Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε δεν σου ερχεται καπως, να μπαινει ο καθε κλωνος να κανει τον εξυπνο?
Με 17 ποσταρισματα ο αλλος και εχει αποψη για τα παντα.

Τσουυυυυυυυυυυυυυπ πεταχτηκε παλι ο αλεκουκος
Τι κανεις βρε πεταχτουλικο
Αλεκουκο πολυ πεταχτος μας προεκυψε ρε μπαγασα
τι να τον κανουμε ρε παιδια απο μικρος μια αλληγορια της πορδης ητανε ο ατιμος...

οσο για το ποιος ειναι νορμαλ, ποιος ειναι μαγκας ποιος ψευτο μαγκας και ποιος παπαρας με περικεφαλαια αυτο αλεκουκο δεν φαινεται απο τα χιλιαδες ποστ και τισ χιλιαδες μαλακιες που ξεστομιζει φαινεται τσακ μπαμ
Αντε τωρα στην nimertis γιατι ειναι αργα και θα χει ανησυχησει το κοριτσι
τι θα πει ο κοσμος ρε αλεκουκο το αφηνεις μονο τοσο αργα το κοριτσι αμαν δηλαδη ... ντροπη

Επισκέπτης
οι γυναικες που εχει κατακτησει.Βεβαια απο τοτε εχει ξεπερασει το 100 αλλα οι αλητες οι μοντ δεν δεχονται να του το αλλαξουν.

master21 μην ανησυχεις φιλε δεν θα ανρωτηθω για το δικο σου nickname αυτα τα λεει ο αλεκουκος
ρε παπαρα αλεκο κωλομπαρας εισαι ρε μαλακα ;
Πωωωωωω ρε παιδι μου αυτο το παιδι τι σκατα το ταιζαν μικρο ρε πουστη μου μπορει να με εξηγησει καποιος;
Μυστηρια ιστορια εισαι ρε αλεξακη ; ουτε ο sherlock holmes δεν θα σε ξεσκεπαζε εσενα ρε ταραμα.... :)
Γιατι να αναρωτηθω για τον master21 τι σημαινει το νουμερο 21 ρε κουραμπιε;
εδειξε ο ανθρωπος δειγματα εξυπνακια και τυπου που προκαλει η αλλιως ψευτομαγκα που προσπαθει απελπισμενα να γαμησει τελειωμενη σαν την nimertis
οχι φυσικα οτι ολα αυτα εισαι η τα επιδιωκεις εσυ προς θεου φιλε μου ...
απλα το δικο σου 71 σημαινει οτι αυτη τη στιγμη ζεις την 71η ζωη σου και δυστυχως απο τις 71 φορες που γεννηθηκες αυτη ειναι πρωτη ζωη που την βιωνεις ως αρεν (δυστυχως στις προηγουμενες 70 ησουν η καραπουσταρα του κερατα η γυναικα στο φυλο)
αλλα βλεπεις ρε παιδακι μου σου εχουν μεινει καταλοιπα ....στην κατινια στο καραπουσταρικο τροπο που σε δερνει  και με τον οποιο προσπαθεις να φερεσαι και να απαντας παιζοντας το μαγκας χωρις να εισαι ....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
master21 μην ανησυχεις φιλε δεν θα ανρωτηθω για το δικο σου nickname αυτα τα λεει ο αλεκουκος
ρε παπαρα αλεκος κωλομπαρας εισαι ρε μαλακα ;
Πωωωωωω ρε παιδι μου αυτο το παιδι τισκατα το ταιζαν μικρο ρε πουστη μου μπορει να με εξηγησει καποιος;
Μυστηρια ιστορια εισαι ρε αλεξακη ; ουτε ο sherlock holmes δεν θα σε ξεσκεπαζε εσενα ρε ταραμα.... :)
Γιατι να ανρωτηθω για τον master21 τι σημαινει το νουμερο 21 ρε κουραμπιε;
εδειξε ο ανθρωπος δειγματα εξυπνακια και τυπου που προκαλει η αλλιως ψευτομαγκα που προσπαθει απελπισμενα να γαμησει τελειωμενη σαν την nimertis
απλα το δικο σου 71 σημαινει οτι αυτη τη στιγμη ζεις την 71η ζωη σου και δυστυχως απο τις 71 φορες που γεννηθηκες αυτη ειναι πρωτη ζωη που την βιωνεις ως αρεν (δυστυχως στις προηγουμενες 70 ησουν η καραπουσταρα του κερατα η γυναικα στο φυλο)
αλλα βλεπεις ρε παιδακι μου σου εχουν μεινει καταλοιπα ....στην κατινια στο καραπουσταρικο τροπο που σε δερνει  και με τον οποιο προσπαθεις να φερεσαι και να απαντας παιζοντας το μαγκας χωρις να εισαι ....
βαρυ κατηγορητηριο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εσυ κουφαλα σ'αρεσει να βλεπεις   1vs1 σε λεκτικες μονομαχιες  ε ;
εισαι αλανι ;)
τι να κανει ομως ρε φιλε και ο καημενος ο αλεκουκος θελει και αυτος την nimertis του
ειναι σαν λεμε θελει ο 'μεγαλοτσουτσουνος' την πηγαδομουνα του  :cheesy:
:grin: μπηκε και η λατρεια σου  :grin:

