Νέα

Μετανάστευση σε άλλη χώρα για εργασία - Τί προτείνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εδω ειμαστε  για κανα μπουζουκακι κανα μεζε στην παραλια καμμια κομπινα με το δημοσιο , δημοσιους υπαλληλους με 5000 ευρω το μηνα και να καθονται ρουφιανους κοτοπονηρους να νομιζουν οτι ειμαστε ο μαναδικος λαος που εχει προνομια γαμια δες γιατι μονο εμεις γαμαμε ξυπνοι γιατι εμει μονο κλεβουμε και ζουμε με δανεικα  και ποσα ακομα

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Και για να το ελαφρύνω το κλίμα προτέινω Ολλανδία. Έχω ζήσει εκεί και για μπουρδελιάριδες έιναι παράδεισος. Βεβαια δεν έχει ήλιο άλλα έχει αρκετά ξανθά, αρκετά prive huisjes, erotic clubs, και χόρτο να τα ξεασεις όλα και τα weekend να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Απλά οι γυναικες εκει είναι top πριν τα 20 γιατι μετά κάνουν μονιμη σχέση και πήνουν μπυρες με το κιλό. Μετά τα 30 χωρίζουν οπότε ξεκινά το milf hunting. ΌΛη η Ολλάνδια και η Γερμανία είναι γεμάτες από 30+ parties. Παράδεισος. Και για όσους δεν αντέχουν τις απελευθερωμένες βόρειες ας ανέβουν με γυναίκα να μεγαλώνει τα κουτσόυβελα. Γία όλους έχει ο μπαχτσες...Απλα να προλάβετε πριν μας πετάξουν από EU γιατί μετα θα γίνουμε ότι κοροιδεύαμε. Σαν του Ρουμάνους <2007 που κάναν πίπες και λευκους γάμους για μία άδεια παραμονής...Αυτά

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και για να το ελαφρύνω το κλίμα προτέινω Ολλανδία. Έχω ζήσει εκεί και για μπουρδελιάριδες έιναι παράδεισος. Βεβαια δεν έχει ήλιο άλλα έχει αρκετά ξανθά, αρκετά prive huisjes, erotic clubs, και χόρτο να τα ξεασεις όλα και τα weekend να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Απλά οι γυναικες εκει είναι top πριν τα 20 γιατι μετά κάνουν μονιμη σχέση και πήνουν μπυρες με το κιλό. Μετά τα 30 χωρίζουν οπότε ξεκινά το milf hunting. ΌΛη η Ολλάνδια και η Γερμανία είναι γεμάτες από 30+ parties. Παράδεισος. Και για όσους δεν αντέχουν τις απελευθερωμένες βόρειες ας ανέβουν με γυναίκα να μεγαλώνει τα κουτσόυβελα. Γία όλους έχει ο μπαχτσες...Απλα να προλάβετε πριν μας πετάξουν από EU γιατί μετα θα γίνουμε ότι κοροιδεύαμε. Σαν του Ρουμάνους <2007 που κάναν πίπες και λευκους γάμους για μία άδεια παραμονής...Αυτά

χαχχαχαχ

και οι δικες μας τα ιδια ειναι ομως αγου εχουμε και το thread με τις ελεεινιδες το ξεχασατε .χααχαχαχχ
:grin:

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το μεγαλο προβλημα παιδες ειναι ο εγκλωβισμος που νιωθουμε ολοι στο επαγγελμα μας-σπουδες μας. Ορισμενες φορες η λυση στο επαγγελματικο αδιεξοδο ειναι πολυ κοντα μας, ισως και διπλα μας αλλα επειδη ειναι σε ασχετο προς το αντικειμενο μας τομέα δεν τη βλεπουμε. Γι αυτο συνιστω σε οσους ειναι σε αναζτηση εργασιας ας ψαξουν και πιο περα απο τα (γι αυτους) συνηθισμενα. ειναι προφανες οτι αναφερομαι σε ανθρωπους που εκαναν ελευθερο επαγγελμα και ειναι εγκλωβισμενοι

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
εγω παντως εχω ψαξει και σε αλλους τομεις και δεν βρισκω δουλεια..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Αυτο ισχυει εγω πηγα σε πολλα πραματα απο λατζερης μεχρι αυτο πουεχω σπουδασει δεν παιζει τιποτα εχουν χεστει ολοι βαζουν αγγελια οτι ψαχνουν αλλα το κανουν για να δουν τι παιζει η αγορα?

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ετσι ακριβως ειναι...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Πολιτικος Μηχανικος σε ΤΕΙ....Έργων Υποδομής συγκεκριμένα και εχω 3-4 χρόνια εμπειρία σε εργοτάξια...

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Πολιτικος Μηχανικος σε ΤΕΙ....Έργων Υποδομής συγκεκριμένα και εχω 3-4 χρόνια εμπειρία σε εργοτάξια...

Σε εταιρείες που χτίζουν στh Mέση Ανατολή έχεις κοιτάξει??

