ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω πως ο καθένας μας είναι μοναδικός και αξίζει το καλύτερο στη ζωή του. Αν και ανώνυμος εδώ μέσα πάντα με σεβασμό σας αντιμετωπίζω όλους. Το ίδιο εισπράττω σχεδόν από όλους εσάς. Με σεβασμό αντιμετωπίζω και όσους για κάποιους λόγους δεν είναι μέλη αλλά παραμένουν επισκέπτες ή συνδέονται μια στο τόσο για να διαβάζουν. Όλοι είμαστε μέλη μιας κοινότητας. Σήμερα ούτε ένας δεν χασκογέλασε με το νήμα μου και ούτε ένας δεν ειρωνεύτηκε.
Το νήμα θα είναι συνεχώς ενεργό και ό,τι έχετε κατά νου, ως πληροφορία: "Μαλάκα Μενέδημε, στη γειτονιά μου μια εταιρεία ζητά μόνιμα τον τάδε για δες" θα το εκτιμήσω. Δεν με ενδιαφέρουν αγγελίες εργασίας. Αυτές τις βλέπω και μόνος μου. Σε 5 σαιτ ψαρευω και έχω πρωτόκολλο που ψάχνω.
Το νήμα θα είναι συνεχώς ενεργό και ό,τι έχετε κατά νου, ως πληροφορία: "Μαλάκα Μενέδημε, στη γειτονιά μου μια εταιρεία ζητά μόνιμα τον τάδε για δες" θα το εκτιμήσω. Δεν με ενδιαφέρουν αγγελίες εργασίας. Αυτές τις βλέπω και μόνος μου. Σε 5 σαιτ ψαρευω και έχω πρωτόκολλο που ψάχνω.