tsakoumakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειναι δυο μηνων εγκυος.Ακουσε με που σου λεω!!
Τι εννοείς ? διότι μου το έγραψες 2 -3 φορές .
Ειναι δυο μηνων εγκυος.Ακουσε με που σου λεω!!
στο κοσμοπολιταν εμενα μαγαπανε κε εδο με κραζουνεΕίναι το χαρακτηριστικό μας. Στο cosmopolitan γράφτηκες; Έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Οταν δεις το μωρο θα καταλαβεις!Τι εννοείς ? διότι μου το έγραψες 2 -3 φορές .
στο κοσμοπολιταν εμενα μαγαπανε κε εδο με κραζουνε
Μην αρπαζεσαι ρε τυπε, οι περισσοτεροι εδω μεσα απανταμε σοβαρα, παιδια ειμαστε να λεμε μαλακιες? Την καποτα τυπε πως την εβαλες? Επειδη θυμαμαι ειχες ενα θεμα! Μηπως στη φορεσαι το Μαριαννακι με το στοματακι της?
Ε, τοτε με το αλλο χερι που εχεις ελευθερο τραβα και μια φωτογραφια οταν την εχεις στα 4, εκτος και αν σου εχει πει να τις ριχνεις κωλοσπαμπιλα.Όχι , τελικά διαβασα τις συμβουλές ένως παιδιού εδω στο φορουμ και πηγα το μεσσημεράκι
και αγόρασα 2 πακέτα και άρχισα να κάνω δοκιμές.
Παρατήρησα οτι , για να μήν "παιζει" το προφυλακτικό και να μήν φαίνεται σαν ξεχιλομενο,
επρεπε να το κρατάω στην βάση του πουλιου μου και επραξα έτσι ,δηλαδη οταν ημουν μεσα εξω το κρατούσα με το χερι
για να μην φύγει.
εκτος και αν σου εχει πει να τις ριχνεις κωλοσπαμπιλα.
Όχι , τελικά διαβασα τις συμβουλές ένως παιδιού εδω στο φορουμ και πηγα το μεσσημεράκι
και αγόρασα 2 πακέτα και άρχισα να κάνω δοκιμές.
Παρατήρησα οτι , για να μήν "παιζει" το προφυλακτικό και να μήν φαίνεται σαν ξεχιλομενο,
επρεπε να το κρατάω στην βάση του πουλιου μου και επραξα έτσι ,δηλαδη οταν ημουν μεσα εξω το κρατούσα με το χερι
για να μην φύγει.
σιχνομιΓράφεις πολύ λανθασμένα, θέλεις να σου στειλώ να αγοράσεις
ενα βιβλίο , που θα σε βοηθήσει να πληκτρολογείς σωστα,
διοτι με εχεις τυφλώσει και δεν καταλαβαίνω τι γραφείς ?
φιλικά.
Τί είναι αυτο το Κωλοσπάμπιλα ? το Googlaρα αλλά δεν μου βγάζει κάτι.
thanks
Για δοκιμασε την λεξη πιγοραπισματα ή καπως ετσι.Τί είναι αυτο το Κωλοσπάμπιλα ? το Googlaρα αλλά δεν μου βγάζει κάτι.
thanks
Μα τόσο αντρικό και σοβαρό θέμα εδω θα το ξεκίναγα, σκεψου οτι την πέμπτη πήγα να το ανοιξω στο sxeseis.gr και όταν
έγραψα την λέξη προφυλακτικό - καπότα, έφαγα Μπαν
Εδω γιατι κραζουν οι περισσότεροι ?
Τί είναι αυτο το Κωλοσπάμπιλα ? το Googlaρα αλλά δεν μου βγάζει κάτι.
thanks
Τωρα που το σκεφτομαι αν ειναι τρανς η Μαριανα δεν υπαρχει προβλημα!Ελευθερα ολα!Τι εννοείς ? διότι μου το έγραψες 2 -3 φορές .
τυπε μου που χαθηκες, ακομα τη λεξη googlαρεις
Σκαμπιλια στο κωλο ρε γκάου!!!Ναι , ψάχω την λάξη πιγοραπισματα που μου ειπες χωρις κάποια τύχη.
γκαου ταρζανΣκαμπιλια στο κωλο ρε γκάου!!!
Μην ρωτησεις τι ειναι γκάου,κοιτα στον καθρεπτη σου!!