όχι ρε φίλε, η έρι είχε περισσότερη πλάκα
Αυτός ο μικροψώλης μόνο μαλακίες λέει και χωρίς σύνταξη κιόλας
Πφφφφφφφφ πως θα διασκεδάσουμε σήμερα?
μωρη ανυπαρκτη πουτανα εισαι με τα καλα σου εσυ ....ΕΣΥ .... ενα πως να σε πρωτοχαρακτηρισω
λυπαμαι ακομα και τον χαρακτηρισμο, βρισια η μη που θα σε ριξει καποιος
ΕΣΥ... θα μιλησεις για ΜΕΝΑ και θα πεις οτι δεν εχω και συνταξη κιολας στον λογο μου
αφου σου εξηγησα βρε βουρλο οτι τα εγραφα γρηγορα και δεν εδωσα βαση τοσο σ αυτο οσο στο να μπορεσω να σε αφυπνισω στην μαλακια που εκανες και εχεις στο κεφαλι σου (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ; ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ; )
τζαμπα μιλαω εγω και συ σαν το βλητο καθεσαι και λεσ οτι ειμαι παρανοικος και ειμαι eirinal και μαλακιες εις τον κυβο
δεν μου λες nimertis μου γλυκια μιας και ποιο πουτανα πεθαινεις
απο οτι καταλαβα ακομα και απτον τροπο που γραφεις : αχ πως θα διασκεδασω σημερα , αστον αυτον τον μικροψωλη και χιλια δυο αλλα που ειδα να γραφεις και διαισθανθηκα και με τι υφακι τα γραφεις (το υφακι της πουτανας που μπηκε να κανει ενα φορουμ και να διασκεδαζει βλεποντας οτι ολη ασχολουνται ουσιαστικα με το ποσο πουτανα ειναι)
τα καταλαβα αυτα για σενα οχι μονο εγω αλλα και ολοι εδω μεσα (ακομα και αυτος ο απελπισμενος ο αλεξ απλα αυτος εχει αναγκη επειγουσα και θελει να σε γαμησει γιαυτο σε υπερασπιζεται αλλα ολοι τον πηραν πρεφα και μπραβο παιδια που τον δουλευεται τον παπαρα)
σου προτεινω λοιπον κατι και σε σενα και σε αυτον τον αλεξ ... μια λοβοτομη πιστευω θα σας εκανε τρισευτιχισμενους ... ειδικα στην κατασταση που ειναι τα μυαλα σας