Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Αυτος ειναι.
Τωρα γραφει με μικρα.
Βρηκε το capslock.

όχι ρε φίλε, η έρι είχε περισσότερη πλάκα

Αυτός ο μικροψώλης μόνο μαλακίες λέει και χωρίς σύνταξη κιόλας  :(

Πφφφφφφφφ πως θα διασκεδάσουμε σήμερα?  :think:

Επισκέπτης
Ναι ναι,ή ο άλλος που έγραφε ασύντακτα με κεφαλαία  :2funny:

Τα δύο παρανοϊκά  :cheesy:

κοιτα να δεις μικρη μου πουτανιτσα δεν εχω καμια σχεση με καμια η κανενα eirinal και ουτε το κανω για ξεκαρφωμα η κατι αλλες παπαριες που λεει ο πιθηκος που σε υπερασπιζεται επειδη απελπισμενα θελει να γαμησει.
Πολυ πιθανον οποιος και αν ειναι αυτος ο eirinal αντρας η γυναικα να ειναι καποιος με μυαλο που συμφωνησε μαζι μου
εσεναα λυπαμαι τσουλαρα μου που αντι να κατσεις να με παρεις στα σοβαρα οταν ακομα σου μιλουσα σοβαρα στα πρωτα μου ποστ με τα κεφαλαια οπως λες και συ προφανως ειρωνικα
αντι λοιπον τοτε που καθομουν να σου πω μια κουβεντα στα σοβαρα να σε δειξω ποσο μεγαλη μαλακια εκανες εσυ ειρωνευοσουν και ελεγες μαλακιες τις οποιες σιγονταρε αυτος ο τελειωμενος παπαρας ο αλεξ μπας και σε γαμησει εσυ ελεγε μαλακιες
οποτε αμα εισαι τοσο τουβλο εγω δεν σε φταιω

Επισκέπτης
το αλλο το μουνι σσιες13 ξερει και δεν λεει τιποτα  :tickedoff:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
κοιτα να δεις μικρη μου πουτανιτσα δεν εχω καμια σχεση με καμια η κανενα eirinal και ουτε το κανω για ξεκαρφωμα η κατι αλλες παπαριες που λεει ο πιθηκος που σε υπερασπιζεται επειδη απελπισμενα θελει να γαμησει.
Πολυ πιθανον οποιος και αν ειναι αυτος ο eirinal αντρας η γυναικα να ειναι καποιος με μυαλο που συμφωνησε μαζι μου
εσεναα λυπαμαι τσουλαρα μου που αντι να κατσεις να με παρεις στα σοβαρα οταν ακομα σου μιλουσα σοβαρα στα πρωτα μου ποστ με τα κεφαλαια οπως λες και συ προφανως ειρωνικα
αντι λοιπον τοτε που καθομουν να σου πω μια κουβεντα στα σοβαρα να σε δειξω ποσο μεγαλη μαλακια εκανες εσυ ειρωνευοσουν και ελεγες μαλακιες τις οποιες σιγονταρε αυτος ο τελειωμενος παπαρας ο αλεξ μπας και σε γαμησει εσυ ελεγε μαλακιες
οποτε αμα εισαι τοσο τουβλο εγω δεν σε φταιω

Και μικροψώλης και Σαλλλλονικιός  :think:
Πες και άλλα,να βγάλουμε εγκυρότερο ψυχολογικό προφίλ  :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Α καλα, γινεται ολο και καλυτερο.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ειδες κανεις το gl που τον ψαχνω  :birdman:

Επισκέπτης
όχι ρε φίλε, η έρι είχε περισσότερη πλάκα

Αυτός ο μικροψώλης μόνο μαλακίες λέει και χωρίς σύνταξη κιόλας  :(

Πφφφφφφφφ πως θα διασκεδάσουμε σήμερα?  :think:

