Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
θυμάσαι που είχε ποστάρει τελευταία φορά και μετά ξαναμπάρκαρε?μπάρκαρε για νικαράγουα και τον έφαγαν οι σαντινίστας σε ένα μπουρδέλο τοπικό.Τον πέρασαν για ονδουριανό.Κρίμα το μαλάκα :2funny:

Tο πνεύμα του πάντως ΖΕΙ και ΕΜΠΝΕΕΙ το site!  :dancing: :dancing: :dancing:

Ίσως έχουμε μετενσάρκωση και αυτά που λένε οι Ινδοί ΔΕΝ είναι μαλακίες....  :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Tο πνεύμα του πάντως ΖΕΙ και ΕΜΠΝΕΕΙ το site!  :dancing: :dancing: :dancing:

Ίσως έχουμε μετενσάρκωση και αυτά που λένε οι Ινδοί ΔΕΝ είναι μαλακίες....  :sunglasses:

αυτά που λένε οι ινδοί μαλακίες είναι.Άσχετα εάν εδώ υπάρχει μετενσάρκωσις νικνέιμ! :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Πάθος, άσε τον Βάσο και συνέχισε τα απομνημονεύματα!  :rockon:
Τον Βάσο τον έφαγε το κεφάλι του. Έδωσε τα γυαλιά σε στρίπερ και μετά δεν έβλεπε πού πήγαινε. Ξεκίνησε για φραπέ στη Μεταμόρφωση και κατέληξε αιχμάλωτος στη Νικαράγουα. Κρίμα, δε λέω, αλλά το κακό του το κεφάλι τον έφαγε  :2funny:

το κατω κεφαλι του  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
...προς τις κοπελες του σαιτ...θα δουμε τιποτα κανα βυζακι??? :tits: :tits: :tits:
...ειναι ακαταληλη η ωρα ΤΩΡΑ.! :2funny: :2funny:

....Μας κανατε τον πουτσο κομπο... :2funny: :2funny:

...Κοιταξτε και μονες σας!!!

Συνημμένα

• iyuiu.jpg
    iyuiu.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 16

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
πόσταρα ο πουτσαράς ο άντρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σταθερη αξια στο χρηματιστηριο ο Παιχτουρας.....9 ψηφους στην πρωτη....5 στην δευτερη...τι να μου που τωρα οι πραγματικες και οι ψευτικες.Και παλι ευχαριστω τα μελη που με ξανατιμησαν με την ψηφο τους....για τα υπολοιπα και αυτα τα ευχαριστω που δεν με ψηφισαν γιατι ετσι ειχε ενδιαφερον....αν με ψηφιζατε ολοι...τοτε οι πραγματικες...λεμε αν υπαρχουν ρε παιδια...θα τραβαγαν τα βυζια τους. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σταθερη αξια στο χρηματιστηριο ο Παιχτουρας.....9 ψηφους στην πρωτη....5 στην δευτερη...τι να μου που τωρα οι πραγματικες και οι ψευτικες.Και παλι ευχαριστω τα μελη που με ξανατιμησαν με την ψηφο τους....για τα υπολοιπα και αυτα τα ευχαριστω που δεν με ψηφισαν γιατι ετσι ειχε ενδιαφερον....αν με ψηφιζατε ολοι...τοτε οι πραγματικες...λεμε αν υπαρχουν ρε παιδια...θα τραβαγαν τα βυζια τους. :2funny: :2funny:

παρε και μια απο μενα ρε παιχτουρα  :rockon: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Συγγνώμη, ρε παίχτουρα, μακάρι να είχα δύο επιλογές.
Με κέρδισε με την πρώτη ματιά ο Νώντας, όμως. Καιρό είχα να δω τέτοιον βύζο φυσικό, τουμπανάτο  :rockon:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εγώ παίχτουρα προτείνω να αποσυρθούμε από το διαγωνισμό

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγώ παίχτουρα προτείνω να αποσυρθούμε από το διαγωνισμό
  Κατσε ακομα λιγο....γιατι ανεβαινω...ειμαι στεγιερ....ερχομαι με τα πισω αλογα...διολου απιθανο να χτυπησω πρωτη θεση. :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
που το βλέπετε αυτό?την εξέλιξη της ψηφοφορίας?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
sexoula δικα σου ειναι τα βυζια στη φωτο?  :o :o :o :o

Επισκέπτης
Κατ εσύ είσαι στην φωτό?..Κουκλάρα και τα βυζιά φαίνονται πολύ μεγάλα.Μην είναι μεγαλύτερα κι απο της Σεξούλας λέω???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom