανει ομως ρε φιλε και ο καημενος ο αλεκουκος θελει και αυτος την nimertis του
ειναι σαν λεμε θελει ο 'μεγαλοτσουτσουνος' την πηγαδομουνα του
βαρυ κατηγορητηριο
Στο ότι είσαι μπάζο το κλωνάρι έχει δίκιο πάντως.Κλωνάρι της erinal 100%
master21 μην ανησυχεις φιλε δεν θα ανρωτηθω για το δικο σου nickname αυτα τα λεει ο αλεκουκος
ρε παπαρα αλεκο κωλομπαρας εισαι ρε μαλακα ;
Πωωωωωω ρε παιδι μου αυτο το παιδι τι σκατα το ταιζαν μικρο ρε πουστη μου μπορει να με εξηγησει καποιος;
Μυστηρια ιστορια εισαι ρε αλεξακη ; ουτε ο sherlock holmes δεν θα σε ξεσκεπαζε εσενα ρε ταραμα....
Γιατι να αναρωτηθω για τον master21 τι σημαινει το νουμερο 21 ρε κουραμπιε;
εδειξε ο ανθρωπος δειγματα εξυπνακια και τυπου που προκαλει η αλλιως ψευτομαγκα που προσπαθει απελπισμενα να γαμησει τελειωμενη σαν την nimertis
οχι φυσικα οτι ολα αυτα εισαι η τα επιδιωκεις εσυ προς θεου φιλε μου ...
απλα το δικο σου 71 σημαινει οτι αυτη τη στιγμη ζεις την 71η ζωη σου και δυστυχως απο τις 71 φορες που γεννηθηκες αυτη ειναι πρωτη ζωη που την βιωνεις ως αρεν (δυστυχως στις προηγουμενες 70 ησουν η καραπουσταρα του κερατα η γυναικα στο φυλο)
αλλα βλεπεις ρε παιδακι μου σου εχουν μεινει καταλοιπα ....στην κατινια στο καραπουσταρικο τροπο που σε δερνει και με τον οποιο προσπαθεις να φερεσαι και να απαντας παιζοντας το μαγκας χωρις να εισαι ....
Στο ότι είσαι μπάζο το κλωνάρι έχει δίκιο πάντως.
αν πεσει σε κανα Σεχιδη θα το μαθουμε παντως με τις μαλακιες που λεειποιος την γαμαει και αυτην την τελειωμενη ρε φιλε την ανυπαρκτη
ακους εκει να πει στον αλλον επειδη 'μαλωσαν' εισαι μικροψολης
ε ρε ενα γερο χερι ξυλο που επρεπε να σε δωσει ακομα και ο μεγαλυτερος μαλακας του πλανητη να ητανε σαν χαρακτηρας
τετοιο πραγμα δεν λες σε εναν αντρα κατακαημενη οσο νευριασμενη κι αν εισαι οσο τεταμενη και να ειναι η ατμοσφαιρα
μονο την μανα η την οικογενεια αν σου βρισει η σε χτυπησει χωρις λογω εχεις δικαιωμα να πεις κατι τετοιο σε εναν αντρα ( διοτι γυναικες ποτε δεν χτυπανε οι αληθινοι αντρες )
Στο ότι είσαι μπάζο το κλωνάρι έχει δίκιο πάντως.
Να και αυτεπάγγελτος συνήγορος κάθε αιδοίου εδώ μέσαΚοιμισου αγγελουδι μου.
μπηκε και η λατρεια σου
Κι εσυ αυτο σκεφτηκες?Κλωνάρι της erinal 100%
Κοιμισου αγγελουδι μου.Στο ότι είσαι μπάζο το κλωνάρι έχει δίκιο πάντως.
Να και αυτεπάγγελτος συνήγορος κάθε αιδοίου εδώ μέσα
Συνηγορος? Οχι δα.Να και αυτεπάγγελτος συνήγορος κάθε αιδοίου εδώ