Νέα

Μετανάστευση σε άλλη χώρα για εργασία - Τί προτείνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
248
Πόντοι
26
Εγώ ειμαι φυσιοθεραπευτής με εργασιακή εμπειρία  ,υποψήφιος διδάκτωρας . ποια χώρα  για εργασία μου προτείνετε?

DUB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες, για εσάς που είστε μπουρδελιάρηδες να ξέρετε ότι στις σκανδιναβικές χώρες, στη Σουηδία σίγουρα, δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής και η πορνεία απαγορεύεται γενικός!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μάγκες, για εσάς που είστε μπουρδελιάρηδες να ξέρετε ότι στις σκανδιναβικές χώρες, στη Σουηδία σίγουρα, δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής και η πορνεία απαγορεύεται γενικός!
δεν υπαρχει αγορα, γιαυτο

Επισκέπτης
Επισης να προσθεσω οτι ο τολμων νικα.Αν καποιος εχει τα κοτσια να φυγει οκ Να ξερει ομως οτι οπου και να παει θα ειναι ξενος.Και εγω ειμαι μαζι με τα νεα παιδια καλα κανουν και φευγουν.Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση σε 3 χρονια παλι θα χρωσταμε τα ιδια και περισσοτερα με βαση το μεσοπροθεσμο.Η υφεση αυξανεται ή ανεργεια επισης τα λουκετα επισης.Ολα τα παιδια που σπουδαζουν που θα βρουν δουλεια εδω αφου δεν καπνιζει ουτε ενα φουγαρο(εργοστασιο-εταιρεια)Τις εταιρειες που υπηρχαν τις διωξαν με τον τροπο τους απο πολυ παλια(απεργειες-αυξηση εισφορων-φορων).Και οι απολυμενοι γινανε δημοσιοι-ελεγχόμενοι απο την εκάστοτε εξουσια(βλεπε κομματικός στρατος).Και σιγα σιγα αύξανε τους μισθούς και τα επιδόματα στους δημοσιους και αδυνατιζανε τον ιδιωτικο τομεα.Ετσιζηλευανε και οι υπολοιπο Ελληνες .Και ενας ολοκληρος λαος ηθελε να γινει δημόσιος.Και δεν μιλάω για τον ιδιωτικο κρατικοδίαιτο τομεα ...Και αφου δεν πηγε ουτε ενας φυλακη και ουτε προκειτε να παει δεν αξιζει κανεις να μενει εδω.Και οταν βλεπω κλεφτες πρωην υπουργους (εχω γνωστους σε καλες θεσεις και στα 2 κομματα και μου εχουν πει τα απιστευτα...) και απο τα δυο μεγαλα κομματα να βγαινουν και τωρα στα καναλια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Ελπιζω και εγω καποια στιμη να την κανω γιατι βαρεθηκα και τους βαρεθηκα εδω και οχι για οικονομικους λογους!

:thumbsup:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο έκανε πρόταση στην κόρη του Καπετάνιου, ονόματι Χρυσή και αυτή δέχτηκε βάζοντας τον 30χρονο ποπ σταρ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της για την πρόταση που της έγινε στις αρχές Αυγούστου. Αμεσα ο Καπετάνιος κάλεσε την Χρυσή και τον μέλλοντα γαμπρό του για δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος.

Επισκέπτης
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο έκανε πρόταση στην κόρη του Καπετάνιου, ονόματι Χρυσή και αυτή δέχτηκε βάζοντας τον 30χρονο ποπ σταρ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της για την πρόταση που της έγινε στις αρχές Αυγούστου. Αμεσα ο Καπετάνιος κάλεσε την Χρυσή και τον μέλλοντα γαμπρό του για δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος.

:jerking:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αυτο ειναι δουλεια
κ οποιος καταλαβε καταλαβε.
εκτος αν περιμενεις να απαντησω σοβαρα σε καποιον που μπηκε σε μπουρδελοσαιτ να ρωτησει που να παει για δουλεια.
κ ολοι οι καλοπροαιρετοι και παντογνωστες ειμαστε εδω να του πουμε τι να κανει

Επισκέπτης
Όσους ξέρω που σκέφτονται για εξωτερικό και ειδικά αγγλία
έχουν κάνει σπουδές σε σχολές πολυτεχνείων , οικονομικά και υπολογιστές.
Ισχύει γενικά αυτό ;;;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Όσους ξέρω που σκέφτονται για εξωτερικό και ειδικά αγγλία
έχουν κάνει σπουδές σε σχολές πολυτεχνείων , οικονομικά και υπολογιστές.
Ισχύει γενικά αυτό ;;;
ουτε καν
και μαγειρας να ειναι καποιος μπορει να το πει

Επισκέπτης
ουτε καν
και μαγειρας να ειναι καποιος μπορει να το πει

Είναι σύμπτωση ίσως.
Έχω ακούσει πάντως πολλά άτομα
με σπουδές πολυτεχνείου, οικονομικών, υπολογιστών
που βρίσκουν καλές δουλειές στην Αγγλία
ενώ στην ελλάδα ... τίποτε ...

Δεν γνωρίζω προσωπικά τίποτε σχετικά με τους συγκεκριμένους χώρους.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Είναι σύμπτωση ίσως.
Έχω ακούσει πάντως πολλά άτομα
με σπουδές πολυτεχνείου, οικονομικών, υπολογιστών
που βρίσκουν καλές δουλειές στην Αγγλία
ενώ στην ελλάδα ... τίποτε ...

Δεν γνωρίζω προσωπικά τίποτε σχετικά με τους συγκεκριμένους χώρους.
Αυτο συμβαινει γιατι το πολυτεχνειο και και καποια ελληνικα πανεπιστημια ειναι παρα πολυ καλα. ΕΜΠ και ΑΣΟΕΕ ας πουμε ειναι τοπ.
Αλλα μη νομιζει κανεις οτι θα παει εκει και θα τον περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες.
Ειναι πολυ χοντρο πακετο ολο αυτο.
Συνηθως προσαρμοζονται εκει περα οσοι ειναι πιο κλειστοι χαρακτηρες, πιο μαζεμενοι, με μικροτερο κοινωνικο κυκλο και λιγα ενδιαφεροντα. Οποτε αφοσιωνονται στη δουλεια τους και προοδευουν. Και μενουν κ ολας.
Ομως κανεις δεν αναφερει οσους εχουν παει κ εχουν γυρισει απραγοι. Οχι μονο γιατι δεν αξιζαν, αλλα και γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν εκει.
Εχω παραδειγμα ατομου που πηρε υποτροφια για αγγλικο πανεπιστημιο και προτιμησε να διαβασει και να περασει ΑΣΟΕΕ. Κ αυτο μονο και μονο γιατι ηξερε οτι η ζωη στην αγγλια δεν παλευεται.
Εκτος αν πας Λονδινο. Ποσοι ομως θα πανε λονδινο?
Εχω κ αλλο παραδειγμα παιδιου που εκανε μεταπτυχιακο και στα μισα γυρισε πισω και το εκανε δι' αλληλογραφιας. Και πηγε μονο τις εργασιες κ εδωσε τις εξετασεις. Βρηκε τροπο και το εκανε αυτο γιατι δεν μπορουσε να αντεξει τη μιζερια της αγγλιας.
Σκεψου τωρα να πεις σε εναν ανθρωπο που εχει μαθει να ειναι ολη μερα εξω στον ηλιο, να κανει ο,τι γουσταρει κ οποτε γουσταρει, να μεινει κλεισμενος σε ενα σπιτι και να κοιμαται απο τις 9 το βραδυ γιατι ολοι αυτο κανουν.
Και να εχεις και τη βροχη που ειναι σα να σε φτυνει ο θεος. Ολη μερα πλιτσι πλιτσι.
Κ εγω ειχα τη δυνατοτητα να παω εξω για σπουδες, αλλα δεν το εκανα. Κ ουτε θα το κανω.
Ουτε για δουλεια θα πηγαινα.
Εκτος αν μπορουσα να παω σουηδια. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.
Γενικα αν αξιζεις βρισκεις δουλεια οπου κ αν εισαι. Οι μισθοι διαφερουν, οπως και το κοστος ζωης. Αλλο να πληρωνεις νοικι στο λονδινο κ αλλο αμπελοκηπους

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο συμβαινει γιατι το πολυτεχνειο και και καποια ελληνικα πανεπιστημια ειναι παρα πολυ καλα. ΕΜΠ και ΑΣΟΕΕ ας πουμε ειναι τοπ.

