Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
   Οι ανδρες που με ψηφισαν, δεν ειναι ντιγκιντανγκες, συμφωνα με αυτα που γραψαν απο την αρχη του θρεντ...απλως σας ζητησαν ειλικρινεια και οχι πλακιτσα και υπονοουμενα κατι που δεν το σεβαστηκατε και σε ενδειξη διαμαρτυριας προς εσας (αν ειστε φυσικα και εσεις γυναικες)..ψηφισαν Παιχτουρα που τα τονισε, αυτα ολα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
ο ανθρωπος ειναι Θεος τι να λεμε τωρα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βγαλτε και οι υπολοιπες τα βυζια σας γιατι βλεπω να βυζοστεφανωνουμε την ''σεξουλα'' με 200 ψηφους τουλαχιστον. :headbang: :headbang: :headbang: ''Σεξουλα...γνησια :headbang: και μοναδικη :headbang: και ποραγματικη :headbang: και φυσικη :headbang: βυζομπαλου μας...την πρωτη  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: του 2010 την  αφιερωνω σε εσενα.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
    Συγνωμη για να καταλαβω εσυ εισαι γυναικα?????????????????? Για τη ''σεξουλα'' πειστηκα και τις αναγνωριζω την νικης της.Αν με πεισεις και εσυ σου παραχωρω την θεση μου στον διαγωνισμο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

γιατι να μην ειμαι? :think:
αλλα ετσι κι αλλιως δεν γινεται να μου τη παραχωρησεις οι ψηγοι μιλησαν

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η κλωνα δεν ειναι η λουκ?η ον δε ροντ δεν ειναι η κλωνα?λουκ=ον δε ροντ? :think:

τα μπούτια σου έχεις μπλέξει  :2funny: :2funny: :2funny:

η ον δι ρόουντ είναι η κλώνα, η λουκ είναι αυτή που τις έφερε όλες εδώ  :s&m_3:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Βγαλτε και οι υπολοιπες τα βυζια σας γιατι βλεπω να βυζοστεφανωνουμε την ''σεξουλα'' με 200 ψηφους τουλαχιστον. :headbang: :headbang: :headbang: ''Σεξουλα...γνησια :headbang: και μοναδικη :headbang: και ποραγματικη :headbang: και φυσικη :headbang: βυζομπαλου μας...την πρωτη  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: του 2010 την  αφιερωνω σε εσενα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τα μπούτια σου έχεις μπλέξει  :2funny: :2funny: :2funny:

[glow=red,2,300]η ον δι ρόουντ είναι η κλώνα[/glow], η λουκ είναι αυτή που τις έφερε όλες εδώ  :s&m_3:
αυτο το ξερω
αλλα γιατι τη λετε κλωνα?
κλωνα ποιας?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γιατι να μην ειμαι? :think:
αλλα ετσι κι αλλιως δεν γινεται να μου τη παραχωρησεις οι ψηγοι μιλησαν
   Μην στεναχωριεσαι κοριτσαρα μου......θα σε τιμησει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και εσενα ο Παιχτουρας σε αλλο διγωνισμο....Κατι διαβασα για τον κωλο σου....ειναι αληθεια οτι ειναι σκετο ποιημα???????????????? Ξερεις οτι ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom