Φιλαρακι μου γαμουσε δυο δωδεκαχρονα.παρτουζα και ετσι που λεμε
To κυλικείο του γυμνασίου είχε;
Φιλαρακι μου γαμουσε δυο δωδεκαχρονα.παρτουζα και ετσι που λεμε
Ποιά ήταν καλύτερη τύπε;Στα 45, 55άρα,
Στα 49, 26άρα.
ασφα΄λώς, αναφερόμασθε σε επιτυχίες, όχι αγορασμένες.
γνωρισε τη μια απο το ιντερνετ.το μικρο ηταν καυλιαρικο και ηθελε να πειραματιστει.αυτη τον πιεσε για την παρτουζατυπε σε παιδικο παρτι τα γνωρισε,η τους εδωσε καραμελες στο δρομο; :S
6 δημοτικου πηγαινε.το γκομενακιTo κυλικείο του γυμνασίου είχε;
6 δημοτικου πηγαινε.το γκομενακι
Μήπως ο φίλος σου ήταν δημοφιλής ποπ τραγουδιστής της δεκαετίας του 90?
Πιανίστας;
το μικρο ηταν πονηρο.τον αποπλανουσε σεξουαλικα με ανταλαγμα δωρακια και βολτιτσες.δεν πιστευω οτι ηταν τοσο καυλωμενο οσο εδειχνε .απλα τονειχε κανει το παιχνιδακι της.τελικα τον χωρισε αφου τον χρησιμοποιησε με τον χειροτερο τροποΜήπως ο φίλος σου ήταν δημοφιλής ποπ τραγουδιστής της δεκαετίας του 90?
δεν πα να γκαριζω εγω εσεις εκει ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΛΕΜΕ ο κρις παντου σε ολα τα νηματα
μην του δινετε τροφη γυρναει απο νημα σε νημα,πλαθει ιστοριες και ζαλιζει αρχιδιαΔεν το ήξερα ρε μαν :S
6 δημοτικου πηγαινε.το γκομενακι
εφοσον εχει περιοδο ειναι ετοιμη για σεξσιγα μην πηγαινε και σε παιδικο σταθμο τυπε :S
Τυπε,ποιος λες να ηταν ο μικροτερος σε ηλικια που γαμησε ο ιπποτης?σιγα μην πηγαινε και σε παιδικο σταθμο τυπε :S
ενταξει ρε αλλο αυτο εχεις δικιο ;) προσεχε τωρα που εισαι μεγαλος εχει πολλα χρονια φυλακακαλά όσο και να τρολάρει ο κρις μην πέρνετε και όρκο ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες...
όταν πήγαινα γυμνάσιο μια χαρά θυμάμαι κάτι 40αριδες απ έξω ;)
Τυπε,ποιος λες να ηταν ο μικροτερος σε ηλικια που γαμησε ο ιπποτης?
ενταξει ρε αλλο αυτο εχεις δικιο ;) προσεχε τωρα που εισαι μεγαλος εχει πολλα χρονια φυλακα
Η μικροτερη ηταν 16 χρονων,μετεπειτα τηλεπερσονα της Θεσσαλονικης,και η μεγαλυτερη 58χρονη Σερραια.Σε καθε περιπτωση τα καλυτερα μαμησια ειναι με γυναικες ηλικιας 40-50.Αχορταγες,μες στην γκαυλα,εμπειρες,με διαθεση να δωσουν οτι δεν μπορεσαν τα προηγουμενα χρονια.