Νέα

Μετανάστευση σε άλλη χώρα για εργασία - Τί προτείνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή μένω επαρχία...καλή η ιδέα σου αλλά αν δεν έχεις ιδιόκτητη έκταση πως θα κάνεις τη δουλειά??Αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα...

μεσα στα αρχικα 20Κ εχω υπολογισει και την εκταση. Σε ολες τις περιοχες της ελλαδας υπαχουν αρκετα (εως πολυ) φθηνες εκτασεις για να αγορασει καποιος. Ψαξε το

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
μεσα στα αρχικα 20Κ εχω υπολογισει και την εκταση. Σε ολες τις περιοχες της ελλαδας υπαχουν αρκετα (εως πολυ) φθηνες εκτασεις για να αγορασει καποιος. Ψαξε το

εδώ που είμαι εγώ δύσκολο να βρεις κάτι τόσο φτηνό...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε παιδια αμα ειναι να αρχισουμε να λεμε για ολες τις δουλειες τοτε καλιστα δεν υπηρχε και λογος να σπουδασουμε οκ!θα καναμε απο ολα η οτι μας καθοτανε και δεν θα υπηρχε θεμα.Εδω λεμε  για να βρεις μια δουλεια που σε κρατα στο επιπεδο που εχεις μαθει .Καλιστα θα μπορουσα και εγω να αρχισω να ψαρευω η να γινω αγροτης αλλα δεν γινεται να γινουμε ολοι αγροτες η ψαραδες .Γιαυτο εχουμε σπουδασει κατι.το να κανεις κατι δοαφορετικο για καποιο καιρο οκ αλλα ετσι παλι παμε στα ιδια.Μερ εννοατε ?

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια αμα ειναι να αρχισουμε να λεμε για ολες τις δουλειες τοτε καλιστα δεν υπηρχε και λογος να σπουδασουμε οκ!θα καναμε απο ολα η οτι μας καθοτανε και δεν θα υπηρχε θεμα.Εδω λεμε  για να βρεις μια δουλεια που σε κρατα στο επιπεδο που εχεις μαθει .Καλιστα θα μπορουσα και εγω να αρχισω να ψαρευω η να γινω αγροτης αλλα δεν γινεται να γινουμε ολοι αγροτες η ψαραδες .Γιαυτο εχουμε σπουδασει κατι.το να κανεις κατι δοαφορετικο για καποιο καιρο οκ αλλα ετσι παλι παμε στα ιδια.Μερ εννοατε ?

εγω σε εννοαω πάντως...

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εδώ που είμαι εγώ δύσκολο να βρεις κάτι τόσο φτηνό...

μπορεις να πας καπου αλλου. Κυριως Β. ελλαδα. Παμφθηνη γη. Πιστεψε με αξιζει. Αν εχεις κεφι ψαξε το. Υπαρχουν ειδη με αποδοση εως 2000 € ανα στρεμμα καλλιεργησιμης γης. εγω ειμαι ετοιμος να τα βροντιξω ολα και να ασχοληθω.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αγροτικες εργασιες.

αλλα οχι στα τετριμενα. Διαβαστε ποια ειδη εχουν ζητηση στην παγκοσμια αγορα (προφανως εξαγωγιμα προΙοντα) και δειτε τι προοπτικες ανοιγονται.
Αυτό δεν κάνουν και ορισμένοι με σαλιγκάρια κλπ άλλωστε; Βέβαια χρειάζεται ένα αρχικό κεφάλαιο, δεν ξέρω όμως πόσο απαγορευτικό είναι το ύψος για τους περισσότερους. :rolleyes:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια αμα ειναι να αρχισουμε να λεμε για ολες τις δουλειες τοτε καλιστα δεν υπηρχε και λογος να σπουδασουμε οκ!θα καναμε απο ολα η οτι μας καθοτανε και δεν θα υπηρχε θεμα.Εδω λεμε  για να βρεις μια δουλεια που σε κρατα στο επιπεδο που εχεις μαθει .Καλιστα θα μπορουσα και εγω να αρχισω να ψαρευω η να γινω αγροτης αλλα δεν γινεται να γινουμε ολοι αγροτες η ψαραδες .Γιαυτο εχουμε σπουδασει κατι.το να κανεις κατι δοαφορετικο για καποιο καιρο οκ αλλα ετσι παλι παμε στα ιδια.Μερ εννοατε ?

