Νέα

Μη ξεχνάτε να ζητάτε την απόδειξή σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinoskistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.726
Πόντοι
3.091
Απίστευτο! Τα μπουρδέλα ξεκίνησαν να εκδίδουν (εκτός από τις κοπέλες) και αποδείξεις ταμειακής μηχανής;
Αν ναι, τότε υποχρεούνται και σε ανάρτηση τιμοκαταλόγου παρεχομένων υπηρεσιών, νομίζω!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Από στριπ, ρδέλα κτλ αν είχαμε αποδείξεις θα λύναμε το έλλειμα της Ελλάδος από την φορολογία και μόνο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απίστευτο! Τα μπουρδέλα ξεκίνησαν να εκδίδουν (εκτός από τις κοπέλες) και αποδείξεις ταμειακής μηχανής;
Αν ναι, τότε υποχρεούνται και σε ανάρτηση τιμοκαταλόγου παρεχομένων υπηρεσιών, νομίζω!
  Πηγες σε κανενα....και ποιο σου εκοψε αποδειξη??????????

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε μεγάλε αυτη ειναι πριν 5 χρόνια.Δεν ξερουμε καν εαν ειναι αληθινη η κανουν πλάκα

Επισκέπτης
ποσο μαλακας εισαι ρε???
βαζεις μια αποδειξη που κυκλοφορει στο ιντερνετ 5 χρονια & ανοιγεις θρεντ,για να συζητησουμε τι???
παρε το κουβαδακι σου & τραβα σε κανα αλλο site να μαλακιστεις..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για να μην την πατησεις και αυτη...... "μουφα" ειναι

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Είσαι πολύ μπροστά...κλωνάρι.... :uglystupid: :idiot: :jerking:

Επισκέπτης
Έχω δει ο ίδιος απόδειξη από το συγκεκριμένο σπιτάκι (το μοναδικό θα ήταν με τη πατέντα της απόδειξης), κρίμα έπρεπε να την κρατούσα κ εγώ, αξία ανεκτίμιτη  :)

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.726
Πόντοι
3.091
Ρε μεγάλε αυτη ειναι πριν 5 χρόνια.Δεν ξερουμε καν εαν ειναι αληθινη η κανουν πλάκα
Δεν ξέρω αν κάνουν πλάκα, πάντως εγώ άνοιξα το thread στο Γενικά > Funny για να κάνουμε πλάκα.

OP
OP
P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.726
Πόντοι
3.091
Η απόδειξη έχει εκδοθεί πριν 5 χρόνια, αλλά το θέμα της νέας φοροαπαλλακτικής πολιτικής της κυβέρνησης με τη συλλογή των αποδείξεων είναι επίκαιρο και σ' αυτό κολλάει η απόδειξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom