Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ανταρκτικη.....σιγουρο μελλον και εξασφαλιση
Και δεν χρειάζεται να μιλάς ξένη γλώσσα, με ποιόν θα μιλήσεις άλλωστε;;;;;;; με τις φώκιες και τις αρκούδες;;;;;;
Το μόνο άσχημο ειναι οτι λόγο ψύχους δεν πλησίαζουν γυναίκες και δεν υπάρχουν και μπουρδέλα.
Αλλά με τόσο κρύο που να μας σηκοθεί;;;
Υπάρχει ολόκληρο θέμα για εργασία στο εξωτερικό.Καλησπέρα.
Παρατηρώ τελευταία ότι αρκετοί γνωστοί μου φεύγουν σε ΜΗ Ευρωπαικές χώρες για μετανάστευση.
Εσείς ποια χώρα θεωρείται τη κατάλληλη χώρα για μετανάστευση η οποία έχει μισθούς και αξιοπρεπές κόστος ζωής?
συγνώμη αλλά δεν έψαξα ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα.Υπάρχει ολόκληρο θέμα για εργασία στο εξωτερικό.
Ποιος ο λόγος να ανοίξεις άλλο ένα;
Αν τώρα ρωτάς σοβαρά, γράψε και καμιά χρήσιμη πληροφορία να γίνει κουβέντα.
Τι δουλειές βρήκαν οι φίλοι σου και σε ποιες χώρες;
Αλλιώς είχαμε να λέγαμε.
εγώ έχω σπουδάσει. Έχω τελειώσει το ΛΟΧΡΗ της ΑΣΟΕΕ , έχω και το MBA International από το ίδιο πανεπιστήμιο. Εργάζομαι ως Λογιστής σε μεγάλη εταιρεία τώρα, αλλά θέλω να φύγω έξω. Έχω 3 χρόνια προυπηρεσίαςΤα έχουμε πει αρκετές φορές. Η μετανάστευση δεν έχει κανένα νόημα αν δεν έχεις κάποια εξειδίκευση, η οποία θα σου δώσεις καλύτερους όρους ζωής στο εξωτερικό από ότι στην Ελλάδα λόγω ζήτησης ή ύπαρξης θέσεων του αντίστοιχου τομέα εργασίας. Το να μεταναστεύσει κάποιος χωρίς κάποια εξειδίκευση θα οδηγήσει στο να λαμβάνει το βασικό μισθό. Και σε όποια χώρα και αν πας με τον βασικό ίσα που την βγάζεις.
Άρα η απάντηση στην ερώτηση σου είναι σε ποια χώρα υπάρχει ζήτηση/ έλλειψη αυτού που γνωρίζεις να κάνεις.
Ντουμπάι αξίζει μόνο αν ασχολείσαι με real state πια.συγνώμη αλλά δεν έψαξα ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα.
Οι φίλοι μου κυρίως πήγαν Ντουμπαι, Αγγλία κλπ. Πληροφορική, μηχανικοί και οικονομικά
Ντουμπάι με τα 1000 για να ζήσεις και λίγο ζωή. Άσε που θα είσαι και μια χαρά από άποψη γλώσσας αν γνωρίζεις αγγλικάσυγνώμη αλλά δεν έψαξα ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα.
Οι φίλοι μου κυρίως πήγαν Ντουμπαι, Αγγλία κλπ. Πληροφορική, μηχανικοί και οικονομικά
Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν αποφασίσεις φίλε. Ποτέ δεν κατάλαβα πάντως πώς στα Πανεπιστήμιά μας μπορείς να κάνεις ΜΒΑ με 2-3 χρόνια προϋπηρεσία.εγώ έχω σπουδάσει. Έχω τελειώσει το ΛΟΧΡΗ της ΑΣΟΕΕ , έχω και το MBA International από το ίδιο πανεπιστήμιο. Εργάζομαι ως Λογιστής σε μεγάλη εταιρεία τώρα, αλλά θέλω να φύγω έξω. Έχω 3 χρόνια προυπηρεσίας
σ ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου και τις πληροφορίες. Ίσως στη χώρα που βρίσκεσαι να μη βγάζουν οι λογιστές τρελά χρήματα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι οικονομολόγοι-λογιστές φεύγουν Ελβετία ή σε χώρες που φημίζονται για το μανατζμεντ και το οικονομικό background. Πχ Ελβετία. Βέβαια έχω και περιπτώσεις μιας συμφοιτητριάς μου που τελείωσε το ΛΟΧΡΗ της ΑΣΟΕΕ και έφυγε στη Μαδρίτη επειδή της άρεσε και βγάζει καλά χρήματα εκεί ως senior analystΝτουμπάι αξίζει μόνο αν ασχολείσαι με real state πια.
Προγραμματιστές βρίσκουν δουλειά παντού.
Αγγλία είναι χάλια μετά το ΒΡΕΧΙΤ, θέλει βίζες, είναι ακριβά τα πάντα (όπως και πριν).
Οπότε δεν έγραψες κάτι καινούριο ή ιδιαίτερο.
Σαν λογιστής βρίσκεις δουλειά εύκολα, όμως οι μισθοί είναι νορμάλ.
Θέλεις κάποια εξειδίκευση για να αξίζει τη φασαρία να φύγεις στο εξωτερικό.
9 χρόνια είμαι έξω και δουλεύω μόνο με ξένες εταιρείες και κανείς λογιστής που ξέρω δε βγάζει τρελά λεφτά.