You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βουλγαροπιπινaki με ημερ- γεννησεως 1998!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
τετοια μουναρα που ηταν και πολυ εμεινεΠρος φίλο Orbital22 και λοιπούς ενδιαφερομένους: το πιπινάκι την έκανε από Πλόβντιβ και είναι πια στο εξωτερικό
όπως μαθαίνω. Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς που είναι και τι παίζει, αλλά και η φιλη της που δούλευαν μαζί στον ίδιο χώρο
μετακόμισε στη Σόφια. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Κι εσένα, αγαπητέ μου, τι σε έχουμε απεσταλμένο εκεί πέρα; Γιατί το επέτρεψες; Χάσαμε την Βερ. Χάνουμε και τον ξανθό άγγελο;
Δύσκολος ο ρόλος του βαλκάνιου τσομπάνη...
laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Δύσκολος ο ρόλος του βαλκάνιου τσομπάνη...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
χτυπιεμαι κι εγω απο τα γελιαΔύσκολος ο ρόλος του βαλκάνιου τσομπάνη...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Προς φίλο Orbital22 και λοιπούς ενδιαφερομένους: το πιπινάκι την έκανε από Πλόβντιβ και είναι πια στο εξωτερικό
όπως μαθαίνω.
Ο κεντροευρωπαϊκός άξονας του bou,δηλώνει έτοιμος να χτυπήσει το μουνέτο σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη κι αν εμφανιστεί.
Αν μάθεις τίποτα περισσότερο γράψε,θα σκάσω ατάκα κι επιτόπου.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Απίστευτο το μωρό!!!Μπραβο για την ανακάλυψη
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Προς φίλο Orbital22 και λοιπούς ενδιαφερομένους: το πιπινάκι την έκανε από Πλόβντιβ και είναι πια στο εξωτερικό
όπως μαθαίνω. Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς που είναι και τι παίζει, αλλά και η φιλη της που δούλευαν μαζί στον ίδιο χώρο
μετακόμισε στη Σόφια. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...
Λες να ηρθε ελλαδα;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
πρεπει να ειχαν νταβα γιατι οταν την ειχα παρει ,ειχε στο καθιστικο αλλον ανδρα οποτε ή την κατεβασε ελλαδα ή την πηρε για γερμανια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
πρεπει να ειχαν νταβα γιατι οταν την ειχα παρει ,ειχε στο καθιστικο αλλον ανδρα οποτε ή την κατεβασε ελλαδα ή την πηρε για γερμανια
Νομίζω ότι ο νταβάς ήταν Τούρκος. Λογικά θα την πήγε Γερμανία (ίσως και Τουρκία). Θα πάρω αύριο τηλέφωνο την φίλη της για να μάθω,
έτσι από περιέργεια, διότι η υπόθεση της μικρής άρχισε να έχει αστυνομικό ενδιαφέρον (όπως η εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη)...
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.078
- Πόντοι
- 7.216
Ο κεντροευρωπαϊκός άξονας του bou,δηλώνει έτοιμος να χτυπήσει το μουνέτο σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη κι αν εμφανιστεί.
Αν μάθεις τίποτα περισσότερο γράψε,θα σκάσω ατάκα κι επιτόπου.
Χαχα!
Αυριο ξεκινάω road trip ευρώπη. Δώστε πληροφορίες να το στριμώξουμε το πορνίδιο!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Λοιπόν, σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο με την Νικολέτα, την φίλη της πιπίνας, που δούλευαν μαζί στο Πλόβντιβ και τώρα είναι στη Σόφια. Μου είπε ότι η φίλη της τώρα κάνει διάλειμμα και έχει φύγει για διακοπές (μπορεί και στο εξωτερικό με τον γκόμενο) αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη δουλειά (λογικά πάλι Πλόβντιβ ή Σόφια). Απ' ό,τι μου είπε δεν παίζει θέμα να φύγει εξωτερικό για δουλειά, άρα θα φτιάξει ξανά την αγγελία της. Οπότε δεν χρειάζεται να στήσουν ανθρωποκυνηγητό τα λαγωνικά...
Αυτά εν ολίγοις...
Αυτά εν ολίγοις...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
μεχρι να το ξαναδω το μωρο μου θα το εχετε κατσιασει και κακομαθειΛοιπόν, σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο με την Νικολέτα, την φίλη της πιπίνας, που δούλευαν μαζί στο Πλόβντιβ και τώρα είναι στη Σόφια. Μου είπε ότι η φίλη της τώρα κάνει διάλειμμα και έχει φύγει για διακοπές (μπορεί και στο εξωτερικό με τον γκόμενο) αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη δουλειά (λογικά πάλι Πλόβντιβ ή Σόφια). Απ' ό,τι μου είπε δεν παίζει θέμα να φύγει εξωτερικό για δουλειά, άρα θα φτιάξει ξανά την αγγελία της. Οπότε δεν χρειάζεται να στήσουν ανθρωποκυνηγητό τα λαγωνικά...
Αυτά εν ολίγοις...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
μεχρι να το ξαναδω το μωρο μου θα το εχετε κατσιασει και κακομαθει
Σώπασε εσύ και δεν έχεις ανάγκη. Το πιπίνι, ανήκει πλέον στον λαό...
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Στο λαό, στο λαό!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Στο λαο οπως το ειπατε, βεβαια καλα θα κανει να ερθει μεχρι τελη Σεπτεμβρη που θα τελειωσουν οι εξετασεις γιατι θα εχω θεμα
Εσύ φταίς που το γκαντέμιασες το πιπινάκι, με τις πονηρές ερωτήσεις σου εκεί που δεν πρέπει...
Τώρα θα της πώ, να επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου, για να μάθεις...
Orbital
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εσύ φταίς που το γκαντέμιασες το πιπινάκι, με τις πονηρές ερωτήσεις σου εκεί που δεν πρέπει...
Τώρα θα της πώ, να επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου, για να μάθεις...
Θα της πεις οτι την εκθιασα, της εκανα διαφημιση...αυτα βεβαια πριν πω να παω για να γλυκαθει μετα
κακε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Θα της πεις οτι την εκθιασα, της εκανα διαφημιση...αυτα βεβαια πριν πω να παω για να γλυκαθει μετα
κακε
Είσαι πονηρούλης εσύ...
Πήγαινε στην Τζούλια προτού φύγει και για το πιπινάκι έχεις χρόνο... ;)
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Είσαι πονηρούλης εσύ...
Πήγαινε στην Τζούλια προτού φύγει και για το πιπινάκι έχεις χρόνο... ;)
Αυτη την φιλη του βουλγαροπιπινιου την επαιξε κανενας; ανεβαινω Σοφια και λεω αντι για τα στανταρακια να δοκιμασω και κατι αλλο...αλλα δεν θ αντεξω αν ειναι κλασικο βουλγαρικο κομοδινο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 11K