μωρη ανυπαρκτη πουτανα εισαι με τα καλα σου εσυ ....ΕΣΥ .... ενα πως να σε πρωτοχαρακτηρισω
λυπαμαι ακομα και τον χαρακτηρισμο, βρισια η μη που θα σε ριξει καποιος
ΕΣΥ... θα μιλησεις για ΜΕΝΑ και θα πεις οτι δεν εχω και συνταξη κιολας στον λογο μου
αφου σου εξηγησα βρε βουρλο οτι τα εγραφα γρηγορα και δεν εδωσα βαση τοσο σ αυτο οσο στο να μπορεσω να σε αφυπνισω στην μαλακια που εκανες και εχεις στο κεφαλι σου (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ; ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ; )
τζαμπα μιλαω εγω και συ σαν το βλητο καθεσαι και λεσ οτι ειμαι παρανοικος και ειμαι eirinal και μαλακιες εις τον κυβο
δεν μου λες nimertis μου γλυκια μιας και ποιο πουτανα πεθαινεις
απο οτι καταλαβα ακομα και απτον τροπο που γραφεις : αχ πως θα διασκεδασω σημερα , αστον αυτον τον μικροψωλη και χιλια δυο αλλα που ειδα να γραφεις και διαισθανθηκα και με τι υφακι τα γραφεις (το υφακι της πουτανας που μπηκε να κανει ενα φορουμ και να διασκεδαζει βλεποντας οτι ολη ασχολουνται ουσιαστικα με το ποσο πουτανα ειναι)
τα καταλαβα  αυτα για σενα οχι μονο εγω αλλα και ολοι εδω μεσα (ακομα και αυτος ο απελπισμενος ο αλεξ απλα αυτος εχει αναγκη επειγουσα και θελει να σε γαμησει γιαυτο σε υπερασπιζεται   αλλα ολοι τον πηραν πρεφα και μπραβο παιδια που τον δουλευεται τον παπαρα)
σου προτεινω λοιπον κατι και σε σενα και σε αυτον τον αλεξ ... μια λοβοτομη πιστευω θα σας εκανε τρισευτιχισμενους ... ειδικα στην κατασταση που ειναι τα μυαλα σας

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
μωρη ανυπαρκτη πουτανα εισαι με τα καλα σου εσυ ....ΕΣΥ .... ενα πως να σε πρωτοχαρακτηρισω
λυπαμαι ακομα και τον χαρακτηρισμο, βρισια η μη που θα σε ριξει καποιος
ΕΣΥ... θα μιλησεις για ΜΕΝΑ και θα πεις οτι δεν εχω και συνταξη κιολας στον λογο μου
αφου σου εξηγησα βρε βουρλο οτι τα εγραφα γρηγορα και δεν εδωσα βαση τοσο σ αυτο οσο στο να μπορεσω να σε αφυπνισω στην μαλακια που εκανες και εχεις στο κεφαλι σου (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ; ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ; )
τζαμπα μιλαω εγω και συ σαν το βλητο καθεσαι και λεσ οτι ειμαι παρανοικος και ειμαι eirinal και μαλακιες εις τον κυβο
δεν μου λες nimertis μου γλυκια μιας και ποιο πουτανα πεθαινεις
απο οτι καταλαβα ακομα και απτον τροπο που γραφεις : αχ πως θα διασκεδασω σημερα , αστον αυτον τον μικροψωλη και χιλια δυο αλλα που ειδα να γραφεις και διαισθανθηκα και με τι υφακι τα γραφεις (το υφακι της πουτανας που μπηκε να κανει ενα φορουμ και να διασκεδαζει βλεποντας οτι ολη ασχολουνται ουσιαστικα με το ποσο πουτανα ειναι)
τα καταλαβα  αυτα για σενα οχι μονο εγω αλλα και ολοι εδω μεσα (ακομα και αυτος ο απελπισμενος ο αλεξ απλα αυτος εχει αναγκη επειγουσα και θελει να σε γαμησει γιαυτο σε υπερασπιζεται   αλλα ολοι τον πηραν πρεφα και μπραβο παιδια που τον δουλευεται τον παπαρα)
σου προτεινω λοιπον κατι και σε σενα και σε αυτον τον αλεξ ... μια λοβοτομη πιστευω θα σας εκανε τρισευτιχισμενους ... ειδικα στην κατασταση που ειναι τα μυαλα σας

Και εγώ σ'αγαπώ  :boobies:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ακομα και αυτος ο απελπισμενος ο αλεξ απλα αυτος εχει αναγκη επειγουσα και θελει να σε γαμησει

Τύπε δεν ειναι αυτο το θεμα.
Το θεμα ειναι να την πεισω για κανενα ακάποτο.
Ή κανουμε δουλεια ή δεν κανουμε.

Επισκέπτης
Τύπε δεν ειναι αυτο το θεμα.
Το θεμα ειναι να την πεισω για κανενα ακάποτο.
Ή κανουμε δουλεια ή δεν κανουμε.

θες να μου πεις δηλαδη οτι την εχεις ηδη γαμησει κιολας μεσα απο δω
και τωρα μενει μονο να την πεισεις να σου κατσει ακαποτο κιολας ε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom