Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Popov, ψησ'την να ερθει Ελλαδα!
Για τον TUS με πέρασες βρε Λάκη;
Popov, ψησ'την να ερθει Ελλαδα!
παρανομο καπνο θα αγορασουμε αφεντικο???
Έχεις δυο επιλογές. Πρώτη: Μου βρίσκεις δουλειά στην Βουλγαρία και έρχομαι να μείνω εκεί. Δεύτερη: Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή!(θα τσεκάρω τα αγγλικά της, για όποιον συναγωνιστή
ενδιαφέρεται τυχόν να κάνει παιχνίδι σε ενδεχόμενο ταξίδι στο Πλόβντιβ).
Έχεις δυο επιλογές. Πρώτη: Μου βρίσκεις δουλειά στην Βουλγαρία και έρχομαι να μείνω εκεί. Δεύτερη: Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή!
μπράβο στο βολκανο για την ανακάλυψη. ξερετε το τηλέφωνο? ψάχνω το σαιτ και δεν το βρίσκω, δεν ξερω βουλγαρικα. στην φιλιππουπολη είναι? πόσο κοστιζουν τα αεροπορικα εισητηρια?
Μενω Plovdiv, εχω εξεταστικη...και κοιτα τι μου κανατε γαμωτι...τελη σεπτεμβρη τελειωσα με τα κωλομαθηματα και την παιρνω για
Tο τηλέφωνο ισχύει κανονικά, και όπως είδα η αγγελία ανανεώθηκε. Από Βούλγαρους συναδέλφους μαθαίνω, ότι μαζί της στο ίδιο
τερέν δουλεύει και αυτό εδώ το πιπινάκι με ανάλογο πρόγραμμα. Δεν ξέρω πως τα πάει στον αγώνα, αλλά Θα άξιζε κάποιος να τις παρτουζώσει. Έχω δώσει ήδη παραγγελία στον φίλο Volcano για αναγνωριστική. Μιας και είσαι εκεί κάνε μια παλλικαριά να την τσεκάρεις για φάτσα κλπ.
για φιλιπουπολη πάει αεροπλάνο?
εχει αεροδρομια που το χρησιμοποιει η ραιαναιρ και παει λονδινο οποτε αθηνα-λονδινο-φιλιππουπολη ή αλλιως αθηνα σοφια και μετα νοικιαζεις αμαξι ή μ ταξι ή με λεωφορειο καθε 30 λεπτα και κανει περιπου 90 λεπτα για ν απει ή με τρενογια φιλιπουπολη πάει αεροπλάνο?
εχει αεροδρομια που το χρησιμοποιει η ραιαναιρ και παει λονδινο οποτε αθηνα-λονδινο-φιλιππουπολη ή αλλιως αθηνα σοφια και μετα νοικιαζεις αμαξι ή μ ταξι ή με λεωφορειο καθε 30 λεπτα και κανει περιπου 90 λεπτα για ν απει ή με τρενο