Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Κι εγώ αν είχα ρόδες θα ήμουν τζιπ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μεγα παιχτουρα πρεπει να την περασεις βυζοεξετασεις :fuck1: να βεβαιωθεις και μετα να τις δωσεις τις ψηφους σου :boobies:
ξερουμε ολοι οτι εισαι ενας καλοκαρδος γιγαντας αλλα δεν πρεπει να υποκυψεις ετσι ευκολα  :lheel:
οφειλεις να αντισταθεις στο σαγηνευτικο τραγουδι και στα θελγητρα της σειρηνας-γατογυναικας που σε μεθουν και σε μαγευουν :tits2:
  Καλημερα φιλε,λογω οτι εσενα σε εχω ξεχωρισει...θα σου απαντησω σοβαρα.. για την γατογυναικα,την εκτιμηση μου...20% να ειναι γυναικα.... 50% να ειναι ανδρας και 30% να ειναι other.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :) :) :)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
  Καλημερα φιλε,λογω οτι εσενα σε εχω ξεχωρισει...θα σου απαντησω σοβαρα.. για την γατογυναικα,την εκτιμηση μου...20% να ειναι γυναικα.... 50% να ειναι ανδρας και 30% να ειναι other.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :) :) :)

και απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα? :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα? :think: :think:
  Καλημερα στο αστερι μου....αν μου απαντησεις οτι συμφωνεις με τα ποσοστα αναλυσης του φυλλου σου...θα σου απαντησω απο που βγαζω το συμπερασμα. :) :)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
   Καλημερα στο αστερι μου....αν μου απαντησεις οτι συμφωνεις με τα ποσοστα αναλυσης του φυλλου σου...θα σου απαντησω απο που βγαζω το συμπερασμα. :) :)

για να ειμαι γυναικα η ιδια προφανως και δεν συμφωνω  :-
τωρα δεν θα κατσω να σου δειξω και το αποτετοιο μου για να σου το αποδειξω οποτε μπορεις να εχεις ελευθερα τη γνωμη σου που θα θελα να μου την αναλυσεις  :)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
για να ειμαι γυναικα η ιδια προφανως και δεν συμφωνω  :-
τωρα [glow=red,2,300]δεν θα κατσω να σου δειξω και το αποτετοιο μου [/glow]για να σου το αποδειξω οποτε μπορεις να εχεις ελευθερα τη γνωμη σου που θα θελα να μου την αναλυσεις  :)
γιατι μωρη?σε ποιον θα το δειξεις αν δεν το δειξεις στον Παιχτουρα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ολο και καποιον θα βρω  :sunglasses:
   Συγνωμη αστερι μου, που σε αμφισβητησα.. αλλα μου στειλαν μηνυματα οτι εισαι πουσταρα και κακως σε υποστηριζω εγω μαζι με τον φιλο μου, τον Νωντα που ειμαστε οι μοναδικοι που πιστευουμε οτι εισαι γυναικαρα με ατελειωτους και ανεπαναληπτους βυζους. :) :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ρε σεις αφηστε την κοπελα!δεν την ξερω αλλα κατι μου λεει οτι ειναι συκοφαντιες!

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
   Συγνωμη αστερι μου, που σε αμφισβητησα.. αλλα μου στειλαν μηνυματα οτι εισαι πουσταρα και κακως σε υποστηριζω εγω μαζι με τον φιλο μου, τον Νωντα που ειμαστε οι μοναδικοι που πιστευουμε οτι εισαι γυναικαρα με ατελειωτους και ανεπαναληπτους βυζους. :) :)

πολλοι με μισουν εδω μεσα
αλλα κ πουσταρα?  :P
κ πες τα βυζια τα εβαλα
τις καμπυλες τις εβαλα κ αυτες?  :P

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Η catwoman ...πούστης???  πάει χάλασε ο κόσμος!!   :huh:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Βέβαια το θα ήθελα να ήμουν άνδρας της υπογραφής προβληματίζει λίγο...αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτα...και είναι σεβαστά! :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πολλοι με μισουν εδω μεσα
αλλα κ πουσταρα?  :P
κ πες τα βυζια τα εβαλα
τις καμπυλες τις εβαλα κ αυτες?  :P
  Φωτια να τους καψει...αστερι μου και ποιημα μου.Ο Παιχτουρας σε πιστευει και σου ζητει να σου παραδωσει το βραβειο για την πρωτια σου και σε αυτο το διαγωνισμο.....Θα με βοηθησει και ο Νωντας αν δεν εχεις αντιρρηση λατρεια....... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αλλα κ παλι εχεις δει ολους αυτους τους μοδιστρους να εχουν καμπυλες? ουτε καν τα τραβελια δεν εχουν. γυναικειο κορμι δεν αποκτας οτι κ να κανεις. απορω μ αυτους τους ανανδρους που ενω δεν τους εχω κανει τιποτα διαδιδουν τετοιες μαλακιες  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom