Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Πιστεύω πως ο καθένας μας είναι μοναδικός και αξίζει το καλύτερο στη ζωή του. Αν και ανώνυμος εδώ μέσα πάντα με σεβασμό σας αντιμετωπίζω όλους. Το ίδιο εισπράττω σχεδόν από όλους εσάς. Με σεβασμό αντιμετωπίζω και όσους για κάποιους λόγους δεν είναι μέλη αλλά παραμένουν επισκέπτες ή συνδέονται μια στο τόσο για να διαβάζουν. Όλοι είμαστε μέλη μιας κοινότητας. Σήμερα ούτε ένας δεν χασκογέλασε με το νήμα μου και ούτε ένας δεν ειρωνεύτηκε.
Το νήμα θα είναι συνεχώς ενεργό και ό,τι έχετε κατά νου, ως πληροφορία: "Μαλάκα Μενέδημε, στη γειτονιά μου μια εταιρεία ζητά μόνιμα τον τάδε για δες" θα το εκτιμήσω. Δεν με ενδιαφέρουν αγγελίες εργασίας. Αυτές τις βλέπω και μόνος μου. Σε 5 σαιτ ψαρευω και έχω πρωτόκολλο που ψάχνω.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Ισραηλ εχει με 3000 ευρω ενα μηνα καθεσαι ολα πληρωμενα και σε μια ανατολικη χωρα που και εκει μαθαινεις εξαιρετικα πραγματα...
Αν μάθεις κάτι συγκεκριμένο να μου στείλεις ινμποξ. Εχουμε γεμίσει παπατζήδες. Τουλαχιστον αν ξέρουμε ποια είναι τα σωστά σχολεία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Αν μάθεις κάτι συγκεκριμένο να μου στείλεις ινμποξ. Εχουμε γεμίσει παπατζήδες. Τουλαχιστον αν ξέρουμε ποια είναι τα σωστά σχολεία.
συγκεκριμενα σου λεω..θες 3000 για το καθε σχολειο...αν αποφασισεις να πας τοτε το κουβεντιαζουμε....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
συγκεκριμενα σου λεω..θες 3000 για το καθε σχολειο...αν αποφασισεις να πας τοτε το κουβεντιαζουμε....
Καλώς. Το κρατώ. Σε ευχαριστώ. Τα 3000 για ένα μήνα είναι τζάμπα πάντως με αυτά που έχω ακουσει κάτι 4000 για 7 μερες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.999
Πόντοι
9.297
Είμαι ήδη σε άσχημη κατάσταση. Καλύτερα να μην στα περιγράφω γιατί θα τρομάξεις (με τις σκέψεις που κάνω) και δεν θέλω. Είναι και Σαββατόβραδο. Θα τη βρω την λύση μου. Θα πάω κάπου σκλάβος και εκεί θα κάτσω. Ούτε ζωή ούτε τίποτα. Σπίτι δουλειά σπίτι. Γάμα τα.
Ακριβως αυτο εκανε φιλος μου που επαθε κριση ηλικιας γυρω στα 40 και τα μουτζωσε ολα για να φυγει στην Γερμανια .Σπιτι -δουλεια , δουλεια-σπιτι η ζωη του.Επειδη δεν ξοδευει ουτε σε διασκεδασεις ουτε πουθενα αλλου πλην των βασικων μπορει να παει διακοπες στο εξωτερικο( οχι Ελλαδα).Περαν τουτου ουδεν...ειναι σαν την ζωη στον μοναχισμο σχεδον.Θελεις να"ζεις" ετσι;
Αυτός που έχει οικογένεια δεν είναι στη μοίρα μου γιατί επί της αρχής δεν θα έκανε τις επιλογές, τις μαλακίες και τα ρίσκα που πήρα εγώ. Που με οδήγησαν σε αυτή τη θέση που είμαι τωρα.
Αυτος που εχει οικογενεια ακομα και αν εχει σταθερη δουλεια με καλο μισθο ειναι μεσα στο αγχος για την οικογενεια και πως θα πορευθει.Ολα αυτα με ελαχιστο η καθολου χρονο και εισοδημα για να κανει κατι που θελει γιατι ολα κατευθυνονται στους αλλους στο σπιτι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Καλώς. Το κρατώ. Σε ευχαριστώ. Τα 3000 για ένα μήνα είναι τζάμπα πάντως με αυτά που έχω ακουσει κάτι 4000 για 7 μερες...
ναι ξερω κατι παπατζηδες που το παιζουν κομαντα...τα σεμιναρια για Ελλαδα σου λενε η εξωτερικο;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
ναι ξερω κατι παπατζηδες που το παιζουν κομαντα...τα σεμιναρια για Ελλαδα σου λενε η εξωτερικο;
Κια για Ελλάδα αλλά και για εξωτερικό. Πχ EBSA. Τι στο καλό είναι αυτη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβως αυτο εκανε φιλος μου που επαθε κριση ηλικιας γυρω στα 40 και τα μουτζωσε ολα για να φυγει στην Γερμανια .Σπιτι -δουλεια , δουλεια-σπιτι η ζωη του.Επειδη δεν ξοδευει ουτε σε διασκεδασεις ουτε πουθενα αλλου πλην των βασικων μπορει να παει διακοπες στο εξωτερικο( οχι Ελλαδα).Περαν τουτου ουδεν...ειναι σαν την ζωη στον μοναχισμο σχεδον.Θελεις να"ζεις" ετσι;

Αυτος που εχει οικογενεια ακομα και αν εχει σταθερη δουλεια με καλο μισθο ειναι μεσα στο αγχος για την οικογενεια και πως θα πορευθει.Ολα αυτα με ελαχιστο η καθολου χρονο και εισοδημα για να κανει κατι που θελει γιατι ολα κατευθυνονται στους αλλους στο σπιτι.
Άρα είμαι κάπως καλυτερα λέω. Τουλάχιστον.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Κια για Ελλάδα αλλά και για εξωτερικό. Πχ EBSA. Τι στο καλό είναι αυτη;
Δεν την ξερω καν...εγω ξερω μονο Ισραηλ και Ανατολικη Ευρωπη που πραγματικα γαμανε και ειναι χρονια στο κουρμπετι..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Για τους επισκέπτες μας:

Το ? μου είναι: menedemosoeretrieus@gmail.com

Όσοι έχετε κάτι κατά νου, πείτε το εδώ ή εκεί ⬆️. Και «παπαριά» να πείτε ή κάτι άκομψο εγώ πάλι ευγενικός θα είμαι. Σας το υπόσχομαι. Και οι επισκέπτες μη φοβάστε. Το mail είναι για όσους δεν μπορούν να στείλουν την άποψή τους εδώ είτε γιατί δεν συνδέονται είτε για τον οποιονδήποτε λόγο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.999
Πόντοι
9.297
Μου λεγανε οι φυλακες-σεκιουριτυ στην εταιρεια που δουλευω, οτι εαν θελησουν να παρουν αδεια, δεν την πληρωνονται! Αληθευει; Μου το ελεγε ενας σεκιουριτυ και δυσκολευομουν να το πιστεψω γιατι εγω παιρνω τον χρονο 26 ημερες κανονικη αδεια πληρωμενη απο τον εργοδοτη.
Αυτο ειναι κοντρα σε καθε εργατικη νομοθεσια.Αδεια ανευ αποδοχων αν ξεπερασουν το οριο που δικαιουνται δεκτον.Αλλιως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
@ Koykhs δεν ισχυουν αυτα που σου ελεγαν εκτος αν ειναι τιποτα κοροιδα που τους εχουν με αποδειξη παροχης υπηρεσιων...υπαρχουν πολλα τετοια κοροιδα που η ειναι με μπλοκακι η δουλευουν με 2,80 την ωρα ωρομισθιοι και τους κατακλεβουν σε κατι εταιρειες του κωλου που ειναι ντροπη που υπαρχουν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτο ειναι κοντρα σε καθε εργατικη νομοθεσια.Αδεια ανευ αποδοχων αν ξεπερασουν το οριο που δικαιουνται δεκτον.Αλλιως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Κι εγω μολις το ακουσα μου φανηκε παραξενο. Αλλα ο ενδιαφερομενος Μενεδημος, που προκειται να πιασει τετοια δουλεια και προφανως εχει ενημερωθει, ειπε οτι αληθευει, οτι ετσι ειναι.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Αν κάτσω και σου παραθέσω το τι γίνεται στις εταιρείες σεκιουριτι θα κάνεις εμετό 3 μέρες. Μίλα με οποιονδήποτε υπάλληλο του ΣΕΠΕ. Μιλάμε γαλέρα κανονική είναι οι πιο πολλές εταιρίες... Τώρα βέβαια τρώνε ψωλιά μεγάλη γιατί κανείς δεν πάει και κλαίγονται που δεν βρίσκουν άτομα να δουλε΄ψουν για 2,80€ την ώρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Κι εγω μολις το ακουσα μου φανηκε παραξενο. Αλλα ο ενδιαφερομενος Μενεδημος, που προκειται να πιασει τετοια δουλεια και προφανως εχει ενημερωθει, ειπε οτι αληθευει, οτι ετσι ειναι.
Δεν ισχυει ρε φιλε εκτος απο τις 2 περιπτωσεις που εγραψα πιο πανω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
@ Koykhs δεν ισχυουν αυτα που σου ελεγαν εκτος αν ειναι τιποτα κοροιδα που τους εχουν με αποδειξη παροχης υπηρεσιων...υπαρχουν πολλα τετοια κοροιδα που η ειναι με μπλοκακι η δουλευουν με 2,80 την ωρα ωρομισθιοι και τους κατακλεβουν σε κατι εταιρειες του κωλου που ειναι ντροπη που υπαρχουν
Αν ειναι ντροπη που υπαρχουν ειναι αλλο πραγμα, και αλλο αν οντως ισχυουν.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Δεν την ξερω καν...εγω ξερω μονο Ισραηλ και Ανατολικη Ευρωπη που πραγματικα γαμανε και ειναι χρονια στο κουρμπετι..
NAST και ξερό ψωμί; Θα σε έχω κατά νου αν χρειαστώ κάτι από Ισραηλ εκπαιδευση. Λέμε αν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ισχυουν οταν πανε τα κοροιδα με μπλοκακι και ωρομισθιοι με 2,80 την ωρα δυστυχως...
Αρα ισχυουν, αν μιλαμε για τον τομεα που προκειται να πιασει δουλεια ο Μενεδημος.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Αν γνωρίζω κάτι άριστα στη ζωή μου είναι να τραβάω πληροφορία. Μπορώ να ξετρυπώσω κάτι και από του βοδιού το κέρατο. Αρκεί να βρω την πηγή και να χτυπήσω φλέβα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Αρα ισχυουν, αν μιλαμε για τον τομεα που προκειται να πιασει δουλεια ο Μενεδημος.
σαφως αλλα αυτες ειναι πολυ μικρες εταιρειες με συμβολαια του κωλου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν γνωρίζω κάτι άριστα στη ζωή μου είναι να τραβάω πληροφορία. Μπορώ να ξετρυπώσω κάτι και από του βοδιού το κέρατο. Αρκεί να βρω την πηγή και να χτυπήσω φλέβα.
ελα πμ και στειλε μου ποια εταιρεια εισαι και που θα σε βαλουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom