μαύρα χάλια το αμερικανκό ονειρο - αν έχεις κέφι για περιπέτειες και μεγάλο ρίσκο τράβα κατα κει ....εξαρτάται και τον τομέα... αλλά γενικά Αμερική με κλειστά
μάτια, στις περισσότερες πολιτείες με λίγα χρόνια δουλειάς και καλή διαχείριση γίνεσαι άρχοντας. το μόνο κακό οτι λόγω σκληρού καπιταλισμού πρέπει να έχεις ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο για τα πρώτα σου έξοδα
που είναι απαραίτητα (ιδιωτική ασφάλιση, αμάξι, ενοίκιο)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετανάστευση σε άλλη χώρα για εργασία - Τί προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 250
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.447
- Πόντοι
- 3.246
γι αυτό ακριβώς έγραψα εξαρτάται τον τομέαμαύρα χάλια το αμερικανκό ονειρο - αν έχεις κέφι για περιπέτειες και μεγάλο ρίσκο τράβα κατα κει ....
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Βουνό το δίκιο σου.μαύρα χάλια το αμερικανκό ονειρο - αν έχεις κέφι για περιπέτειες και μεγάλο ρίσκο τράβα κατα κει ....
Εδώ υπάρχουν επιλογές βεληνεκούς κολομβίας, β.κορέας, ρωσίας Κλπ...και συζητάμε για ηπα
Μοντιε, τρε μπανάλ...
εχεις όρεξη για μαλακίες βλέπω ....Βουνό το δίκιο σου.
Εδώ υπάρχουν επιλογές βεληνεκούς κολομβίας, β.κορέας, ρωσίας Κλπ...και συζητάμε για ηπα
Μοντιε, τρε μπανάλ...
να σου πω οτι ο θείος μου εβγαλε τρελά λεφτα στην κολομβία και η ζωή στη ρωσία έχει ρίσκο αλλά αν σήμερα είσαι στο oil and gas sector russia offers great opportunities ειδικά αν έχεις γνωσεις trading pipe lines and tunk to tunk if yoy know what I mean .....Βουνό το δίκιο σου.
Μοντιε, τρε μπανάλ...
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.942
- Πόντοι
- 456
Μη μεταναστευετε τυποι
Οπως παει το πραγμα σε λιγα χρονια θα γινει εθνοκαθαρση παντου και θα πεσουνε κεφαλια
Ειναι επικινδυνο αν εισαι μεταναστης μη σε παρει η μπαλα μαζι με τα Πακια
Οπως παει το πραγμα σε λιγα χρονια θα γινει εθνοκαθαρση παντου και θα πεσουνε κεφαλια
Ειναι επικινδυνο αν εισαι μεταναστης μη σε παρει η μπαλα μαζι με τα Πακια
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Οκ, πήγαινε...να σου πω οτι ο θείος μου εβγαλε τρελά λεφτα στην κολομβία και η ζωή στη ρωσία έχει ρίσκο αλλά αν σήμερα είσαι στο oil and gas sector russia offers great opportunities ειδικά αν έχεις γνωσεις trading pipe lines and tunk to tunk if yoy know what I mean .....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.860
- Πόντοι
- 3.846
Ότι και να λέμε κανείς δε σε ρώτησε ποντικομουρη για τη γνώμη σου.Πάλι για τη Κύπρο λέτε?δηλαδή η Αμερική που είναι το κέντρο του κοσμου σας πέφτει λιγη???πάντως η Κύπρος έχει καλό καιρό αυτό είναι το μόνο καλό της..όταν εμένα Αγγλία..πολύ κρύο..θυμάμαι κάθε μέρα έτρεχαν τα.ματια μου και η μύτη μου από το κρύο και την υγρασία..ποτέ ξανά δεν θα εμενα σε.κρυα χώρα..
Έτσι και αλλιώς άχρηστος είσαι να εκφέρεις άποψη για άτομα με σπουδές και για χώρες που δεν έχεις καν δει.
Άμα θελήσουμε πληροφορίες για Αλβανία ή πλύσιμο αυτοκινήτων θα θυμηθούμε ότι έχουμε ένα ναυάγιο σαν εσένα.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.175
- Πόντοι
- 2.356
Green card πως θα πάρεις; Θα παντρευτείς Αμερικάνα;εξαρτάται και τον τομέα... αλλά γενικά Αμερική με κλειστά μάτια
μπααα εγω δεν έχω ανάγκη πλέον .....Οκ, πήγαινε...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Καλά, μείνεμπααα εγω δεν έχω ανάγκη πλέον .....
αφού μου το επιτρέπεις τοτε να μείνω ! ευχαριστώ αφέντη .Καλά, μείνε
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
αφού μου το επιτρέπεις τοτε να μείνω ! ευχαριστώ αφέντη .
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Θεού θέλοντος καλύτεραinshallah
και ο Αλλάχ θεός είναι και μάλιστα περισσότεροι πιστεύουν στον Αλλάχ απο τον θεό των χριστιανώνΘεού θέλοντος καλύτερα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.213
- Πόντοι
- 3.786
Οι χριστιανοί είναι περισσότεροι ακόμα.Βέβαια με τον ρυθμό γεννήσεων,οι μουσουλμάνοι μπορεί να τους ξεπεράσουν.και ο Αλλάχ θεός είναι και μάλιστα περισσότεροι πιστεύουν στον Αλλάχ απο τον θεό των χριστιανών
List of Christian denominations by number of members - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Muslims - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.860
- Πόντοι
- 3.846
Το ποσταρα και στα θέματα της Κύπρου, αλλά πάρτε και εδώ ενδεικτικά τι κορίτσια κυκλοφορούν στην Κύπρο.
Αυτή είναι στη Λάρνακα.
AVA CRUZ για όποιον θέλει να την ψάξει.
Αυτή είναι στη Λάρνακα.
AVA CRUZ για όποιον θέλει να την ψάξει.
Συνημμένα
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 892
- Πόντοι
- 81
Και τι κανεις ρε τυπε ακομα στην Ελλαδα. Ελα Γερμανια να βοηθησεις κοσμο και να κονομισεις.σ ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω. ΓΕρμανικά ξέρω σε επίπεδο C1.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K