Επισκέπτης
βαρυ κατηγορητηριο

εσυ κουφαλα σ'αρεσει να βλεπεις   1vs1 σε λεκτικες μονομαχιες  ε ;
εισαι αλανι ;)
τι να κανει ομως ρε φιλε και ο καημενος ο αλεκουκος θελει και αυτος την nimertis του
ειναι σαν λεμε θελει ο 'μεγαλοτσουτσουνος' την πηγαδομουνα του  :cheesy:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ρε παπαρα αλεκο κωλομπαρας εισαι ρε μαλακα ;
Πωωωωωω ρε παιδι μου αυτο το παιδι τι σκατα το ταιζαν μικρο ρε πουστη μου μπορει να με εξηγησει καποιος;
Γιατι να αναρωτηθω για τον master21 τι σημαινει το νουμερο 21 ρε κουραμπιε;
αλλα βλεπεις ρε παιδακι μου σου εχουν μεινει καταλοιπα ....στην κατινια στο καραπουσταρικο τροπο που σε δερνει  και με τον οποιο προσπαθεις να φερεσαι και να απαντας παιζοντας το μαγκας χωρις να εισαι ....

Κλωνάρι της erinal 100%
:birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ποιος την γαμαει και αυτην την τελειωμενη ρε φιλε την ανυπαρκτη
ακους εκει να πει στον αλλον επειδη 'μαλωσαν' εισαι μικροψολης
ε ρε ενα γερο χερι ξυλο που επρεπε να σε δωσει ακομα και ο μεγαλυτερος μαλακας του πλανητη να ητανε σαν χαρακτηρας
τετοιο πραγμα δεν λες σε εναν αντρα κατακαημενη οσο νευριασμενη κι αν εισαι οσο τεταμενη και να ειναι η ατμοσφαιρα
μονο την μανα η την οικογενεια αν σου βρισει η σε χτυπησει χωρις λογω εχεις δικαιωμα να πεις κατι τετοιο σε εναν αντρα ( διοτι γυναικες ποτε δεν χτυπανε οι αληθινοι αντρες )
αν πεσει σε κανα Σεχιδη θα το μαθουμε παντως με τις μαλακιες που λεει :grin: :grin:

Επισκέπτης
:grin: μπηκε και η λατρεια σου  :grin:

ποιος την γαμαει και αυτην την τελειωμενη ρε φιλε την ανυπαρκτη
ακους εκει να πει στον αλλον επειδη 'μαλωσαν' εισαι μικροψολης
ε ρε ενα γερο χερι ξυλο που επρεπε να σε δωσει ακομα και ο μεγαλυτερος μαλακας του πλανητη να ητανε σαν χαρακτηρας
τετοιο πραγμα δεν λες σε εναν αντρα κατακαημενη οσο νευριασμενη κι αν εισαι οσο τεταμενη και να ειναι η ατμοσφαιρα
μονο την μανα η την οικογενεια αν σου βρισει η σε χτυπησει χωρις λογω εχεις δικαιωμα να πεις κατι τετοιο σε εναν αντρα ( διοτι γυναικες ποτε δεν χτυπανε οι αληθινοι αντρες )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom