η μαμα της θα μου έχει μαγειρέψει
το αγαπημένο μου φαγητό (ειναι εκπληξη απο οτι έμαθα απο την Μαριαννα)
Ποιος δουλευει ποιον reeeeeeeeeeee?????????????????
η μαμα της θα μου έχει μαγειρέψει
το αγαπημένο μου φαγητό (ειναι εκπληξη απο οτι έμαθα απο την Μαριαννα)
Δαχτυλιδι πηρες;
Δεν φτανει που την πηδηξες,δεν θα παρεις και δαχτυλιδι;Ντροπη σου!!!Ρωτα τον μπαμπα σου να δεις τι θα σου πει!!Πρέπει ????? :S
Ποιος δουλευει ποιον reeeeeeeeeeee?????????????????
Ασε να γελασουμε λιγο ρε συ!αλλο ενα ακομη κλωνο-νερντ λες?
Δεν φτανει που την πηδηξες,δεν θα παρεις και δαχτυλιδι;Ντροπη σου!!!Ρωτα τον μπαμπα σου να δεις τι θα σου πει!!
Το εκθεσες το κοριτσι.Τωρα μπορει να ειναι και δυο μηνων εγγυος !!
τωρα για το έγγυος πώς σου ήρθε αυτο τώρα ?
Σύντροφε τσακουμάκα, ο συγχωρεμένος ο παππούς μου συνήθιζε να λέει μεταξύ ρετσίνας και τσιγάρου...Περίμενα να με πονέσει η πούτσα μου , να σου πώ και την αλήθεια, αλλα δεν ενιωσα τίποτα
οπως μπήκα βγήκα .
Αφου γαμησες την δευτερη φορα απο τον κωλο χωρις καποτα, το ξεχασες? εκτος και αν μας δουλευεις. Μας δουλευεις?
Ελα ντε!Αφου το σωστο ειναι "εγκυος"!!Λεφτά για δακτυλίδια και βλακέιες δεν εχω, εαν πρεπει να πάρω όμως για τους τύπους που λένε , καλύτερα να μην παω σημερα
τωρα για το έγγυος πώς σου ήρθε αυτο τώρα ?
Ελα ντε!Αφου το σωστο ειναι "εγκυος"!!
Δεν την πηδηξες;
Μα καλά για βλάκα με περασες η για αμόρφωτο ? Οι γυναικές κάνουν παιδία απο τον κόλο? Tespa , tespa.
Ναι το Σαββατο το βραδυ . με μια καπότα απο το μουνι άλλη μια απο κολο με καπότα και αλλη μια απο κολο χωρις καπότα.Τι σημαίνει αυτο δλδ ?
και τα κωλοπαιδα απο που βγαινουν?
αμα ψαχνεις σοβαρη αντιμετωπιση απο το φορουμ τυπε μαλλον δεν εχεις καταλαβει που βρισκεσαι
και τα κωλοπαιδα απο που βγαινουν?
Ειναι δυο μηνων εγκυος.Ακουσε με που σου λεω!!Ναι το Σαββατο το βραδυ . με μια καπότα απο το μουνι άλλη μια απο κολο με καπότα και αλλη μια απο κολο χωρις καπότα.Τι σημαίνει αυτο δλδ ?
Είναι το χαρακτηριστικό μας. Στο cosmopolitan γράφτηκες; Έχει αρκετό ενδιαφέρον.Εδω γιατι κραζουν οι περισσότεροι ?
Μα τόσο αντρικό και σοβαρό θέμα εδω θα το ξεκίναγα, σκεψου οτι την πέμπτη πήγα να το ανοιξω στο sxeseis.gr και όταν
έγραψα την λέξη προφυλακτικό - καπότα, έφαγα Μπαν
Εδω γιατι κραζουν οι περισσότεροι ?