Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Δεν με βοηθάει καθόλου και η περιοχή που μένω. Στο Ταύρο. Δεν έχει παρά μόνο μπαρ καφέ και κάτι τέτοια... Όλες οι επιχειρήσεις είναι βόρεια ενώ οι πιο πολλές δυτικά. Μην λέτε για μετακομίσεις κλπ.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Ένα μάτσο κλειστά επαγγέλματα είναι η Ελλάδα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
βρες μια δουλεια σε ενα μεσιτικο γραφειο στα νοτια προαστια(γλυφαδα,βουλα,ελληνικο).Θα δουλευεις ως συνεργατης αλλα ανετα βγαζεις 1000 ευρω μιλαμε για ενοικια που ξεκινανε απο 800 ευρω οπου ο συνεργατης παιρνει εως και 50%.Δεςτο σαν αρχη μεχρι να βρεις κατι σταθερο.Το κανουν πολλοι συνταξιουχοι στρατιωτικοι και βγαζουν κανα 2000 χιλιαρο το μηνα περα απο τη συνταξη τους.
Πρώτη φορά ακούω αυτό. Συνήθως φόλες είναι τέτοιες δουλειες

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Από χθες έχω ανοίξει το νήμα και μόνο συμβουλές λαμβάνω ως επί των πλείστων...

Δεν ειναι μονο συμβουλες....
Μην εισαι αρνητικός
Δυο - τρεις σου δίνουν ιδέες απο προσωπικά τους βιώματα...
Ενας ειπε για Κύπρο
Επίσης αλλος ενας φιλος οτι πρεπει να προσαρμοζομαστε
Αυτα δεν ειναι συμβουλές
Σίγουρα παίζει μεγάλο ρολο και η τύχη και το πόσο σε βοηθήσανε οι γνωστοι και οι φίλοι.
Αλλα και οτι δεν βρέθηκε ενας γνωστός να βοηθήσει μήπως φταις και εσυ που δεν κάνεις φιλίες με κατάλληλα πρόσωπα?
Δεν γίνεται να τα ρίχνεις ολα στην κατάσταση της χώρας.
Ολοι σε αυτό το μπουρδέλο ζούμε και παλεύουμε καθε μερα εδώ και χρονια να την παλέψουμε.
Το οτι μέσα σε μια μέρα εχει το νημα τόση δραστηριοτητα θα έπρεπε να σε ικανοποιεί και οχι να μας την λες πως φταίμε και απο πάνω που λεμε τις γνώμες μας.....!!!
φιλικα
john

Y.Γ. Οτι γράφω ειναι γιατι πραγματικά θελω να σε ξεμπλοκάρω, αν εσυ δεν δεις αυτο και στραβώσεις δεν μπορώ να κανω κατι.
Υ.Γ2 Εχεις παραπάνω προσόντα απο πολλούς, κάτι αλλο φταίει ....βρες το....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι μονο συμβουλες....
Μην εισαι αρνητικός
Δυο - τρεις σου δίνουν ιδέες απο προσωπικά τους βιώματα...
Ενας ειπε για Κύπρο
Επίσης αλλος ενας φιλος οτι πρεπει να προσαρμοζομαστε
Αυτα δεν ειναι συμβουλές
Σίγουρα παίζει μεγάλο ρολο και η τύχη και το πόσο σε βοηθήσανε οι γνωστοι και οι φίλοι.
Αλλα και οτι δεν βρέθηκε ενας γνωστός να βοηθήσει μήπως φταις και εσυ που δεν κάνεις φιλίες με κατάλληλα πρόσωπα?
Δεν γίνεται να τα ρίχνεις ολα στην κατάσταση της χώρας.
Ολοι σε αυτό το μπουρδέλο ζούμε και παλεύουμε καθε μερα εδώ και χρονια να την παλέψουμε.
Το οτι μέσα σε μια μέρα εχει το νημα τόση δραστηριοτητα θα έπρεπε να σε ικανοποιεί και οχι να μας την λες πως φταίμε και απο πάνω που λεμε τις γνώμες μας.....!!!
φιλικα
john

Y.Γ. Οτι γράφω ειναι γιατι πραγματικά θελω να σε ξεμπλοκάρω, αν εσυ δεν δεις αυτο και στραβώσεις δεν μπορώ να κανω κατι.
Υ.Γ2 Εχεις παραπάνω προσόντα απο πολλούς, κάτι αλλο φταίει ....βρες το....
Προς Θεού, αυτό έλειπε, να στραβωσω με σένα ή με κάθε άνθρωπο όπως εσύ και όπως όλοι. Εννοείται ότι με βοήθησαν με συμβουλές. Απλά είμαι πολύ απογοητευμένος.

