ευτηχος για εμας που ειμαστε κοντα ;D ;D popov δεν ανοιγουν οι αγγελιες ;)
swadow Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Ιουλ 2015 Μηνύματα 1.399 Κριτικές 6 Like 623 Πόντοι 316 25 Αυγ 2017 #81 ευτηχος για εμας που ειμαστε κοντα popov δεν ανοιγουν οι αγγελιες ;)
Δ Διαγραμμένο μέλος 136408 Επισκέπτης 26 Αυγ 2017 #82 giannis jimny έγραψε: ευτηχος για εμας που ειμαστε κοντα popov δεν ανοιγουν οι αγγελιες ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Από όσο ξέρω το πιπινάκι κάνει off και δεν δουλεύει τώρα. Στο Πλόβντιβ είναι, αλλά έχει κατεβάσει αγγελία. Καλά είναι, σας στέλνει χαιρετισμούς και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον... Συνημμένα pipinaki.jpg 74 KB · Εμφανίσεις: 137
giannis jimny έγραψε: ευτηχος για εμας που ειμαστε κοντα popov δεν ανοιγουν οι αγγελιες ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Από όσο ξέρω το πιπινάκι κάνει off και δεν δουλεύει τώρα. Στο Πλόβντιβ είναι, αλλά έχει κατεβάσει αγγελία. Καλά είναι, σας στέλνει χαιρετισμούς και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον...
Δ Διαγραμμένο μέλος 172663 Επισκέπτης 26 Αυγ 2017 #83 popov έγραψε: Από όσο ξέρω το πιπινάκι κάνει off και δεν δουλεύει τώρα. Στο Πλόβντιβ είναι, αλλά έχει κατεβάσει αγγελία. Καλά είναι, σας στέλνει χαιρετισμούς και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ανθρωπολογικα εχει τις φατσικες αναλογιες μπερμπατωφ, μετωπο, μυτη, σχημα προσωπου, παιζει να είναι ξαδερφακια Συνημμένα 114647.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 128
popov έγραψε: Από όσο ξέρω το πιπινάκι κάνει off και δεν δουλεύει τώρα. Στο Πλόβντιβ είναι, αλλά έχει κατεβάσει αγγελία. Καλά είναι, σας στέλνει χαιρετισμούς και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ανθρωπολογικα εχει τις φατσικες αναλογιες μπερμπατωφ, μετωπο, μυτη, σχημα προσωπου, παιζει να είναι ξαδερφακια