Νέα

Μεσήλικες και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yanbi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε talos κι εγω παρων!!! Αντε , για μαζευτειτε κι αλλοι , θα κανουμε ξεχωριστο παραρτημα μεσα στο bourdela ,αποκλειστικα για εμας !!!!Αντε οργανωθειτε και ο talos  ας ανακηρυχθει ο leader!!! :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:
να μου λείπει το αρχιγηλίκι....τέτοια βίτσια δεν έχω...πληροφορίες να δίνουμε μόνο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να προσθέσω τη μικρή μου (γνωστική) εμπειρία:

Οικογενειακός γνωστός, 88 παρακαλώ σήμερα, υγιέστατος, παντρεμένος με 72ρα σήμερα, έχουν κάνει 3 παιδιά (μεγάλα τώρα) μου εξομολογήθηκε ότι πηδάει τη γυναίκα του (δείχνει 60-65 αυτή) κάθε μια η δυό εβδομάδες.
Ξέρω ότι δεν ξενοπηδάει (υπάρχουν και τέτοιοι).

Περπατάει 45-60 λεπτά κάθε μέρα ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, δεν παίρνει καθόλου φάρμακα πλήν 100mg ασπιρίνης κάθε μέρα.

Ο πατέρας του πέθανε 102.

Επισκέπτης
Βρε το θηρίο τον παππού.
Ο παππούς σου liomas ανακηρύσσεται αυτοδικαίως επίτιμος πρόεδρος του club των 40+ του bourdela.com.
Καλά, μιλάμε για πρώτη φάση.

Χαχαχαχα, έχει πεθάνει μωρέ ο φουκαράς... πέθανε πάντως ευτυχισμένος! Είμαι σίγουρος για αυτό... πολύ μουρντάρης ο παππούς!

Επισκέπτης
Φίλοι μου κάποιοι άνθρωποι ξέρουν να χαρούν τι ζωή.... Βλέπεις βλαμμένα 25αρια αγόρια ή κορίτσια μεσ την κάβλα και ασχολούνται με μαλακίες.. και οι παππούδες μας βάζουν τα γυαλιά...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοπόν πουρέιντζερς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι μόνος μου το ΠΣΚ οπότε θα ξεσκιστώ......................στον ύπνο :cheesy: τώρα σοβαρά αν μου κάτσει σκοπεύω να πάρω καμμιά από γραφείο χριστίνας, καμμιά από νέες της πόπης ,και την lolita19.....αν γίνει θα ενημερώσω ανάλογα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φίλοι μου κάποιοι άνθρωποι ξέρουν να χαρούν τι ζωή.... Βλέπεις βλαμμένα 25αρια αγόρια ή κορίτσια μεσ την κάβλα και ασχολούνται με μαλακίες.. και οι παππούδες μας βάζουν τα γυαλιά...

Εντάξει, τί να κάνουμε, σημεία των καιρών!!!Αφού μας  ανάγκασαν να διώξουμε την αληθινή ζωή (κι όχι μόνο τα πηδήματα), και στη θέση της να βάλουμε μαλακίες  :think:

Χαχαχαχα, έχει πεθάνει μωρέ ο φουκαράς... πέθανε πάντως ευτυχισμένος! Είμαι σίγουρος για αυτό... πολύ μουρντάρης ο παππούς!

Όχι και φουκαράς, liomas...Δεν έπαθε τίποτα κακό ο άνθρρωπος, εκτός κι αν κακό είναι να πεθάνεις στα 91 σου...άσε που ήτανε και κούνελος ο παππούς :boobies:
Να προσθέσω τη μικρή μου (γνωστική) εμπειρία:

Οικογενειακός γνωστός, 88 παρακαλώ σήμερα, υγιέστατος, παντρεμένος με 72ρα σήμερα, έχουν κάνει 3 παιδιά (μεγάλα τώρα) μου εξομολογήθηκε ότι πηδάει τη γυναίκα του (δείχνει 60-65 αυτή) κάθε μια η δυό εβδομάδες.
Ξέρω ότι δεν ξενοπηδάει (υπάρχουν και τέτοιοι).

Περπατάει 45-60 λεπτά κάθε μέρα ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, δεν παίρνει καθόλου φάρμακα πλήν 100mg ασπιρίνης κάθε μέρα.

Ο πατέρας του πέθανε 102.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αποκλείεται αυτός ο  άνθρωπος να ζει στην Αθήνα...

Ήξερε τί παντρευόταν η γιιαγιά στα νειάτα της :boff: :boff: :boff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν γερόντια το ΠΣΚ θα γίνει οπότε θα σας τα πω αναλυτικά....τώρα αν κανείς από εσάς έχει κάτι καλό και δοκιμασμένο να προτείνει πάσα προσφορά δεκτή.....πάω για τσεκάρισμα αντοχής...ετοιμάστε τα οξυγόνα, τα χάπια της καρδιάς κ.λ.π...... :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε συνπουρέιντζερς...ζήτε?...αντέξα τε τον καύσωνα ή την κάνατε?...δεν πιστεύω κανένας από εσάς να πήδηξε κιόλας?..όποιος το κατάφερε είναι ρομποκόπ....σκεφτείτε και τα νεφρά,το συκώτι και τα συναφή...άντε καλά κουράγια και την σκαπουλάραμε....οπότε again βούρ στο ψητό....με πατάτες... :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παρων και εγω στο προσκλητηριο,ετος γεννησεως 1961 με 1 γιο 17 χρονων,τε παιδια τι βιτσιο ειναι αυτο;γαμαω 1 φορα την βδομαδα την γυναικα μου,αλλα καλα ε;και αλλη μια σε μπουρδελο,οταν υπαρχει γκομενα το κοβω το μπουρδελο,μην κανουμε παραπανω καταχρησεις και παθουμε τιποτα!!!!σωστος;

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να δηλώσω και 'γω το παρόν (1960) και ηθικη συμπαρασταση σε οποιον συναδελφο mature .....
  Κουράγιο  παιδια....

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
ετος γεννησεως 1957 παρακαλω....γαμαω σαν σκυλος...βεβαια δεν ειμαι παντρεμενος...αν σημαινει κατι αυτο...τις τελευταιες δυο ωρες προβληματιζομαι....να καλεσω μια γκομενα που εχω η να παρω το γνωστο μου ντελιβερυ για ενα μωρο με απιθανη πιπα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τα δύο..και τα δύο...για να μην μείνεις με την απορία.... :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε κωλόγεροι...γιατί παρα΄τησατε το thread?..για να μην λέτε τα χρόνια σας?..........

ΠΡΟΤΑΣΗ.....για τους 38 και άνω.....να κανονίσουμε μια σύναξη?....όσοι συμφωνείτε δηλώστε το να κλείσω ένα τραπέζι σε μπάρ ή οινοπνευματοφαγάδικο κατά μπουρνάζι μεριά να βρεθούμε να πέσει το γέλιο της αρκούδας......περιμένω απαντήσεις....άντε όλο κουβέρτα,σόμπα και τσάι είμαστε.......

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ρε κωλόγεροι...γιατί παρα΄τησατε το thread?..για να μην λέτε τα χρόνια σας?..........

ΠΡΟΤΑΣΗ.....για τους 38 και άνω.....να κανονίσουμε μια σύναξη?....όσοι συμφωνείτε δηλώστε το να κλείσω ένα τραπέζι σε μπάρ ή οινοπνευματοφαγάδικο κατά μπουρνάζι μεριά να βρεθούμε να πέσει το γέλιο της αρκούδας......περιμένω απαντήσεις....άντε όλο κουβέρτα,σόμπα και τσάι είμαστε.......

MEΣΑ βρε αδελφέ γιατί ΟΧΙ επειδή είμαστε ολίγον γαμίκουλες...? Μυς είναι και το εργαλείο και χρειάζετε προπόνηση! ΟΣΟ το χαλάρώνεις τόσο πετσί
γίνετε!!!

Ρε γαμάτε γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ειμαι του '61, αισθανομαι ακμαιος, απλα απο 2/3 φορες την εβδομαδα παλιοτερα-σε μπουρδελα/trans- ΠΑΝΤΑ-τωρα εχω μεταπεσει σε 1/2, λογω βαρεμαρας.
Προβλημα με τις επαγγελματιες-μεχρι στιγμης-ουδεν !!
KEEP ON ROCKING !!!

Επισκέπτης
Οπως λεει και ο λαος που δεν κανει ποτε λαθος.
            Μαλλι μπαμπακι
            Ψωλη φαρμακι.
Αυτα τα ολιγα για τους ανω των 40. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom