Τα στελνω σε ολες τις γυναικες εδω μεσα.. για να τις ενθαρυνω.. να μας δειξουν τιποτα... μπας και δουμε το φως μας, γιατι χτες που ηταν των ΦΩΤΩΝ, δεν ειδαμε τιποτα εδω μεσα.. εκτος απο γατες στο τελος του θρεντ.
Καλα εχω χασει το τοπι εδω μεσα...οταν τις αμφισβητεις, εδω μεσα σου βαζουν φωτο με βυζια...ψαξε βρες απο που...οταν τις ανεβαζεις με κοπλιμεντα, σου εξαφανιζονται....Τι γινεται??????? καλες μου κοπελες ακομα και πισω απο τον υπολογιστη σας, δεν τα εχετε ξεκαθαρισει????????????????????????Ο Μεγας Παιχτουρας ειναι εδω για να σας βοηθησει να αυτοπροσδιοριστειτε.
Βγαλτε και οι υπολοιπες τα βυζια σας γιατι βλεπω να βυζοστεφανωνουμε την ''σεξουλα'' με 200 ψηφους τουλαχιστον. ''Σεξουλα...γνησια και μοναδικη και ποραγματικη και φυσικη βυζομπαλου μας...την πρωτη του 2010 την αφιερωνω σε εσενα.
Τα στελνω σε ολες τις γυναικες εδω μεσα.. για να τις ενθαρυνω.. να μας δειξουν τιποτα... μπας και δουμε το φως μας, γιατι χτες που ηταν των ΦΩΤΩΝ, δεν ειδαμε τιποτα εδω μεσα.. εκτος απο γατες στο τελος του θρεντ.
Κοριτσαρα μου,οχι μονο με ισοφαρισες αλλα με κατατροπωσες με τις βυζαρες σου.......Βαλε τις παλι, να καβλωσουν και οι αλλοι....βλεπω γινεσαι επικινδυνη για την ''σεξουλα''...οσον αφορα την πρωτη θεση.
Κοριτσαρα μου,οχι μονο με ισοφαρισες αλλα με κατατροπωσες με τις βυζαρες σου.......Βαλε τις παλι, να καβλωσουν και οι αλλοι....βλεπω γινεσαι επικινδυνη για την ''σεξουλα''...οσον αφορα την πρωτη θεση.