παίχτουρα έχω λιώσει με τα ποσταρισματα σου
ρε μαλακα mclein σε παρηγοράνε οι γκόμενες που δεν έχεις μεγάλο πουλάκι?
έχω να δηλώσω ότι ο νώντας έχει μακράν την καλύτερη και μεγαλύτερη ψωλαρα από αυτές που έχετε ποστάρει
του dinosman είναι μεγάλη αλλα δεν έχει καλή στύση γι αυτό την πιέζει στη βάση
κορίτσια όπου να ναι ποστάρω
παίχτουρα έχω λιώσει με τα ποσταρισματα σου
ρε μαλακα mclein σε παρηγοράνε οι γκόμενες που δεν έχεις μεγάλο πουλάκι?
έχω να δηλώσω ότι ο νώντας έχει μακράν την καλύτερη και μεγαλύτερη ψωλαρα από αυτές που έχετε ποστάρει
του dinosman είναι μεγάλη αλλα δεν έχει καλή στύση γι αυτό την πιέζει στη βάση κορίτσια όπου να ναι ποστάρω
η πιο ελκυστική πούτσα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν του φραπεδοκαυλέουμπα του βάσου,τον θυμάστε?είχε γίνει τεράστιος ντόρος με το γκρέιπ φρούτ που μετέφερε στα σκέλια του.Αιωνία του η μνήμη.
η πιο ελκυστική πούτσα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν του φραπεδοκαυλέουμπα του βάσου,τον θυμάστε?είχε γίνει τεράστιος ντόρος με το γκρέιπ φρούτ που μετέφερε στα σκέλια του.Αιωνία του η μνήμη.
θυμάσαι που είχε ποστάρει τελευταία φορά και μετά ξαναμπάρκαρε?μπάρκαρε για νικαράγουα και τον έφαγαν οι σαντινίστας σε ένα μπουρδέλο τοπικό.Τον πέρασαν για ονδουριανό.Κρίμα το μαλάκα
θυμάσαι που είχε ποστάρει τελευταία φορά και μετά ξαναμπάρκαρε?μπάρκαρε για νικαράγουα και τον έφαγαν οι σαντινίστας σε ένα μπουρδέλο τοπικό.Τον πέρασαν για ονδουριανό.Κρίμα το μαλάκα
Πάθος, άσε τον Βάσο και συνέχισε τα απομνημονεύματα!
Τον Βάσο τον έφαγε το κεφάλι του. Έδωσε τα γυαλιά σε στρίπερ και μετά δεν έβλεπε πού πήγαινε. Ξεκίνησε για φραπέ στη Μεταμόρφωση και κατέληξε αιχμάλωτος στη Νικαράγουα. Κρίμα, δε λέω, αλλά το κακό του το κεφάλι τον έφαγε