Ίσως έχεις ξεπερασμένες εντυπώσεις σχετικά με την πραγματική αξια που σου δίνει ένα χαρτί. Εκτος αν είναι από κορυφαίο πανεπιστήμιο. Που δεν είναι η περίπτωση σου

Ίσως πάλι πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στην αγορά, αντί να περιμένεις αυτή να προσαρμοστεί σε σένα

Καλή τύχη εύχομαι σε όλους. Επιβιώνουν όσοι προσαρμόζονται. Οι άλλοι απλά...σβήνουν

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
παιδια σορρυ αλλα εχω μειενι καγκελο εδω λεμε να βρουμε καμμια ξενη να φυγουμε απο εδω και το παληκαρι γυρισε για γκομενα ?με εννοειτε?

δεν το λεω με κακια η κακο τροπο αλλα δεν κολα

Κοιτα. Εδώ άλλοι ερωτευονται πουτάνες και χαλάνε περιουσίες για παρτη τους...
Μιλάμε για τα πρό κρίσης χρόνια.Όταν κάναμε όνειρα με ροζ συνεφάκια. Anyway μη με λυπάσαι. Συζητάω με ήδη με εταιρείες έξω
και δε βλέπω τη στιγμή να κλείσει η δουλειά και να μην ξαναδώ αφεντικά,σπιτονοικοκύρηδες,
εφορίες,τους μαλάκες στην τηλεόραση και τη βουλή και όλους όσους μας αρμέγουν από την 1 - 30 του μηνος...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να περνάει ο καιρός και να νίωθεις στασιμός σε όλα τα επίπεδα πόσο μάλλον να σε πηγαίνουν
πίσω και να μην έχεις πατήσει ακόμα τα 30...Αρχίδια όλοι.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παιδια τι να πω υπομονη torrente κουραγιο δεν ξερω εσυ ξερεις χωρις παρεξηγηση αλλα βλεπεις τι γινεται εδω .Εχουμε να λεμε για δουλειες εχουμε το φορυμ για τις εελεινιδες .τι να πω κουραγιο .εχεις αρκετα χρονια που γυρισες?δηαλδη πριν κρισης ?πως τα βλεπει τα πραγματα με εκει τωωρα καλυτερα η χειροτερα?

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

εγω δεν σε εννοαω...(πλακα κανω μην προσβαλεσε...). Φιλε μου εχω πτυχιο ΑΕΙ και δουλεια δικια μου 16 χρονια. Δεν ειναι ευκολη αποφαση. Αλλα οταν τιθεται θεμα βιοποριστικο  για εσενα και την οικογενεια σου, να πανε να γαμηθουν και τα πρυχια και ολα. Νομιμη (παντα) και "καθαρη" δουλεια να ειναι και οτι να ναι.....Ασε που εχει και πολυ μεγαλες προοπτικες εξελιξης (οικονομικης). Και μην κοιτας τους συνηθεις αγροτες της ελλαδας που οτι καλλιεργουσαν πριν 100 χρονια συνεχιζουν και σημερα. δεν ψαχνονται λιγο παραπερα....

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Οι καλύτερες χώρες αυτή την στιγμή σε αγορά εργασίας...Νορβηγία,Δανία,Σουηδία

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ίσως έχεις ξεπερασμένες εντυπώσεις σχετικά με την πραγματική αξια που σου δίνει ένα χαρτί. Εκτος αν είναι από κορυφαίο πανεπιστήμιο. Που δεν είναι η περίπτωση σου

Ίσως πάλι πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στην αγορά, αντί να περιμένεις αυτή να προσαρμοστεί σε σένα

Καλή τύχη εύχομαι σε όλους. Επιβιώνουν όσοι προσαρμόζονται. Οι άλλοι απλά...σβήνουν
συμφωνοι αλλα ξερεις    βαρεθηκα να προσαρμοζομαι και που το εκανα τι καταλαβα ? ανεργος ειμαι και παλι .Δεν ειναι ολα ροδινα η ζωη θελει να εχεις στοχους και να την πολεμας αλλιως κανε οτι βρεις και εισαι κομπλε .Οχι οτι ειναι ασχημο αλλα ο καθενας μας εχει στοχους τωρα εαν τους βρει ποτε ειναι κατι αλλο.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνοι αλλα ξερεις    βαρεθηκα να προσαρμοζομαι και που το εκανα τι καταλαβα ? ανεργος ειμαι και παλι .Δεν ειναι ολα ροδινα η ζωη θελει να εχεις στοχους και να την πολεμας αλλιως κανε οτι βρεις και εισαι κομπλε .Οχι οτι ειναι ασχημο αλλα ο καθενας μας εχει στοχους τωρα εαν τους βρει ποτε ειναι κατι αλλο.

