kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν υπαρχει αγορα, γιαυτοΜάγκες, για εσάς που είστε μπουρδελιάρηδες να ξέρετε ότι στις σκανδιναβικές χώρες, στη Σουηδία σίγουρα, δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής και η πορνεία απαγορεύεται γενικός!
Επισης να προσθεσω οτι ο τολμων νικα.Αν καποιος εχει τα κοτσια να φυγει οκ Να ξερει ομως οτι οπου και να παει θα ειναι ξενος.Και εγω ειμαι μαζι με τα νεα παιδια καλα κανουν και φευγουν.Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση σε 3 χρονια παλι θα χρωσταμε τα ιδια και περισσοτερα με βαση το μεσοπροθεσμο.Η υφεση αυξανεται ή ανεργεια επισης τα λουκετα επισης.Ολα τα παιδια που σπουδαζουν που θα βρουν δουλεια εδω αφου δεν καπνιζει ουτε ενα φουγαρο(εργοστασιο-εταιρεια)Τις εταιρειες που υπηρχαν τις διωξαν με τον τροπο τους απο πολυ παλια(απεργειες-αυξηση εισφορων-φορων).Και οι απολυμενοι γινανε δημοσιοι-ελεγχόμενοι απο την εκάστοτε εξουσια(βλεπε κομματικός στρατος).Και σιγα σιγα αύξανε τους μισθούς και τα επιδόματα στους δημοσιους και αδυνατιζανε τον ιδιωτικο τομεα.Ετσιζηλευανε και οι υπολοιπο Ελληνες .Και ενας ολοκληρος λαος ηθελε να γινει δημόσιος.Και δεν μιλάω για τον ιδιωτικο κρατικοδίαιτο τομεα ...Και αφου δεν πηγε ουτε ενας φυλακη και ουτε προκειτε να παει δεν αξιζει κανεις να μενει εδω.Και οταν βλεπω κλεφτες πρωην υπουργους (εχω γνωστους σε καλες θεσεις και στα 2 κομματα και μου εχουν πει τα απιστευτα...) και απο τα δυο μεγαλα κομματα να βγαινουν και τωρα στα καναλια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Ελπιζω και εγω καποια στιμη να την κανω γιατι βαρεθηκα και τους βαρεθηκα εδω και οχι για οικονομικους λογους!
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο έκανε πρόταση στην κόρη του Καπετάνιου, ονόματι Χρυσή και αυτή δέχτηκε βάζοντας τον 30χρονο ποπ σταρ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της για την πρόταση που της έγινε στις αρχές Αυγούστου. Αμεσα ο Καπετάνιος κάλεσε την Χρυσή και τον μέλλοντα γαμπρό του για δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος.
αυτο ειναι δουλεια
ουτε κανΌσους ξέρω που σκέφτονται για εξωτερικό και ειδικά αγγλία
έχουν κάνει σπουδές σε σχολές πολυτεχνείων , οικονομικά και υπολογιστές.
Ισχύει γενικά αυτό ;;;
ουτε καν
και μαγειρας να ειναι καποιος μπορει να το πει
Αυτο συμβαινει γιατι το πολυτεχνειο και και καποια ελληνικα πανεπιστημια ειναι παρα πολυ καλα. ΕΜΠ και ΑΣΟΕΕ ας πουμε ειναι τοπ.Είναι σύμπτωση ίσως.
Έχω ακούσει πάντως πολλά άτομα
με σπουδές πολυτεχνείου, οικονομικών, υπολογιστών
που βρίσκουν καλές δουλειές στην Αγγλία
ενώ στην ελλάδα ... τίποτε ...
Δεν γνωρίζω προσωπικά τίποτε σχετικά με τους συγκεκριμένους χώρους.
Αυτο συμβαινει γιατι το πολυτεχνειο και και καποια ελληνικα πανεπιστημια ειναι παρα πολυ καλα. ΕΜΠ και ΑΣΟΕΕ ας πουμε ειναι τοπ.
Σε σχεση με?δεν ισχύει. Και τα 2 ιδρύματα είναι κάτω του μετριου
Κ αυτο μονο και μονο γιατι ηξερε οτι η ζωη στην αγγλια δεν παλευεται.
Εκτος αν πας Λονδινο. Ποσοι ομως θα πανε λονδινο?
δεν μπορουσε να αντεξει τη μιζερια της αγγλιας.
Σκεψου τωρα να πεις σε εναν ανθρωπο που εχει μαθει να ειναι ολη μερα εξω στον ηλιο, να κανει ο,τι γουσταρει κ οποτε γουσταρει, να μεινει κλεισμενος σε ενα σπιτι και να κοιμαται απο τις 9 το βραδυ γιατι ολοι αυτο κανουν.
Εκτος αν μπορουσα να παω σουηδια. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.
εννοειταιΣε χαλάει η Αγγλία
και μιλάς για Σουηδία ;;;;;;;;;;;
ελα ρε τυπε...χαθηκες.και ριχνουμε καλο γελιο μαζι.οντως δεν ειναι λιγο να εισαι με μουναρες σουηδεζες αλαλ ρε τυπε εκει ειναι μισος χρονος σκοταδι.δεν λεω για το κρυο.οκ συνηθιζεται.αν εχει μολ και βιλατζ η σουηδια παντως πολυσινεμα ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση.εκτος αν κλεινουν νωρις γιατι εκει 7 ωρα ειναι κλειστα ολα.οποτε και παλι δεν λεει.εννοειται
Σουηδια ειναι αλλος κοσμος, αλλοι ανθρωποι, τελειως διαφορετικοι κ απ' τους υπολοιπους σκανδιναβους. Θα εμενα ευχαριστα εκει για δουλεια.
Λιγο το εχεις να εισαι καθε μερα με σουηδεζες?
Σε σχεση με?
ναι αλλα μπορεις να εχεις μια μερα μια σουηδεζα, μετα μια αλλη, μετα μια αλλη, κλπελα ρε τυπε...χαθηκες.και ριχνουμε καλο γελιο μαζι.οντως δεν ειναι λιγο να εισαι με μουναρες σουηδεζες αλαλ ρε τυπε εκει ειναι μισος χρονος σκοταδι.δεν λεω για το κρυο.οκ συνηθιζεται.αν εχει μολ και βιλατζ η σουηδια παντως πολυσινεμα ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση.εκτος αν κλεινουν νωρις γιατι εκει 7 ωρα ειναι κλειστα ολα.οποτε και παλι δεν λεει.