Πάντως συμφορουμίτη σε εμένα φαίνεται καθαρά από το αρχικό ποστ (που διάβασα όλο) ότι τα έχεις παρμένα στο κρανίο λόγω των εκατοντάδων cv που έστειλες κλπ. Επίσης διακρίνω μεγάλο αρνητισμό για όλους. Σε καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό αλλά αν αυτό φαίνεται και στις συνεντεύξεις σου, που μάλλον φαίνεται, μάλλον είναι παράγοντας για τα αρνητικά αποτελέσματα.
Επίσης φαίνεται ότι εύκολα υποτιμάς και τους άλλους γύρω. Πληροφοριακά μπορεί κάποιος να είναι και "σάχλας" και χαβαλές αλλά να "μετράει" και οικονομικά και επαγγελματικά με αποτέλεσμα να είναι ο εργοδότης. Το πολύ ξύλινο (ιδιαίτερα σε ένα "ανώνυμο", χαβαλετζίδικο σάητ, φαντάζομαι στην πραγματικότητα θα είναι ακόμα πιο "σοβαρό"-ξύλινο το στυλ) εμένα με υποψιάζει για διάφορα και ότι ο άλλος είναι στην τσίτα. Το ότι έχεις εμπειρία σε πολλά αντικείμενα σημαίνει ότι άλλαζες και δουλειές αντίστοιχα κάθε 2-3 χρόνια? Αν ναι τότε δες περισσότερο αυτά που γράφω παραπάνω.
Φιλικά πάντα και επειδή βλέπω πράγματα από τον εαυτό μου είπα να σου τα επισημάνω μιας που είσαι σε δύσκολη θέση και ψάχνεις άμεσα να αποκατασταθείς επαγγελματικά με μακρύ ορίζοντα.