Δεν την απάντηση του petcross, με την οποια συμφωνώ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

ακτι ακομα που ξερεις το επιπεδο του χαρτιου που εχω εγω οι ο αλλοε οι γενικος .Το επιπεδο του χαρτιου δεν εχει σημασια γιατι ολα απο  ελλαδα ειναι μουφα .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δεν την απάντηση του petcross, με την οποια συμφωνώ

δεν με καταλαβες μου φαινεται.Αυτο λεω αλλα δεν μπορεις να το κενις μεχρι παντα .Σκεψου για ποιο λογο μονος σου.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν με καταλαβες μου φαινεται.Αυτο λεω αλλα δεν μπορεις να το κενις μεχρι παντα .Σκεψου για ποιο λογο μονος σου.

Λυπάμαι αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα εκτεθώ.

Δε θέλω να σε πείσω, ούτως η άλλως έχεις ήδη στο μυαλό σου κάποιες ιδέες

Καλή τύχη

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η αλλη λυση ειναι να γινει κανεις επαγγελματιας παιχτης του ποκερ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

(λεμε και καμια λαλακια να περναει η ωρα....)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
η αλλη λυση ειναι να γινει κανεις επαγγελματιας παιχτης του ποκερ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

(λεμε και καμια λαλακια να περναει η ωρα....)

εγω θα πουλαω ξυλινες καποτεες .παγκοσμια πατεντα  :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λυπάμαι αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα εκτεθώ.

Δε θέλω να σε πείσω, ούτως η άλλως έχεις ήδη στο μυαλό σου κάποιες ιδέες

Καλή τύχη

θα εκτεθεις ?σε ποιον εδω ειμαστε στο χαβαλε που κολας ?anyway man καλη τυχη

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Πάντως αυτά τα θα γυρίσουμε στα χωριά κλπ. και η γή κλπ τα ακούω (χωρίς παρεξήγηση) από κάτι θείες και ανθρώπους που ζησαν κατοχή και στα χωριά και από ανθρώπους που έχουν ζήσει κάποια χρόνια σε χωριο.

Όποιος νομίζει ότι η γεωρια είναι ευκολο πράγμα ας ρωτήσει τους παππουδες του/γονείς του γιατί θυσιάστηκαν ώστε τα παιδιά να σπουδάσουν και να φύγουν. Κι μιλάω για τη γεωργία όπως ήταν και όπως πρέπει να γίνει. Όχι του καφενέ, της επιδότησης, της αγρανάπαυσης και της πρέφας. Εμένα από μικρό με βάζαν να βοηθάω στις διακοπές για να ψηθώ και εγώ το μίσησα τόσο που ελεγα θα κάνω τα πάντα για να μην εξαρτάται η ζωή μου από τα χωράφια. Αν δε το αγαπάς και δεν τό χεις μέσα σου είναι πολύ δύσκολο....

Και επειδή έχω ταξιδέψει Λατινική Αμερική εκεί οι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένοι με το τίποτα. Με το χωραφάκι. Εδώ δυστυχώς μεγαλώσαμε με τα πάντα και εαν γίνει καμια στραβή θα πάρει μια δυό χαμένες γενιές μεχρι να είμαστε ευτυχισμένοι με τα λίγα...

Πάντως μια γκόμενα μου Αργεντίνα μου χε περιγράψει τα γεγονότα του 2001 και το συμπέρασμα ήταν ότι όποιος μπόρεσε έφυγε έστω και μετά το μπαμ. Period. Απλά ήθελα πώ μια κουβέντα στο παιδί που εψαχνε συμβουλές πως και πού να ψάξει... Δε χρειάζεται απογοήτευση. Απλά διαρκής εγρήγορση και ανοιχτά μάτια. Και από την εμπειρία μου. Λεφτά για τα πάθη μου (γυναίκες,κραιπάλες) έχω μετανίωσει πολλές φορές που έχω δώσει. Λεφτά και χρόνο για κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom