Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μονο την σεξουλα πιστευεις οτι ειναι γυνη;

ψεύτρα απατεώνισσα φιδεμπόρισσα, εσύ είσαι άντρας τριχωτός σαν αρκούδα και μας πουλάς τις και καλά μουφες φωτό σου για να βγεις πρώτη θέση ουυυυ σε καταλάβαμε διπρόσωπη νυφίτσα ουυυ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ψεύτρα απατεώνισσα φιδεμπόρισσα, εσύ είσαι άντρας τριχωτός σαν αρκούδα και μας πουλάς τις και καλά μουφες φωτό σου για να βγεις πρώτη θέση ουυυυ σε καταλάβαμε διπρόσωπη νυφίτσα ουυυ
ενταξει λοιπον!!!
αυτος ειμαι!
00069.gif

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
   Ειναι κι αλλες ειτε επαγγελματιες,ειτε απλες γυναικες,ειτε το τριτο.Δεν εχω μπει στην διαδικασια να ξεχωρισω γιατι δεν με ενδιαφερει. :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
   Ειναι κι αλλες ειτε επαγγελματιες,ειτε απλες γυναικες,ειτε το τριτο.Δεν εχω μπει στην διαδικασια να ξεχωρισω γιατι δεν με ενδιαφερει. :)

αίσχος!!
τερατώδες!!
εισκανδώδες!!! ειμεκμελέτευση!!
:s&m_3:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παίχτουρα φανταστικοτιτάνιε επιβεβαιώνεσαι για άλλη μια φορά  :rockon: :rockon:

επίσης ύποπτες είναι η βέλβι και η κλώνα, πολύ περίεργα μας τα λένε  :s&m_3:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατι το βασικο τωρα.....γιατι τοση ωρα σας εκανα πλακα.....Νικητρια δεν ειναι η ''σεξουλα'' μεχρι στιγμης....αλλα παραμενει επικεφαλης και οδηγει την κουρσα ο ενας και μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.Νομιζατε πως ειμαι μαλακας???????????????? Για βαλτε τα κατω.....31 ψηφους εχω και 10 του Νωντα που με υποστηριζει=41.Η δευτερη εχει 40. Αντε γεια τωρα και τραβηξτε τα βυζια σας να ξαναπαρετε κεφαλι....Ο Παιχτουρας θα ειναι ο νικητης στο τελος.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κατι το βασικο τωρα.....γιατι τοση ωρα σας εκανα πλακα.....Νικητρια δεν ειναι η ''σεξουλα'' μεχρι στιγμης....αλλα παραμενει επικεφαλης και οδηγει την κουρσα ο ενας και μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.Νομιζατε πως ειμαι μαλακας???????????????? Για βαλτε τα κατω.....31 ψηφους εχω και 10 του Νωντα που με υποστηριζει=41.Η δευτερη εχει 40. Αντε γεια τωρα και τραβηξτε τα βυζια σας να ξαναπαρετε κεφαλι....Ο Παιχτουρας θα ειναι ο νικητης στο τελος.

αν το πας ετσι,δινω τις 10 δικες μου στη σεξουλα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παίχτουρα φανταστικοτιτάνιε επιβεβαιώνεσαι για άλλη μια φορά  :rockon: :rockon:

επίσης ύποπτες είναι η βέλβι και η κλώνα, πολύ περίεργα μας τα λένε  :s&m_3:
ο βελβυ ειναι ωραιος τυπος παντως....αλλα η κλωνα ειναι σιγουρα γυναικα εγγυωμαι εγω.... :sunglasses: :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να μαζευτούμε 8-10 άτομα να βαστάμε τα αρχίδια του απιθανομέγιστου κατά τη νικητήριο περιφορά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να μαζευτούμε 8-10 άτομα να βαστάμε τα αρχίδια του απιθανομέγιστου κατά τη νικητήριο περιφορά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσπαθω να φανταστω το σκηνικο .......

της περιφορας λεω  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

λυθηκα................. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εσυ τωρα χαιρεσαι που νικας επειδη εχεις μεγαλα βυζια; :think:ντροπη σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αν το πας ετσι,δινω τις 10 δικες μου στη σεξουλα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
  Κοιταξε στα ονοματα που αναγραφονται στον διαγωνισμο..τι αναγραφετε στο Νωντα?...... στο δικο σου τιποτα.Αντε γεια.Εστω και με οικουμενικη θα σας κερδισω εδω μεσα. :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
απαιτω να γραφτει και στο δικο μου πως υποστηριζω σεξουλα!

για να σε δω τωρα παιχτη μου! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για ξαναδες τι γραφει τωρα?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
  Κοιταξε στα ονοματα που αναγραφονται στον διαγωνισμο..τι αναγραφετε στο Νωντα?...... στο δικο σου τιποτα.Αντε γεια.Εστω και με οικουμενικη θα σας κερδισω εδω μεσα. :)
δικο μου ειναι το θρεντ οτι θελω κανω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για κοιτα τωρα καλυτερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom