You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 258K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλημερα φιλε,λογω οτι εσενα σε εχω ξεχωρισει...θα σου απαντησω σοβαρα.. για την γατογυναικα,την εκτιμηση μου...20% να ειναι γυναικα.... 50% να ειναι ανδρας και 30% να ειναι other.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.μεγα παιχτουρα πρεπει να την περασεις βυζοεξετασειςνα βεβαιωθεις και μετα να τις δωσεις τις ψηφους σου
ξερουμε ολοι οτι εισαι ενας καλοκαρδος γιγαντας αλλα δεν πρεπει να υποκυψεις ετσι ευκολα
οφειλεις να αντισταθεις στο σαγηνευτικο τραγουδι και στα θελγητρα της σειρηνας-γατογυναικας που σε μεθουν και σε μαγευουν![]()
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα φιλε,λογω οτι εσενα σε εχω ξεχωρισει...θα σου απαντησω σοβαρα.. για την γατογυναικα,την εκτιμηση μου...20% να ειναι γυναικα.... 50% να ειναι ανδρας και 30% να ειναι other.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.![]()
![]()
![]()
![]()
και απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πιστεψε εαν το δειχνα θα ειχα πολλα να δειξω!χαχα
ε δειχτο μας καλε συνονοματη!

Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλημερα στο αστερι μου....αν μου απαντησεις οτι συμφωνεις με τα ποσοστα αναλυσης του φυλλου σου...θα σου απαντησω απο που βγαζω το συμπερασμα.και απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?![]()
![]()
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κοριτσι μου...χαλαρωσε και κανε την πλακα σου, οπως ολοι μας.λολ!εχεις δικιο παιχτουρα!ειναι λιγο ακατανοητο!
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα στο αστερι μου....αν μου απαντησεις οτι συμφωνεις με τα ποσοστα αναλυσης του φυλλου σου...θα σου απαντησω απο που βγαζω το συμπερασμα.![]()
![]()
για να ειμαι γυναικα η ιδια προφανως και δεν συμφωνω :-
τωρα δεν θα κατσω να σου δειξω και το αποτετοιο μου για να σου το αποδειξω οποτε μπορεις να εχεις ελευθερα τη γνωμη σου που θα θελα να μου την αναλυσεις
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
γιατι μωρη?σε ποιον θα το δειξεις αν δεν το δειξεις στον Παιχτουρα?για να ειμαι γυναικα η ιδια προφανως και δεν συμφωνω :-
τωρα [glow=red,2,300]δεν θα κατσω να σου δειξω και το αποτετοιο μου [/glow]για να σου το αποδειξω οποτε μπορεις να εχεις ελευθερα τη γνωμη σου που θα θελα να μου την αναλυσεις![]()
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι μωρη?σε ποιον θα το δειξεις αν δεν το δειξεις στον Παιχτουρα?
ολο και καποιον θα βρω
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και πανω στο θεμα ...σχεδον 
πιστεψε εαν το δειχνα θα ειχα πολλα να δειξω!χαχα
Ωπα , ωπα...τέτοιες απειλές θέλουμε χαχαχα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συγνωμη αστερι μου, που σε αμφισβητησα.. αλλα μου στειλαν μηνυματα οτι εισαι πουσταρα και κακως σε υποστηριζω εγω μαζι με τον φιλο μου, τον Νωντα που ειμαστε οι μοναδικοι που πιστευουμε οτι εισαι γυναικαρα με ατελειωτους και ανεπαναληπτους βυζους.ολο και καποιον θα βρω![]()
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε σεις αφηστε την κοπελα!δεν την ξερω αλλα κατι μου λεει οτι ειναι συκοφαντιες!
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγνωμη αστερι μου, που σε αμφισβητησα.. αλλα μου στειλαν μηνυματα οτι εισαι πουσταρα και κακως σε υποστηριζω εγω μαζι με τον φιλο μου, τον Νωντα που ειμαστε οι μοναδικοι που πιστευουμε οτι εισαι γυναικαρα με ατελειωτους και ανεπαναληπτους βυζους.![]()
![]()
πολλοι με μισουν εδω μεσα
αλλα κ πουσταρα?
κ πες τα βυζια τα εβαλα
τις καμπυλες τις εβαλα κ αυτες?
πολλοι με μισουν εδω μεσα
αλλα κ πουσταρα?
κ πες τα βυζια τα εβαλα
τις καμπυλες τις εβαλα κ αυτες?![]()
hormones babe... ;)
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
hormones babe... ;)
λες ε?
να παω να ελεγξω το DNA μου?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Φωτια να τους καψει...αστερι μου και ποιημα μου.Ο Παιχτουρας σε πιστευει και σου ζητει να σου παραδωσει το βραβειο για την πρωτια σου και σε αυτο το διαγωνισμο.....Θα με βοηθησει και ο Νωντας αν δεν εχεις αντιρρηση λατρεια.......πολλοι με μισουν εδω μεσα
αλλα κ πουσταρα?
κ πες τα βυζια τα εβαλα
τις καμπυλες τις εβαλα κ αυτες?![]()

catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
hormones babe... ;)
αλλα κ παλι εχεις δει ολους αυτους τους μοδιστρους να εχουν καμπυλες? ουτε καν τα τραβελια δεν εχουν. γυναικειο κορμι δεν αποκτας οτι κ να κανεις. απορω μ αυτους τους ανανδρους που ενω δεν τους εχω κανει τιποτα διαδιδουν τετοιες μαλακιες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 112
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
Δ
- Απαντήσεις
- 66