Δεν φταίω εγώ για το ότι δεν βρέθηκε κάποιος γνωστός μου. Ένας συγκεκριμένος, παλιάνθρωπος, με έκαψε άγρια και εκ τότε έχασα επαφές. Ναι έκανα και εγώ λάθη. Ελπίζω να ορθοποδήσω. Θα πάω ίσως κάπου αλλά δεν θέλω να γίνει η ζωή μου κόλαση και κούραση ατελείωτη για ελάχιστα ευρώ. Με καταλαβαίνεις.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Μενέδημε στις δουλειές που ψάχνεις θα έκανες χειρωνακτική δουλειά σε βιομηχανία με πολύ καλές απολαβές; Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα και μισθο άνω των 1.200ευρώ καθαρά, εκτός Αθηνών;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Μενέδημε στις δουλειές που ψάχνεις θα έκανες χειρωνακτική δουλειά σε βιομηχανία με πολύ καλές απολαβές; Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα και μισθο άνω των 1.200ευρώ καθαρά, εκτός Αθηνών;
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Είμαι τρομακτικά ενοχλητικός στο ποστ μου το πρώτο. Αλλά πολύ αναλυτικός.

Κάπου το γράφω ξεκάθαρα. Όσο δε πάει ξεκάθαρα. Ναι, θα έκανα. Απλά θέλω να το κάνω μέχρι τα 70. Όχι προσωρινατζα και μετά να ξαπλώσω από τα προβλήματα υγειας. Μη με περάσεις για τεμπέλη, σου μιλάω μπέσα, δεν έχω πρόβλημα με εργατικές δουλειές. Τις έκανα και τις θέλω. Τεχνικά δε ξέρω αν μπορώ.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Προς Θεού, αυτό έλειπε, να στραβωσω με σένα ή με κάθε άνθρωπο όπως εσύ και όπως όλοι. Εννοείται ότι με βοήθησαν με συμβουλές. Απλά είμαι πολύ απογοητευμένος.

Δεν φταίω εγώ για το ότι δεν βρέθηκε κάποιος γνωστός μου. Ένας συγκεκριμένος, παλιάνθρωπος, με έκαψε άγρια και εκ τότε έχασα επαφές. Ναι έκανα και εγώ λάθη. Ελπίζω να ορθοποδήσω. Θα πάω ίσως κάπου αλλά δεν θέλω να γίνει η ζωή μου κόλαση και κούραση ατελείωτη για ελάχιστα ευρώ. Με καταλαβαίνεις.
Βημα Βημα πρεπει να βγεις απο αυτο που τωρα ζεις
πρωτα βρες μια δουλεια να σε ικανοποιει σαν αντικείμενο σαν δραστηριοτητα να εχει προοπτική
Τα λεφτα θα ρθουν σε δευτερη φαση ειτε σε αυτην ειτε σε αλλη με το ιδιο αντικείμενο.
Μην θες να τα βρεις ολα με τη μια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ...!!!!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
πρωτα βρες μια δουλεια να σε ικανοποιει σαν αντικείμενο σαν δραστηριοτητα να εχει προοπτική
Τα λεφτα θα ρθουν σε δευτερη φαση ειτε σε αυτην ειτε σε αλλη με το ιδιο αντικείμενο.
Σε ευχαριστώ. Ήδη το έχω δρομολογήσει αυτό που αναφέρεις. Κάτι θα παλέψω αλλά και κει πολλοί λένε πως υπάρχουν κλίκες, βύσματα κλπ. Και συνεχώς απογοητεύομαι. Συνεχώς.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φιλε Μενεδημε ανοιξε ενα μπουρδελακι να ηρεμησεις. Δες τα παρακατω βιντεο επαγγελματικου προσανατολισμου και θα τον εβρεις το δρομο σου

Και περα απο το χιουμορ να σου απαντησω κι εγω σοβαρα . Αν σου βρισκεται ευκαιρια που σου ειπε ο φιλος απο πανω για βαρια εργασια με καλο μισθο στην επαρχια μην την πετας. Στη θεση σου θα το σκεφτομουν. Μπορει 2-3 χρονια να κανεις κατι τετοιο, ομως εχοντας τα προσοντα που εχεις και αφου τολμας να κανεις εγχειρηματα ,μπορει μεσα απο αυτο να σκεφτεις και κατι επιχειρηματικα στην εργασια που θα πας. + οτι το κοντερ γραφει . Ετσι και αλλιως δεν σ εμποδιζει κανεις να ψαχνεις και για κατι αλλο.

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.763
Πόντοι
5.646

Έτσι είναι. Πρώτα γουστάρεις να κάνεις μια δουλειά και μετά θα έρθει η εξέλιξη και τα λεφτά

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
και κάτι τελευταίο για τον φίλο Μενέδημο αλλά και για μας. οι δουλειές απο αγγελίες είναι για τον πούτσο καβάλα.μιλάω για ελλάδα και κύπρο, έξω λογικά θα ναι αλλιώς.οι εταιρίες πρώτα προσπαθούν να καλύψουν την θέση ενδοεταιρικα(από γνωστούς- φίλους συναδέλφων) και αν δεν βρούν κάτι καταφεύγουν σε αγγελίες.και όταν βλέπεις την ίδια εταιρία να χει συνεχεια αγγελίες,κλάφτα..ευτυχώς δεν έτυχε να βρω δουλειά από κει,ποτέ.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
και κάτι τελευταίο για τον φίλο Μενέδημο αλλά και για μας. οι δουλειές απο αγγελίες είναι για τον πούτσο καβάλα.μιλάω για ελλάδα και κύπρο, έξω λογικά θα ναι αλλιώς.οι εταιρίες πρώτα προσπαθούν να καλύψουν την θέση ενδοεταιρικα(από γνωστούς- φίλους συναδέλφων) και αν δεν βρούν κάτι καταφεύγουν σε αγγελίες.και όταν βλέπεις την ίδια εταιρία να χει συνεχεια αγγελίες,κλάφτα..ευτυχώς δεν έτυχε να βρω δουλειά από κει,ποτέ.
Μεγάλες αλήθειες. Και η εταιρεία στην οποία εργάζομαι εγώ, όταν έχει ανάγκη υπάλληλο πρώτα το ψάχνει ενδοεταιρικά. Αν δεν βρούμε, καταφεύγουμε σε αγγελία. Αλλά κάνουμε ότι μπορούμε να αποφύγουμε την αγγελία.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Φιλε Μενεδημε ανοιξε ενα μπουρδελακι να ηρεμησεις. Δες τα παρακατω βιντεο επαγγελματικου προσανατολισμου και θα τον εβρεις το δρομο σου

Και περα απο το χιουμορ να σου απαντησω κι εγω σοβαρα . Αν σου βρισκεται ευκαιρια που σου ειπε ο φιλος απο πανω για βαρια εργασια με καλο μισθο στην επαρχια μην την πετας. Στη θεση σου θα το σκεφτομουν. Μπορει 2-3 χρονια να κανεις κατι τετοιο, ομως εχοντας τα προσοντα που εχεις και αφου τολμας να κανεις εγχειρηματα ,μπορει μεσα απο αυτο να σκεφτεις και κατι επιχειρηματικα στην εργασια που θα πας. + οτι το κοντερ γραφει . Ετσι και αλλιως δεν σ εμποδιζει κανεις να ψαχνεις και για κατι αλλο.
Σε ευχαριστώ θερμά. Ναι και μπουρδέλο θα άνοιγα αλλά η νομοθεσία επιτάσσει να σηκωθείς εκδιδόμενο πρόσωπο. Χεχε. Και gay να ήμουν έχει κορεσμό...χαχα

Ως προς την επαρχία ναι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις καλές. Σε ευχαριστώ για το μηνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ορισμός της αλήθειας. Το ζω δύο χρόνια αυτό.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Το κόστος ζωής έχει πάει στο Θεό και αν δεν μένεις σε ιδιόκτητο σπίτι ή διαμέρισμα θα πρέπει να έχει καλό εισόδημα ή παθητικά από κάποιες πλευρές. Φυσικά πάω και επαρχία. Αν ο άλλος μου πει για 1200 καθαρα + χθές έφυγα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο ορισμός της αλήθειας. Το ζω δύο χρόνια αυτό.
Ναι, αλλά το θέμα είναι να βρεις κάτι, έστω από αγγελια.

1ον για να μπαίνει ένας μισθός (όποιος κι αν είναι αυτός)
2ον για να δικτυωθείς (τώρα που κάθεσαι σπίτι σου δεν δικτυώνεσαι)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Ναι, αλλά το θέμα είναι να βρεις κάτι, έστω από αγγελια.

1ον για να μπαίνει ένας μισθός (όποιος κι αν είναι αυτός)
2ον για να δικτυωθείς (τώρα που κάθεσαι σπίτι σου δεν δικτυώνεσαι)
Θέτεις κάτι όχι απλά βασικό αλλά τρελά βασικό, και παράλληλα, δίνεις μια καταπληκτική πάσα για να σου πω το εξής:
Αν κάτι με έκαψε στη ζωή μου είναι ότι βρέθηκα σε θέσεις εργασίας στις οποίες δεν μπόρεσα να κάνω ΚΑΜΙΑ δικτύωση απολύτως. Είτε με δική μου πρωτοβουλία είτε λόγω των θέσεων που βρέθηκα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785
Να υποθέσω ότι το παραπάνω σεντόνι όπου περιαυτολογείς και καμώνεσαι το γύφτικο σκεπάρνι, δεν είναι σπαμ! :)

Σπαμ είναι μόνο οι παρεμβάσεις των άλλων. :)

Κάνε τώρα ξανά αναφορά, για να μου ξανακλάσεις το θυμιατό. :)
Συγνωμη κύριε Άγιε...
Το θυμιατό τί είναι ?? :think: :think:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Επίσης, μια δουλεια που θα έκανα αέρα πατέρα είναι πωλητής ανά την Ελλάδα. Δεν έχω ταξιδέψει παρά μόνο σε 5 μέρη στη ζωη μου και θα χαιρόμουν να γνωρίζω νέους τ'οπους. Είμαι πολύ επικοινωνιακός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom