Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
δεν ειπα οτι εχω τρελες καμπυλες εγω προσωπικα
αλλα νομιζω πως το σωμα ενος αντρα που εχει γινει γυναικα φαινεται οσες θηλυκες ορμονες και να χει, μπορει να χει πιο θηλυκη φωνη, λιγοτερες τριχες, πιο κομψη κινηση, αλλα παντα θα ναι πιο "νταρντανα" και καπου θα φαινεται η αντρικη του πλευρα!
αλλωστε η γυναικα ειναι πλασμενη να εχει μεγαλυτερη λεκανη απο τη φυση της -για τη γεννα- κατι που ο αντρας δεν το εχει και δεν 8α το αποκτησει ποτε!
αυτο εννοω οταν λεω καμπυλες!

ντοινγκ!

1. εχεις καμπυλες κ μαλιστα ωραιες

2. η φωνη ή το μηλο δεν αλλαζει τοσο ευκολα με ορμονες...παραμορφωνεται..τεινει στην θηλυκοτητα αλλα ποτε δεν γινεται γυναικεια

3. η κινηση δεν αλλαζει με ορμονες...ενας φαινομενικα αντρας που κουνιεται σαν την βαρκα σημαινει οτι παιρνει ορμονες;

4. μην μπερδευεσαι...νταρντανα λεμε την γυναικα που εχει μεγαλες πλατες, στηθος, κωλο...ποιος σου ειπε οτι ολοι οι αντρες ειναι 1.80 με πλατες ενα μετρο;

οι καμπυλες, ακριβως ειναι το σωμα της Μονικας...πλουσιο στηθος, μικρη μεση, ωραιος καμπυλωτος κωλος και ωραια λεπτα ποδια...και φυσικα οι καμπυλες δεν εχουν σχεση με την λεκανη οπως την ορισες εσυ...

Υ.Γ. στην τελικη σκεψου πρωτα κ μετα μιλα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ολες οι γυναικες εχουν τεστοστερονη οπως και ολοι οι αντρες εχουν οιστρογονα
σε διαφορετικο βαθμο ο καθενας αναλογα και προκαλουν τη τριχοφυια, γυναικομαστια και σε ακραιες περιπτωσεισ ομοφιλοφιλισμο κτλ...

οκ...σου είπα κάτι αντίθετο;;;

αλλά όσον αφορά τις ανδρικές ορμόνες μην το συνεχίσουμε γιατί θα βγεις νοκ αουτ πριν μπεις στο ρινγκ.. ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντοινγκ!

1. εχεις καμπυλες κ μαλιστα ωραιες

2. η φωνη ή το μηλο δεν αλλαζει τοσο ευκολα με ορμονες...παραμορφωνεται..τεινει στην θηλυκοτητα αλλα ποτε δεν γινεται γυναικεια

3. η κινηση δεν αλλαζει με ορμονες...ενας φαινομενικα αντρας που κουνιεται σαν την βαρκα σημαινει οτι παιρνει ορμονες;

4. μην μπερδευεσαι...νταρντανα λεμε την γυναικα που εχει μεγαλες πλατες, στηθος, κωλο...ποιος σου ειπε οτι ολοι οι αντρες ειναι 1.80 με πλατες ενα μετρο;

οι καμπυλες, ακριβως ειναι το σωμα της Μονικας...πλουσιο στηθος, μικρη μεση, ωραιος καμπυλωτος κωλος και ωραια λεπτα ποδια...και φυσικα οι καμπυλες δεν εχουν σχεση με την λεκανη οπως την ορισες εσυ...

Υ.Γ. στην τελικη σκεψου πρωτα κ μετα μιλα!

ειπες ακριβως αυτα που ειπα οποτε μη διαφωνεις απλα για να διαφωνησεις  :uglystupid:

1)μου ειπες οτι δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να φτασει ενας αντρας τις καμπυλες μου και σου λεω πως οντως σιγα δεν θεωρω πως εχω σπουδαιες καμπυλες ειδικα τη στιγμη που η περιφερεια μου δεν εχει μεγαλη διαφορα απ τη μεση μου
2,3)οταν μιλαγα για την αλλαγη της φωνης η της κινησης δεν αναφερομουν στις ορμονες αλλα στην ολη διαδικασια που θα περασει καποιος για να αλλαξει που ουτε εμεις ξερουμε ακριβς ποια ειναι.
4)οι αντρες κατα γενικη ομολογια ειναι πιο μεαλοσομοι απ τις γυναικες επομενως μετα την αλλαγη τους θα εχουν μεγαλες πλατες, στηθος, κωλο αρα θα ειναι "νταρντανες"...τωρα αν καποιος ειναι κοντυτερος παλι δεν θα εχει το σωμα το φιδισιο οπως μια γυναικα, μη μου πεις οτι εχεις δει αντρα με ορμονες να κανει ξαφνικα μεση!

τη λεκανη την εφερα ως παραδειγμαγιατι ειναι αυτη που ξεχωριζει απ τη μεση και δινει τον ορισμο της καμπυλης. εκτος κι αν βεβαια η γυναικα ειναι παχουλη και δεν εχει μεση! παρατηρησε λιγο μια γυναικα και δες σε ποιο σημειο γινεται η καμπυλη περ απ το στηθος. ειναι εκει που τελειωνει η μεση και ανοιγει η λεκανη κατι που ο αντρας δεν το εχει και δεν αποκτιεται με ορμονες!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι ωραιες αναλυσεις-απαντησεις... δινει η γατογυναικα σε οτι την ρωτουν.....Ειναι απαιχτη.

Επισκέπτης
γτ προσπαθουμε σε ενα φορουμ να (απο)δειξουμε αν ειμαστε γυναικες, αντρες, τραβελια, πουστηδες, λεσβιες και τεσπα οτι αλλο υπαρχει?  :think: :think:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γτ προσπαθουμε σε ενα φορουμ να (απο)δειξουμε αν ειμαστε γυναικες, αντρες, τραβελια, πουστηδες, λεσβιες και τεσπα οτι αλλο υπαρχει?  :think: :think:

οχι τωρα προσπαθουμε ν αποδειξουμε πως ενας πουστης φαινεται πουστης  :P

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελα ντε...εγω ποια εχει τα μεγαλυτερα βυζια ρωτησα...οχι ποια ειναι τραβελος.... :think:

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
μπουμπ-βελβυ-κατγουμαν..

Συνημμένα

• egyptian_love_076.jpg
    egyptian_love_076.jpg
    126,5 KB · Εμφανίσεις: 18

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ειπες ακριβως αυτα που ειπα οποτε μη διαφωνεις απλα για να διαφωνησεις  :uglystupid:

1)μου ειπες οτι δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να φτασει ενας αντρας τις καμπυλες μου και σου λεω πως οντως σιγα δεν θεωρω πως εχω σπουδαιες καμπυλες ειδικα τη στιγμη που η περιφερεια μου δεν εχει μεγαλη διαφορα απ τη μεση μου
2,3)οταν μιλαγα για την αλλαγη της φωνης η της κινησης δεν αναφερομουν στις ορμονες αλλα στην ολη διαδικασια που θα περασει καποιος για να αλλαξει που ουτε εμεις ξερουμε ακριβς ποια ειναι.
4)οι αντρες κατα γενικη ομολογια ειναι πιο μεαλοσομοι απ τις γυναικες επομενως μετα την αλλαγη τους θα εχουν μεγαλες πλατες, στηθος, κωλο αρα θα ειναι "νταρντανες"...τωρα αν καποιος ειναι κοντυτερος παλι δεν θα εχει το σωμα το φιδισιο οπως μια γυναικα, μη μου πεις οτι εχεις δει αντρα με ορμονες να κανει ξαφνικα μεση!

τη λεκανη την εφερα ως παραδειγμαγιατι ειναι αυτη που ξεχωριζει απ τη μεση και δινει τον ορισμο της καμπυλης. εκτος κι αν βεβαια η γυναικα ειναι παχουλη και δεν εχει μεση! παρατηρησε λιγο μια γυναικα και δες σε ποιο σημειο γινεται η καμπυλη περ απ το στηθος. ειναι εκει που τελειωνει η μεση και ανοιγει η λεκανη κατι που ο αντρας δεν το εχει και δεν αποκτιεται με ορμονες!

μα μην μου λες ότι επειδή εσένα δεν διαχωρίζει η μέση από την περιφέρεια δεν θα μπορεί να διαχωρίσει σε κάποια από τις ορμόνες..

οιστρογόνα, ενέσεις ορμονών, φάρμακα για τον θυροειδή, μηνιαίος ορμονικός έλεγχος κοκ.. να θες αναλυτική επεξήγηση της διαδικασίας αλλαγής φύλου πες μου.. ;)

οι γυναίκες στο σημείο της μέσης είναι πιο στενές από τους άντρες...και μην πεις σουξου μουξου γιατί θα με τρελάνεις..θες να πεις ότι ο αδερφός μου που φορά τζιν νο 33 έχει πιο μικρή μέση από μία γυναίκα;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

η γατούλα πιστεύω ότι είναι γυναίκα...εκτός αν βγω ψεύτης, που δεν νομίζω, αλλά αν δεν είναι γυναίκα από την μαμά τότε η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ!

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα μην μου λες ότι επειδή εσένα δεν διαχωρίζει η μέση από την περιφέρεια δεν θα μπορεί να διαχωρίσει σε κάποια από τις ορμόνες..

οιστρογόνα, ενέσεις ορμονών, φάρμακα για τον θυροειδή, μηνιαίος ορμονικός έλεγχος κοκ.. να θες αναλυτική επεξήγηση της διαδικασίας αλλαγής φύλου πες μου.. ;)

οι γυναίκες στο σημείο της μέσης είναι πιο στενές από τους άντρες...και μην πεις σουξου μουξου γιατί θα με τρελάνεις..θες να πεις ότι ο αδερφός μου που φορά τζιν νο 33 έχει πιο μικρή μέση από μία γυναίκα;;

αυτη η προταση δεν βγαζει νοημα
διαχωριζει η μεση απ τη περιφερεια σ'εμενα οπως βλεπεις παρακατω απλα οχι τοσο
φυσικα και ειναι πιο στενες γθ αυτο και εξηγω πως ακομη κι αν αλλαξει γυλο ο αντρας ακομη κατι θα τον προδιδει οτι ειναι αντρας!
και ο αδερφος σου οσο μικρο νουμερο και να φοραει δεν νομιζω να χει και καμπυλες !  :P

Συνημμένα

• IMG_5498retouched_fb.jpg
    IMG_5498retouched_fb.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 50

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αυτη η προταση δεν βγαζει νοημα
διαχωριζει η μεση απ τη περιφερεια σ'εμενα οπως βλεπεις παρακατω απλα οχι τοσο
φυσικα και ειναι πιο στενες γθ αυτο και εξηγω πως ακομη κι αν αλλαξει γυλο ο αντρας ακομη κατι θα τον προδιδει οτι ειναι αντρας!
και ο αδερφος σου οσο μικρο νουμερο και να φοραει δεν νομιζω να χει και καμπυλες !  :P

οκ...ασ'το..έτσι κι αλλιώς σε δουλεύω..βαριέμαι να γράφω κιόλας...

*για τον αδερφό δεν πιστεύω να θες απάντηση..

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τελικα η κατγουμαν ειναι εξ αλλαγης φυλλου? :think:

Stories