δεν ισχύει. Και τα 2 ιδρύματα είναι κάτω του μετριου

Επισκέπτης
Κ αυτο μονο και μονο γιατι ηξερε οτι η ζωη στην αγγλια δεν παλευεται.
Εκτος αν πας Λονδινο. Ποσοι ομως θα πανε λονδινο?

δεν μπορουσε να αντεξει τη μιζερια της αγγλιας.

Σκεψου τωρα να πεις σε εναν ανθρωπο που εχει μαθει να ειναι ολη μερα εξω στον ηλιο, να κανει ο,τι γουσταρει κ οποτε γουσταρει, να μεινει κλεισμενος σε ενα σπιτι και να κοιμαται απο τις 9 το βραδυ γιατι ολοι αυτο κανουν.

Εκτος αν μπορουσα να παω σουηδια. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.

Σε χαλάει η Αγγλία
και μιλάς για Σουηδία ;;;;;;;;;;;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Σε χαλάει η Αγγλία
και μιλάς για Σουηδία ;;;;;;;;;;;
εννοειται
Σουηδια ειναι αλλος κοσμος, αλλοι ανθρωποι, τελειως διαφορετικοι κ απ' τους υπολοιπους σκανδιναβους. Θα εμενα ευχαριστα εκει για δουλεια.
Λιγο το εχεις να εισαι καθε μερα με σουηδεζες?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εννοειται
Σουηδια ειναι αλλος κοσμος, αλλοι ανθρωποι, τελειως διαφορετικοι κ απ' τους υπολοιπους σκανδιναβους. Θα εμενα ευχαριστα εκει για δουλεια.
Λιγο το εχεις να εισαι καθε μερα με σουηδεζες?
ελα ρε τυπε...χαθηκες.και ριχνουμε καλο γελιο μαζι.οντως δεν ειναι λιγο να εισαι με μουναρες σουηδεζες αλαλ ρε τυπε εκει ειναι μισος χρονος σκοταδι.δεν λεω για το κρυο.οκ συνηθιζεται.αν εχει μολ και βιλατζ η σουηδια παντως πολυσινεμα ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση.εκτος αν κλεινουν νωρις γιατι εκει 7 ωρα ειναι κλειστα ολα.οποτε και παλι δεν λεει.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Με πραγματικά κορυφαία πανεπιστήμια (και όχι ιδρύματα)

Εδώ δεν αξιολογούνται καν οι δημόσιοι υπάλληλοι που υποτίθεται ότι διδάσκουν (αυτοαποκαλούνται και καθηγητές).

αλλα δεν είναι αυτό το θέμα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ελα ρε τυπε...χαθηκες.και ριχνουμε καλο γελιο μαζι.οντως δεν ειναι λιγο να εισαι με μουναρες σουηδεζες αλαλ ρε τυπε εκει ειναι μισος χρονος σκοταδι.δεν λεω για το κρυο.οκ συνηθιζεται.αν εχει μολ και βιλατζ η σουηδια παντως πολυσινεμα ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση.εκτος αν κλεινουν νωρις γιατι εκει 7 ωρα ειναι κλειστα ολα.οποτε και παλι δεν λεει.
ναι αλλα μπορεις να εχεις μια μερα μια σουηδεζα, μετα μια αλλη, μετα μια αλλη, κλπ

και δεν προκειται ποτε να σου ζητησουν γαμο ή να σου πρηξουν τ' αρχιδια γενικα.
εγω ανετα εμενα σουηδια, αλλα εννοειται δε μιλαω για παντα.
για καμια δεκαρια χρονακια θα μαζευα λεφτα και μετα παλι πισω.
σιγα μη συνηθιζεται το 6 μηνες μερα κ 6 μηνες νυχτα. αλλα χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι ελλαδα, ασε που ολο και καποιος θα ερχεται επισκεψη.
οι σουηδοι ειναι τρομερος λαος, ευγενεστατος, διακριτικος, απιστευτος!
Κ οχι ξυλαγκουρα σαν τους γερμανους και ανοητοι σαν τους αγγλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom