Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παντως μαριαν το δικο σου ειναι απο τα λιγα φυσικα που εχω δει ξαπλωμενα να μην γερνουν στο πλαι!!! :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλους βυζοαγωνιστικους χαιρετισμους τυποι μου :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
πολλους βυζοαγωνιστικους χαιρετισμους τυποι μου :rockon:

Τα βυζοσέβη μου τύπε. :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ήταν σουτιεν ..την είχα ζωγραφίσει..αλλα στον βυζολάγνο θα στειλω την πραγματική με πμ

Εδώ σε θέλω βυζοκάβουρα... :coffee:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδελφια και αρσενικα του site εχουν παθει μουνοπλακα...ψαχνουν να αλλαξουν φωτο με τα βυζια τους....λενε οτι αυτοψηφιζομαι....δεν μπαινουν στο κοπο να δειξουν τα πραγματικα,γιατι απλουστατα δεν διαθετουν.Η νικη μας ειναι σημαντικη..θα το σκεφτουν να μας ξανακουνηθουν....μας περασαν για πανηλιθιους.....δεν ειμαστε ομως , η νικη ειναι μεγαλη.. συνεχιστε να μην την χασουμε...αλλα και η δευτερη θεση αν...αν...σε περιπτωση πεσω ειναι επιτυχια...τους δειξαμε οτι εμεις κανουμε καλυτερες πλακες.Σας ευχαριστω ολους.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφια και αρσενικα του site εχουν παθει μουνοπλακα...ψαχνουν να αλλαξουν φωτο με τα βυζια τους....λενε οτι αυτοψηφιζομαι....δεν μπαινουν στο κοπο να δειξουν τα πραγματικα,γιατι απλουστατα δεν διαθετουν.Η νικη μας ειναι σημαντικη..θα το σκεφτουν να μας ξανακουνηθουν....μας περασαν για πανηλιθιους.....δεν ειμαστε ομως , η νικη ειναι μεγαλη.. συνεχιστε να μην την χασουμε...αλλα και η δευτερη θεση αν...αν...σε περιπτωση πεσω ειναι επιτυχια...τους δειξαμε οτι εμεις κανουμε καλυτερες πλακες.Σας ευχαριστω ολους.

επισης μη ξεχασεις να ευχαριστησεις τη μαμα σου, το μπαμπα σου και το θεο που σου εδωσε πλουσια τα ελεη  :tits2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΒΑΤΕΡΛΩ......Αυτο εχουν παθει.. να μαθουν να μας κοροιδευουν.....μας ειχαν για μαλακες.Η δευτερη.. ειναι 4 ψηφους πισω..η τριτη καλυτερα να παει σε αλλο διαγωνισμο.Εχω ομως την υποχρεωση να σας πω οτι ειναι ενα χτυπημα στην πλακα που μας κανανε τοση ωρα....Σας ευχαριστω αδελφια...η νικη αυτη την ονομαζω ''Ολων των σκεπτομενων αρσενικων του site''.Συνεχιστε να ψηφιζετε να κερδισουμε με μεγαλη διαφορα.....θελω μεγαλη διαφορα....μονο ετσι θα καταλαβουν στο μελλον να μην μας κανουν πλακιτσα.

Επισκέπτης
Δεν ήταν σουτιεν ..την είχα ζωγραφίσει..αλλα στον βυζολάγνο θα στειλω την πραγματική με πμ

Μην το κανεις ρε αυτό....σε παρακαλώ....

Τόση ώρα προσπαθούσα να βάλω για ύπνο τον σκίουρό μου...

Τώρα πάλι θα κλαίει κ θα ξυπνήσει τον ασβό του γείτονα...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ΒΑΤΕΡΛΩ......Αυτο εχουν παθει.. να μαθουν να μας κοροιδευουν.....μας ειχαν για μαλακες.Η δευτερη.. ειναι 4 ψηφους πισω..η τριτη καλυτερα να παει σε αλλο διαγωνισμο.Εχω ομως την υποχρεωση να σας πω οτι ειναι ενα χτυπημα στην πλακα που μας κανανε τοση ωρα....Σας ευχαριστω αδελφια...η νικη αυτη την ονομαζω ''Ολων των σκεπτομενων αρσενικων του site''.Συνεχιστε να ψηφιζετε να κερδισουμε με μεγαλη διαφορα.....θελω μεγαλη διαφορα....μονο ετσι θα καταλαβουν στο μελλον να μην μας κανουν πλακιτσα.
ξεμιουταρατε τον nwdas επιτέλους ρε mods θέλει να βυζoυποστηρίξει τον βυζoπαίχτη παίχτουρα

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Busen.jpg

Stories