Νέα

Μια βοηθεια για την πρώτη μου φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakoumakas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλι νευρα εχεις αβραμοτριαντη τυπε? :2funny:
δεν βρηκες τιποτα καλο στο παρκο ε? :grin:

ελα ρε τυπε τωρα αυτη η φωτο εχει πλακα :2funny:

Μωρή ξεχαρβαλωμένη κωλόγρια,ΕΙΧΕ πλάκα......ΚΑΠΟΤΕ :headbang:

300 φορές έχεις ποστάρει αυτή τη φώτο.......άλλες 300 φορές έχεις ποστάρει βίντεο με τον μαλάκα τον Τριάντη,για να μου πεις ότι είμαια υτός ο μαλάκας.....και 100000 φορές έχεις αναφέρει τη λέξη "τύπε" στα ποστ σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάλαβε μια φορά γαμώ την μαλακία που σε δέρνει,ότι σε έχουμε μάθει απ'έξω,έχεις γίνει παντελώς προβλέψιμος,ξέρουμε τι θα ποστάρεις στην κάθε περίπτωση,και πάνω απ'όλα άλλαξε ρεπερτόριο........δόξα τω Θεώ η Ελληνική Γλώσσα έχει χιλι΄δες λέξεις...όχι μόνο 100 που χρησιμοποιείς εσύ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μωρή ξεχαρβαλωμένη κωλόγρια,ΕΙΧΕ πλάκα......ΚΑΠΟΤΕ :headbang:

300 φορές έχεις ποστάρει αυτή τη φώτο.......άλλες 300 φορές έχεις ποστάρει βίντεο με τον μαλάκα τον Τριάντη,για να μου πεις ότι είμαια υτός ο μαλάκας.....και 100000 φορές έχεις αναφέρει τη λέξη "τύπε" στα ποστ σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάλαβε μια φορά γαμώ την μαλακία που σε δέρνει,ότι σε έχουμε μάθει απ'έξω,έχεις γίνει παντελώς προβλέψιμος,ξέρουμε τι θα ποστάρεις στην κάθε περίπτωση,και πάνω απ'όλα άλλαξε ρεπερτόριο........δόξα τω Θεώ η Ελληνική Γλώσσα έχει χιλι΄δες λέξεις...όχι μόνο 100 που χρησιμοποιείς εσύ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτη η φωτο ειναι με το νεο σου μαλλι αβραμοτριαντη :2funny:
ηρεμησε ρε τυπε παλι αποτιστος εμεινες στο παρκο? :2funny:

Επισκέπτης
Μακάρι ρε ζωντόβολο να ήμουν αυτός στη φώτο,μπας και σου τράβαγα καμιά μήνυση να ησυχάσουμε από εσένα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μακάρι ρε ζωντόβολο να ήμουν αυτός στη φώτο,μπας και σου τράβαγα καμιά μήνυση να ησυχάσουμε από εσένα
θα κερδιζα στην δικη τυπε
γιατι θα ειχα συνηγορο τον αλεξ ;)
και δευτερον μολις θα σε εβλεπαν στον δικαστηριο θα με δικαιολογουσαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
θα κερδιζα στην δικη τυπε
γιατι θα ειχα συνηγορο τον αλεξ ;)
και δευτερον μολις θα σε εβλεπαν στον δικαστηριο θα με δικαιολογουσαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες και με ξέρεις προσωπικά ρε ηλίθιε..... :jerking:

Άσε δε που είσαι και κοτάρα,ως γνωστών, και θα λάκιζες σίγουρα......δεν θα ερχόσουν καν στη δίκη....... ;)

Επισκέπτης
Λες και με ξέρεις προσωπικά ρε ηλίθιε..... :jerking:

Άσε δε που είσαι και κοτάρα,ως γνωστών, και θα λάκιζες σίγουρα......δεν θα ερχόσουν καν στη δίκη....... ;)

Χμμμμμμμ..... :rolleyes:

Απόλυτε έχεις ΠΜ σε λίγα λεπτά (μη φοβάσαι δεν είναι για κακό σκοπό ;))

Επισκέπτης
ζουμε τις τελευταιες ωρες του απολυτου στο σαιτ μας :sunglasses:

ο απολυτος εκανε το λαθος να τα βαλει με τον κιθαρα...

...και η ιστορια του σαιτ μας εχει δειξει οτι οσοι εκαναν το ιδιο λαθος,δεν τους βγηκε σε καλο... ;)

...τους εφαγε η μαρμαγκα,if you know what i mean... ;)

Χαλάρωσε ρε μαν...... :cheesy:

Μια πρόταση έκανα στον απόλυτο,και καθόλου βίαιη......για να επιβεβαιώσω το "κοτάρα"....ή μήπς πέφτω έξω.... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χμμμμμμμ..... :rolleyes:

Απόλυτε έχεις ΠΜ σε λίγα λεπτά (μη φοβάσαι δεν είναι για κακό σκοπό ;))
τυπε γιατι με ρωτησες σε πμ και δεν το εγραψες εδω? :think:

ρε αβραμοτριαντη τοσες μερες με βριζεις επειδη γουσταρω φαφουτες γριες και τωρα μου ζητας να παμε μαζι στα μπουρδελα που σκαω μυτη εγω? :2funny: :2funny: :2funny:

δικε μου δεν θα την βρεις εκει εσυ δεν εχουμε τα ιδια γουστα
δεν στελνεις την προταση στον πιπατσου,στον 1234567 ή στο μειλ τσουλι? :2funny:
μαζι με αυτους θα περασεις καλυτερα,και αν δεν βρειτε τιποτα στα μπουρδελα πατε και μια βολτα απτο παρκο :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τοσο κοντρα μεταξυ Απολυτου και Αβραμη που σε λιγο θα πιστεψω οτι ειστε ερωτευμενοι.
Σε ζηλευω Απολυτε. Αξιος...

Επισκέπτης
τυπε γιατι με ρωτησες σε πμ και δεν το εγραψες εδω? :think:

ρε αβραμοτριαντη τοσες μερες με βριζεις επειδη γουσταρω φαφουτες γριες και τωρα μου ζητας να παμε μαζι στα μπουρδελα που σκαω μυτη εγω? :2funny: :2funny: :2funny:

δικε μου δεν θα την βρεις εκει εσυ δεν εχουμε τα ιδια γουστα
δεν στελνεις την προταση στον πιπατσου,στον 1234567 ή στο μειλ τσουλι? :2funny:
μαζι με αυτους θα περασεις καλυτερα,και αν δεν βρειτε τιποτα στα μπουρδελα πατε και μια βολτα απτο παρκο :2funny: :2funny: :2funny:

Ε θα έκανες και μια εξαίρεση......πιστεύω -και φυσικά ελπίζω- στην πραγματικότητα δε θα πήγαινες με φαφούτες γριές......απλά σ'αρέσει να μας τη σπας εδώ μέσα... :headbang:

Στο κάτω-κάτω ήθελα να δω αν είσαι κότα,και κωλώνεις να με συναντήσεις έστω και φιλικά :s&m_1: :2on1:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Ο εθνικος μας υμνος λεει καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη!
Εγω λοιπον λεω καλυτερα 5 λεπτα διπλα σου παρα 40 χρονια με ολες τις αλλες!  :-

Ολα απο καπου ξεκινανε!
Στο σχολειο πρωτα μαθαινεις την αλφα βητα και μετα διαβαζεις!  :grin:

...και αμέσως μετά,μαθαίνεις τί λέει και ο Εθνικός μας Υμνος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom