Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Στην παγκοσμια καταταξη δεν ειμαστε και τοσο χαλια  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• list3d.gif
    list3d.gif
    321 KB · Εμφανίσεις: 22

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μήπως φίλε αλεκούκο να αφήσεις λίγο την μαλακία που σε δέρνει στον εγκέφαλο και να να πάψεις να έχεις εσύ παραληρητικές ιδέες μεγαλείου και γενικότερα να το παίζεις  τζάμπα μάγκας ;
Μήπως ;
Όσο αφορά εσένα nimertis θα σου πω μόνο ένα πράγμα κοπελιά ότι εσύ χάνεις που δεν κάθισες να δώσεις βάση στα λόγια μου γιατί εγώ μπορεί να 'φλυάρησα' άλλα έδωσα ορθά και αντικειμενικά επιχειρήματα έτσι ώστε να σε δώσω να καταλάβεις πιο είναι γενικότερα το πρέπον. Αντί λοιπόν, να κάτσεις να προσέξεις μια από τις λίγες σοβαρές απαντήσεις με έγραψες στην μουνάρα σου και είπες δεν τα διαβάζω είναι και γενικά τι κάθεται και λέει αυτός μαλάκας όπως αρκετοί άλλοι. Δικό σου πρόβλημά λοιπόν... :birdman:
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσένα erinal που τουλάχιστον μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που είπα και να τα κατανοήσεις
αν μην τι άλλο κάποιοι ελάχιστοι σκέφτονται και λίγο πιο καλά...

Το νικ σου (KostasKour) τι σημαινει?
Κώστας Κουρασμενος???
Πρόεδρε εσυ???????
Αποφασισες να λυσεις τη σιωπη σου?????????????????

Επισκέπτης
Το νικ σου (KostasKour) τι σημαινει?
Κώστας Κουρασμενος???
Πρόεδρε εσυ???????
Αποφασισες να λυσεις τη σιωπη σου?????????????????

Κοιτα να δεις ,
Αντι να βρεις πεις κανενα σοβαρο επιχειρημα να με αντικρουσεις πραγμα δυσκολο για πιθηκους το ριχνεις απο οτι φαινεται στην μαλακια με μαλακιες του τυπου 'το nickname σου τι σημαινει' και τετοια
οποτε φιλε μου θα πεσω και γω στο δικο σου επιπεδο και θα σου πω τι σημαινει...
Το nickname συγκεκριμενα το kour σημαινει κουρεας γιατι εχω μαθει να κουρευω τις γλωσσιτσες απο κατι γατακια σαν και σενα
αλλα ειδικα για σενα θα κανω μια εξαιρεση και θα σου πω οτι για σενα και μονο παραπεμπει στο κουραδας γιατι σε εχω χεσμενο.  :birdman:

Επισκέπτης
Οσο για αυτο το βλημα την nimertis
(αμα ειναι οντως γυναικα) διοτι ολα ειναι πιθανα στην ζωη και μπορει να ειναι κανενας κομπλεξικος παλιοπουστας.... που ξες καμια φορα  :cheesy:
 ενα εχω να πω :    και μονο απο τον τροπο που μιλας η τελοσπαντων φαινεται να εκφραζεσαι μεσα απο αυτο το forum για ενα τετοιο θεμα και μαλιστα να το συνεχιζεις με προκλητικο τροπο να μιλας για αυτο(μπορει και να σε φτιαχνει η ολη φαση που ξερουμε τα βιτσια του καθενα)
με δινει να καταλαβω οτι στην πραγματικη ζωη σου παιζει να εισαι χειροτερη πουτανα στην ψυχη και απο μια πουτανα επαγγελματια που δουλευει σε μπουρδελο (αρκετες απο εκεινες τις επαγγελματιες ειναι πιο 'τιμιες' στην ψυχη σε σχεση με πολλες αλλες 'τιμιες' που κυκλοφορουν εξω)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κοιτα να δεις ,
Αντι να βρεις πεις κανενα σοβαρο επιχειρημα να με αντικρουσεις πραγμα δυσκολο για πιθηκους το ριχνεις απο οτι φαινεται στην μαλακια με μαλακιες του τυπου 'το nickname σου τι σημαινει' και τετοια
οποτε φιλε μου θα πεσω και γω στο δικο σου επιπεδο και θα σου πω τι σημαινει...
Το nickname συγκεκριμενα το kour σημαινει κουρεας γιατι εχω μαθει να κουρευω τις γλωσσιτσες απο κατι γατακια σαν και σενα
αλλα ειδικα για σενα θα κανω μια εξαιρεση και θα σου πω οτι για σενα και μονο παραπεμπει στο κουραδας γιατι σε εχω χεσμενο.  :birdman:
Ξερεις τι λενε για τους ανθρωπους που στο χιουμορ απαντανε με βρισιες ε?
Τουλαχιστον ανωριμοι.
Οκ κλωνε?

Επισκέπτης
Ξερεις τι λενε για τους ανθρωπους που στο χιουμορ απαντανε με βρισιες ε?
Τουλαχιστον ανωριμοι.
Οκ κλωνε?