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ελληνικες τουλάχιστον δεν παίρνουν εκεί κάτω....τώρα απο ξένες έχω μια γνωριμία κάπου αλλού(Hong Kong)αλλά και εκεί πρέπει να πάω να ψάξω,δεν είναι κάτι δεδομένο..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λόγω γυνάικας.... γαμησε τα

γυναικας ?τι σπουδασες ρωτησα ?εισαι εδω ελλαδα λογω γυναιακας? πλακα κανεις ?εκει δεν ειχε εελλειεινιδα ηθελες ? ποσο εισαι και σε καβατζωσε απο νωρις πρεπει να κουβαλας χαρτι αλλιως ?αυτη ποσο ειναι εχει σπουδασει και τι ?Με εστειλες τωρα ακου γυρισε για γκομενα ελλαδα  :jerking:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γυναικας ?τι σπουδασες ρωτησα ?εισαι εδω ελλαδα λογω γυναιακας? πλακα κανεις ?εκει δεν ειχε εελλειεινιδα ηθελες ? ποσο εισαι και σε καβατζωσε απο νωρις πρεπει να κουβαλας χαρτι αλλιως ?αυτη ποσο ειναι εχει σπουδασει και τι ?Με εστειλες τωρα ακου γυρισε για γκομενα ελλαδα  :jerking:

έχεις ένα τρόπο που εμενα σαν τρίτο με προσβάλει. Ίσως αυτό πρέπει να αλλάξεις, τον τρόπο σου

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
έχεις ένα τρόπο που εμενα σαν τρίτο με προσβάλει. Ίσως αυτό πρέπει να αλλάξεις, τον τρόπο σου
παιδια σορρυ αλλα εχω μειενι καγκελο εδω λεμε να βρουμε καμμια ξενη να φυγουμε απο εδω και το παληκαρι γυρισε για γκομενα ?με εννοειτε?

δεν το λεω με κακια η κακο τροπο αλλα δεν κολα

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

επειδη και εμενα (οπως παρααααα πολλους) με εχει απασχολησει το θεματακι, υπαρχει ενας τομεας ο οποιος παρεχει σχετικη εξασφαλιση. Αλλα ειναι λιγο ιστορια για πολλους απο εμας.........

αγροτικες εργασιες.

αλλα οχι στα τετριμενα. Διαβαστε ποια ειδη εχουν ζητηση στην παγκοσμια αγορα (προφανως εξαγωγιμα προΙοντα) και δειτε τι προοπτικες ανοιγονται.

προβληματα 2.

1. Χρειαζεται αρχικο κεφαλαιο τουλαχιστον 20.000€ για να μπορεις να βγαζεις τουλαχιστος 20.000 το χρονο εισοδημα.

2. Συνηθως εισοδευεις απο τον 2ο - 3ο χρονο και οχι απο την αρχη........ (οποτε μεχρι τοτε τι κανεις????).

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
γυναικας ?τι σπουδασες ρωτησα ?εισαι εδω ελλαδα λογω γυναιακας? πλακα κανεις ?εκει δεν ειχε εελλειεινιδα ηθελες ? ποσο εισαι και σε καβατζωσε απο νωρις πρεπει να κουβαλας χαρτι αλλιως ?αυτη ποσο ειναι εχει σπουδασει και τι ?Με εστειλες τωρα ακου γυρισε για γκομενα ελλαδα  :jerking:

Στα προ κρίσης χρόνια το 50% επέστρεφε από αυτούς οι μισοί λόγω γυναίκας οι άλλοι λόγω μάνας και ελλάχιστοι λόγω στρωμένης δουλειάς... Όσο για το  :jerking: ως λαο μας  :s&m_3: σε διαφορετικά σήμεία απλώς

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Στα προ κρίσης χρόνια το 50% επέστρεφε από αυτούς οι μισοί λόγω γυναίκας οι άλλοι λόγω μάνας και ελλάχιστοι λόγω στρωμένης δουλειάς... Όσο για το  :jerking: ως λαο μας  :s&m_3: σε διαφορετικά σήμεία απλώς

φιλε σε σε κοροιδευω ουτε σε βριζω η κατηγορω οπος ειπε ο αλλος απλα μου εκανε πολλη περιεργια δηαλδη δεν μπορω να το καταλαβω .
ολοι λενε αμην για εξω και  κταλαβες πιστευω

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
επειδη και εμενα (οπως παρααααα πολλους) με εχει απασχολησει το θεματακι, υπαρχει ενας τομεας ο οποιος παρεχει σχετικη εξασφαλιση. Αλλα ειναι λιγο ιστορια για πολλους απο εμας.........

αγροτικες εργασιες.

αλλα οχι στα τετριμενα. Διαβαστε ποια ειδη εχουν ζητηση στην παγκοσμια αγορα (προφανως εξαγωγιμα προΙοντα) και δειτε τι προοπτικες ανοιγονται.

προβληματα 2.

1. Χρειαζεται αρχικο κεφαλαιο τουλαχιστον 20.000€ για να μπορεις να βγαζεις τουλαχιστος 20.000 το χρονο εισοδημα.

2. Συνηθως εισοδευεις απο τον 2ο - 3ο χρονο και οχι απο την αρχη........ (οποτε μεχρι τοτε τι κανεις????).

Επειδή μένω επαρχία...καλή η ιδέα σου αλλά αν δεν έχεις ιδιόκτητη έκταση πως θα κάνεις τη δουλειά??Αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom