λες ε?
να παω να ελεγξω το DNA μου?![]()
ορμονικες εξετασεις...
αν η εχεις testo/ free-testo τότε κάναμε στρατο μαζι... ;)
λες ε?
να παω να ελεγξω το DNA μου?![]()
Φωτια να τους καψει...αστερι μου και ποιημα μου.Ο Παιχτουρας σε πιστευει και σου ζητει να σου παραδωσει το βραβειο για την πρωτια σου και σε αυτο το διαγωνισμο.....Θα με βοηθησει και ο Νωντας αν δεν εχεις αντιρρηση λατρεια.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ορμονικες εξετασεις...
αν η εχεις testo/ free-testo τότε κάναμε στρατο μαζι... ;)
σου την πεφτει λιγο ή ιδεα μου;ε δεν ειναι δικαιο, δικαιωματικα το καλυτερο βυζι το χει η σεξουλα!
αλλα ευχαριστωωωωωωω!!!! :-* :-* :-* :-*
κατι ορμονες....μην ασχολεισαι εσυ...τι ειναι το testo/ free-testo?![]()
κατι ορμονες....μην ασχολεισαι εσυ...
εχεις πολλη τριχοφυια στα χερια;![]()
αλλα κ παλι εχεις δει ολους αυτους τους μοδιστρους να εχουν καμπυλες? ουτε καν τα τραβελια δεν εχουν. γυναικειο κορμι δεν αποκτας οτι κ να κανεις. απορω μ αυτους τους ανανδρους που ενω δεν τους εχω κανει τιποτα διαδιδουν τετοιες μαλακιες![]()
σου την πεφτει λιγο ή ιδεα μου;![]()
![]()
![]()
τι ειναι το testo/ free-testo?![]()
Μωρη με δουλευεις??????????? Τι μας νοιαζει τι κανει η ''σεξουλα''?????? Προηγεισαι με πολλους ψηφους και δεν χανεις την πρωτη θεση.......το καλο που σου θελω...πλυσου...συγνωμη ηθελα να πω ετοιμασου,να ελθω με τον νωντα να σου παραδωσουμεε δεν ειναι δικαιο, δικαιωματικα το καλυτερο βυζι το χει η σεξουλα!
αλλα ευχαριστωωωωωωω!!!! :-* :-* :-* :-*
κοριτσι μου, κοιταξε ολες τις κοπελες εδω μεσα οπου εχουν-ειχαν ανδρικο μοριο και θα παρατηρησεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορες στο σωμα τους...δεν σου λεω οτι θα εχουν τις καμπυλες της Monica Bellucci αλλα ουτε οτι θα εχουν τυπικο αντρικο σωμα...οι ορμονες προσδιδουν εμφανη αποτελεσματα...μην τρελαθουμε κιολας οτι δεν μπορει ενα τραβελι να κανει τις καμπυλες σου...και δεν προσπαθω να σε θιξω αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ακατορθωτο..
ο παιχτουρας λεω...σαν να σου την πεφτει λιγο....στη σεξουλα να τη πεφτω η στο πεχτουρα?
Μωρη με δουλευεις??????????? Τι μας νοιαζει τι κανει η ''σεξουλα''?????? Προηγεισαι με πολλους ψηφους και δεν χανεις την πρωτη θεση.......το καλο που σου θελω...πλυσου...συγνωμη ηθελα να πω ετοιμασου,να ελθω με τον νωντα να σου παραδωσουμε![]()
![]()
![]()
το βραβειο....θα σου αρεσει και θα θελεις κι αλλο.
![]()
![]()
![]()
![]()
τεστοστερονη που παραγει ο οργανισμος του αντρα...οι λεγομενες καβλες ειναι η αυξημενη, προσωρινα, τεστοστερονη..
Δημοσιες σχεσειςο παιχτουρας λεω...σαν να σου την πεφτει λιγο....![]()
![]()
![]()
πεστε με χαζη αλλα δεν εχω καταλαβει εαν αυτο το θρεντ απευθυνεται σε αντρες η γυναικες!