tsakoumakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και η πατριδα?
Χμ.... εαν εξαιρεσεις οτι ειμαι 18 , δεν μπορω και δεν εχω βγαλει μεροκάματο
θα έλεγα να πάει να γαμηθεί η πατρίδα .......
Και η πατριδα?
Χμ.... εαν εξαιρεσεις οτι ειμαι 18 , δεν μπορω και δεν εχω βγαλει μεροκάματο
θα έλεγα να πάει να γαμηθεί η πατρίδα .......
ετσι τα λεη αμα παη φανταροσ θα του ιψοθι το ιθικοΕ, οχι και ν α γαμηθει η πατριδα! μη ξιγιεσαι σκουλικιαρικα. Την πατριδα ρε? Που γενα παρθενες να γαμας??????
Ε, οχι και ν α γαμηθει η πατριδα! μη ξιγιεσαι σκουλικιαρικα. Την πατριδα ρε? Που γενα παρθενες να γαμας??????
πας φανταροσ πασ κε στο τει κε ολα θα τα βριςΓια παρε την ΧΕ και αμα βρεις καμια δουλεια , σφυρα μου κλεφτικα .......
Να δω εγω μετα τι παρθενες θα γαμας. Θα στις σκισουν οι τουρκοι και μετα θα λες οτι δεν ηταν παρθενα γιατι μπηκες και στις 2 τρυπες ευκολα και ζου ζηταγε να την βριζεις οταν την γαμας.Για παρε την ΧΕ και αμα βρεις καμια δουλεια , σφυρα μου κλεφτικα .......
Να δω εγω μετα τι παρθενες θα γαμας. Θα στις σκισουν οι τουρκοι και μετα θα λες οτι δεν ηταν παρθενα γιατι μπηκες και στις 2 τρυπες ευκολα και ζου ζηταγε να την βριζεις οταν την γαμας.
Οχι ρε , τι αιδιες έιναι αυτές ??
Γυναικα είναι δεν ειναι τραβέλι!!!!
Πωπω δεν πάτε καλά μου φαίνετε ....
Το φαγητο εκπληξη στο εφτιαξε?
Και γιατι δε θες να εισαι μαζι της? ρατσιστης εισαι τυπε? δλδ αμα ηταν πολωνεζα ας πουμε ή αγγλιδα δε θα σε πειραζε?
η μονη λυση δλδ ειναι να σε παρατησει αυτη?
αλλιως
Επικοινώνησες με τον ψυχολόγο σου ή είναι ακόμα σε διακοπές;ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ
sos - sos - sos - sos
Mayday - Mayday - Mayday
Βοηθεια , Τι να κάνω τωρα , τα έχω χαμένα !!!!! :S :S :S
^^^^ειπαμε να κανουμε χαβαλε αλλα οταν παιρνεις ενα ρολο να μενεις πιστος σε αυτον, αλλιως ξενερωνουμε κ μεις οι αργοσχολοι