απανταω φιλε μου στον καθενα αναλογως με τον τροπο που γραφει και αναλογως με το τη θεση στην κλιμακα της μαλακιας του εγκεφαλου βρισκεται η σταθμη της μαλακιας
αλλου ειδους χιουμορ και απαντησεις και γενικα τροπο συμπεριφορας θα εχω σε ανθρωπους που βαρανε κοκκινο (εκει θα 'διαπραγματευτουμε' και με βρισιες αφου και ο ιδιος αυτη ειναι η βασικη του επιδιωξη)  και αλλο με ενα πιο εξυπνο ανθρωπο που ειναι πιο κουλ ...
τωρα απ'τα ευκολως εννουμενα μαντεψε φιλε μου σε ποια κατηγορια ανηκετε φιλε μου εσυ και αυτη η nimertis ; :grin:
εσυ κυριως επειδη την συγονταρεις και το παιζες μαγκας στην εξαιρετικη θα ελεγα οπτικη με την οποια ειδα το γεγονος και της το περιεγραψα και το ανελυσα  

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
απανταω φιλε μου στον καθενα αναλογως με τον τροπο που γραφει και αναλογως με το τη θεση στης κλιμακα της μαλακιας του εγκεφαλου βρισκεται η σταθμη
αλλου ειδους χιουμορ και απαντησεις και γενικα τροπο συμπεριφορας θα εχω σε ανθρωπους που βαρανε κοκκινο (εκει θα 'διαπραγματευτουμε' και με βρισιες αφου και ο ιδιος αυτη ειναι η βασικη του επιδιωξη)  και αλλο με ενα πιο εξυπνο ανθρωπο που ειναι πιο κουλ ...
τωρα απ'τα ευκολως εννουμενα μαντεψε φιλε μου σε ποια κατηγορια ανηκεται φιλε μου εσυ και αυτη η nimertis ; :grin:
εσυ κυριως επειδη την συγονταρεις και το παιζες μαγκας στην εξαιρετικη θα ελεγα οπτικη με την οποια ειδα το γεγονος και της το περιεγραψα και το ανελυσα  
θελει να γαμησει ο αλεξ μην τον παρεξηγεις ειναι και γαμω τα παιδια :grin:

Επισκέπτης
θελει να γαμησει ο αλεξ μην τον παρεξηγεις ειναι και γαμω τα παιδια :grin:

εσενα φιλε σε βρισκω σενιο και εξυπνο  ;)

Ελαααα να πεφτουν οι αληθειες στην φορα για τον αλεκουκο
ωστε να γαμησεις θες ρε μπαγασικο αλεξ ε ;!
πες μας ρε καβλιαρικο μην ντρεπεσαι !!!
ολοι μια παρεα ειμαστε να ειδες ολοι πρεφα σε πηρανε
Να γαμησει βρε θελει ο καημενος ο Αλεξανδρος για αυτο το παιζει .... γενικως κατι το παιζει τωρα αλλα δεν μπορω να βρω τι

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εσενα φιλε σε βρισκω σενιο και εξυπνο  ;)

Ελαααα να πεφτουν οι αληθειες στην φορα για τον αλεκουκο
ωστε να γαμησεις θες ρε μπαγασικο αλεξ ε ;!
πες μας ρε καβλιαρικο μην ντρεπεσαι !!!
ολοι μια παρεα ειμαστε να ειδες ολοι πρεφα σε πηρανε
Να γαμησει βρε θελει ο καημενος ο Αλεξανδρος για αυτο το παιζει .... γενικως κατι το παιζει τωρα αλλα δεν μπορω να βρω τι
απλα εχει τον δικο του τροπο προσεγγισης :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπράβο madokara μου !!!! Μπράβο madokolara μου !!! Μπράβο το κορίτσι !!! Τί κορίτσι είναι αυτό καλέ;
ααααχ αααααχ αχ  :kissass:
θυσία να γίνεις για να κάνεις έναν νέο άνθρωπο ξανά ευτυχισμένο
Ποιος θελει να γαμησει ειπαμε?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:cheesy:  ;)

ok τοτε χαλαλι τοτε του καημενου αφου επειγουν οι γενετησιες ορμες του παω πασο
α και μια συμβουλη προς την nimertis
κουκλα μου να το περιποιηθεις καλα το παλικαρι μας, τον σταυραητο μας, το ζωντανο καραβοπανο του site, την μεγαλυτερη μαλαπερδα του 20ου αιωνα, τον αλεκουκο μας .... α και μην ξεχασεις nimertis να του βαλεις κα ταλκ (ειναι για ευαισθητα δερματακια ξερεις εσυ ....)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολλα ξερεις εσυ  :grin:

Επισκέπτης
απλα εχει τον δικο του τροπο προσεγγισης :grin:

:cheesy:  ;)

ok τοτε χαλαλι τοτε του καημενου αφου επειγουν οι γενετησιες ορμες του παω πασο
α και μια συμβουλη προς την nimertis
κουκλα μου να το περιποιηθεις καλα το παλικαρι μας, τον σταυραητο μας, το ζωντανο καραβοπανο του site, την μεγαλυτερη μαλαπερδα του 20ου αιωνα, τον αλεκουκο μας .... α και μην ξεχασεις nimertis να του βαλεις κα ταλκ (ειναι για ευαισθητα δερματακια ξερεις εσυ ....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom