oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
καραφλα γαμιεσαιχτες το βραδυ 6 σημερα 10!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
καραφλα γαμιεσαιχτες το βραδυ 6 σημερα 10!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου δινω επι τοπου 31+10=41 ψηφους να ελθω με τον Νωντα να σου τα ζουλαμε εμεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξοδευτηκες...Σου δινω επι τοπου 31+10=41 ψηφους να ελθω με τον Νωντα να σου τα ζουλαμε εμεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θες και 18...??υπομονη αχαχαχαχαχαχαχα13!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ο ανθρωπος ειναι Θεος τι να λεμε τωραΟι ανδρες που με ψηφισαν, δεν ειναι ντιγκιντανγκες, συμφωνα με αυτα που γραψαν απο την αρχη του θρεντ...απλως σας ζητησαν ειλικρινεια και οχι πλακιτσα και υπονοουμενα κατι που δεν το σεβαστηκατε και σε ενδειξη διαμαρτυριας προς εσας (αν ειστε φυσικα και εσεις γυναικες)..ψηφισαν Παιχτουρα που τα τονισε, αυτα ολα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εννοειται πως θελω...έεελα που δε θες...![]()
Συγνωμη για να καταλαβω εσυ εισαι γυναικα?????????????????? Για τη ''σεξουλα'' πειστηκα και τις αναγνωριζω την νικης της.Αν με πεισεις και εσυ σου παραχωρω την θεση μου στον διαγωνισμο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
η κλωνα δεν ειναι η λουκ?η ον δε ροντ δεν ειναι η κλωνα?λουκ=ον δε ροντ?ο βελβυ ειναι ωραιος τυπος παντως....αλλα η κλωνα ειναι σιγουρα γυναικα εγγυωμαι εγω....![]()
![]()
αν το πας ετσι,δινω τις 10 δικες μου στη σεξουλα!![]()
![]()
![]()
![]()
η κλωνα δεν ειναι η λουκ?η ον δε ροντ δεν ειναι η κλωνα?λουκ=ον δε ροντ?![]()
Βγαλτε και οι υπολοιπες τα βυζια σας γιατι βλεπω να βυζοστεφανωνουμε την ''σεξουλα'' με 200 ψηφους τουλαχιστον.![]()
![]()
''Σεξουλα...γνησια
και μοναδικη
και ποραγματικη
και φυσικη
βυζομπαλου μας...την πρωτη
![]()
![]()
![]()
του 2010 την αφιερωνω σε εσενα.
αυτο το ξερωτα μπούτια σου έχεις μπλέξει![]()
![]()
[glow=red,2,300]η ον δι ρόουντ είναι η κλώνα[/glow], η λουκ είναι αυτή που τις έφερε όλες εδώ![]()
Μην στεναχωριεσαι κοριτσαρα μου......θα σε τιμησειγιατι να μην ειμαι?
αλλα ετσι κι αλλιως δεν γινεται να μου τη παραχωρησεις οι ψηγοι μιλησαν
λαθος εγω ηρθα πριν την λουκ!τα μπούτια σου έχεις μπλέξει![]()
![]()
η ον δι ρόουντ είναι η κλώνα, η λουκ είναι αυτή που τις έφερε όλες εδώ![]()
αυτο το ξερω
αλλα γιατι τη λετε κλωνα?
κλωνα ποιας?