troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Επειδη ειμαι και λίγο ιστοριακιας προσφατα ετρωγα καπου και ηταν ενας κύριος (φαινοταν πανω απο τα 60 εγω τον εκανα 55 κακοζωισμένο) που ειχε βγαλει εξω μια εμφανεστατα βιζιτου (πολυ καλη κατα τη γνωμη μου) ολο το εστιατοριο μαζι με την γυναικα μου χασκογέλαγε (εγω σκεφτομουν αχ να ειχα το τηλ του γραφειου γιατι τον εφτιαξαν πολύ καλα τον τύπο.
Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι οτι η ρατσιστική κοινωνία και απενατντι στην ηλικια πορνογερο τον ανεβαζε πορνογερο τον κατεβαζε. εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν βολεψε τυχον παιδια τα χρηματα που του περισευουν ας τα φαει όπου γουσταρει αυτος πηδηξε καλα εκεινο το βραδυ οι χασκογελώντες μαλλον χειρογλύκανο τη βγαλανε.
με λίγα λόγια αν σε δουν εξω με βιζιτου θα γίνεις ρεζίλι αρα καντο μυστικα.
Το να μπεις στο τριπ να σκεφτεις τι θα νομισει η πουτανα επειδη εισαι μεγαλυτερος απο τον πατερα της δεν νομίζω οτι αξιζει τον κόπο.
ΥΓ το τσιγαρο επηρεαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την απόδοση για αυτο κοψτε και lykaki κοψε κανα δυο μετρα απο το ψαρι γιατι παραβγηκε μεγάλο.
Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι οτι η ρατσιστική κοινωνία και απενατντι στην ηλικια πορνογερο τον ανεβαζε πορνογερο τον κατεβαζε. εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν βολεψε τυχον παιδια τα χρηματα που του περισευουν ας τα φαει όπου γουσταρει αυτος πηδηξε καλα εκεινο το βραδυ οι χασκογελώντες μαλλον χειρογλύκανο τη βγαλανε.
με λίγα λόγια αν σε δουν εξω με βιζιτου θα γίνεις ρεζίλι αρα καντο μυστικα.
Το να μπεις στο τριπ να σκεφτεις τι θα νομισει η πουτανα επειδη εισαι μεγαλυτερος απο τον πατερα της δεν νομίζω οτι αξιζει τον κόπο.
ΥΓ το τσιγαρο επηρεαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την απόδοση για αυτο κοψτε και lykaki κοψε κανα δυο μετρα απο το ψαρι γιατι παραβγηκε μεγάλο.