papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
καπου πρεπει να εχει ξαναγραφτει μια ιδια ιστορια η' παρομοια, αν οχι ιδια.
κατσε τυπε, μεχρι τωρα μας ελεγες ΝτουμπαϊΔεν είναι σπίτι φίλε , εκεί στο Μαροκο νομίζω είναι αυτή
Μην ανησυχεις, εδω εχουμε ολοι ανοια δεν το εχει παρει χαμπαρι κανεναςκαπου πρεπει να εχει ξαναγραφτει μια ιδια ιστορια η' παρομοια, αν οχι ιδια.
πολλές χαλάνε με το πέρασμα της ηλικίας και ειδικά αφότου γίνουν μανούλες. Έτσι έχω καταλάβει εγώ, ας μιλήσουν κι οι υπόλοιποι συνάδελφοι.Και από τι κάλε μου φίλε μπορεί να την χάσουν???Έκτος από επιλόχεια καταθλίψει..
Από τον κωλο την γαμας? Κανένα δονητη?Καλημέρα σας , είναι κάποιο θέμα που δε μπορώ να συζητήσω με φίλους προφανώς .
Δε ρώτησα ποτέ τι γυναίκα μου ευθεος με πόσους έχει πάει .
Την γνώρισα στα 31 της και κάναμε σεξ στο 2ο ραντεβού .εγώ τότε ειμούνε 20 χρ. Χωρίς πολλές εμπειριες. Μου έκανε πολύ καλά τσιμπουκια στην αρχή , με τέχνη που έκανα ώρα να τελιωσω και άλλοτε τον έπερναι βαθιά όλο μέσα . « 16 πόντους μην νομίζετε κάτι τεράστιο» αλλά καλό σε πάχος . Το μουνί τις πάντα περιποιημένο , σε ροζ χρώμα , με μια τουφιτσα κοντοκουρεμένα καστανά μαλλάκια από πάνω . Τα χείλη μικρά που με το πρώτο άγγιγμα άφηναν την πύλη και άνοιγαν , κρέμαζαν κάτω δείχνοντας το δρόμο προς την απόλαυση αν και ένιωθα το μουνακι της κάπως χαλαρό κάποιες φορές , δε γνώριζα αν ήταν φυσιολογικό η όχι αφού δεν είχα εμπειρίες . Κι αυτό ήταν κάτι που με δυσκόλευε στο να τελειώσω .ιδιαίτερα όταν έβγαζε υγρά . Να είχε το πιο όμορφο μουνακι , που σε διαγωνισμό ομορφιάς και καλεσθεισιας μουνιών θα έβγαινε πρώτο . Εκείνη όμως προσπαθούσε , ποτέ δε με αφήνε έτσι . Έσφιγγε τους μυς του μουνιού της με δεξιοτεχνία σε τέτοιες περιπτώσεις για να βοηθήσει κι εμένα να τελειώσω . Αυτό γινότανε συχνά , πρώτη φορά ένιωθα να με σφίγγει ένα μουνί στην Τρίτη φορά που τη πηδούσα , ενώ πριν λίγο σχεδόν δεν ένιωθα τα τοιχώματα του γύρο από τη πουτσα μου , ήταν κάτι το μοναδικό , κάτι που το λάτρευα . Κανονικά ήταν αρκετά ανοικτό μουνί , αφού έβαλα από τις πρώτες μας φορές 5 δάχτυλα μέσα της . Αυτό δε το γνώριζα όμως αφού ήταν η πρώτη μου ( δεν ήξερα αν αυτό είναι κάτι φυσιολογικό ή όχι )
εκείνη δούλευε σε ξενοδοχείο ήταν εδώ 4 μήνες όταν τι γνώρισα . Μου είπαι ότι δεν είχε κάποιο φιλο αυτό το διάστημα που ήταν εδώ . Δεν την αμφισβήτησα και γιατί αλλοστε .είχε σχέση μου είπε την προηγούμενη χρόνια που ήταν εδώ με ένα υπάλληλο από Αλβανία . Εκείνος στα 42 χρ .
Πρέπει να ήταν πολύ καιρό μαζί γιατί όταν πήγα Ουκρανία είχε άλμπουμ ολοκληρο με αυτόν από διάφορους τόπους στην Ελλάδα.
Ήταν ψιλός γεροδεμένος , ενώ η γυναίκα μου ήταν 1.62 48 kg .
Πάντα μιλάω ότι Ελλάδα ήταν για 6 μήνες κάθε φορά . 2 φορές ήρθε .
Πριν δούλευε σε Μαρόκο τέσσερα χρόνια «για 6 μήνες το χρόνο»
και για μερικές εβδομάδες πήγαινε στο Ντουμαι ( 4 φορές στο σύνολο )
Την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί που να είχε σχέση η αν έκανε σεξ με κάποιον « απάντησε αρνητικά . Δεν μπορούν να κάνουν σεξ εκτός γάμου μου είπε εκεί . Αν και μια φίλη τις μου είπε πριν 2χρονια πάνω στο μεθύσι ότι άκουγε τη γυναίκα μου να φωνάζει πολύ πανω στο γαμιση .
Όταν ήταν μαζί Μαροκο . Και με ρώτησε αν ακόμη ουρλιάζει έτσι . Παντρεμένη και αυτή με έλληνα είπε ότι ο άντρας τις έχει μικρό πουτσο και δεν τον ένιωθε όταν την πηδούσε. Αν και μιλάμε για μια κοπέλα 160 ύψος και αρκετά πιο λεπτή από τη δικιά μου. Μετά από καιρό έμαθα από τον άντρα της ότι ο άντρας της τον είχε 15 πόντους και ότι εκείνη τον άφηνε να τι γαμαει δυο φορές τη βδομάδα για να μην χαλάσει όπως έλεγε το μουνι της .
Κι όμως εκείνος την αγαπούσε πολύ και της έκανε όλα τα χατίρια .
Τώρα 18 χρόνια είμαι μαζί με τη γυναίκα μου και πλέον τη γαμαω 1-2 φορές το μήνα . Εγώ έβαλα και κάποια κιλά με τον καιρό και μου λέει να προσπαθήσω να τα χάσω , αν και το βλέπω ακατόρθωτω . Εκείνη είναι ακόμη όπως ήταν και ακόμη πιο γοητευτική αφού πάντα γυμνάζεται .
Τώρα πλέον ούτε τσιμπούκι μου κάνει έχει δυο χρόνια και όλο βαριέται στο σεξ που γίνετε σπάνια και το μουνακι της είναι ακόμη πιο χαλάρωση αφού δεν παίζει να χύσω ενώ την γαμαω απεναντίας μου πέφτει κιόλας ενώ την γαμαω μπαίνοντας μέσα της σκληρός .
Θα ήθελα τη γνώμη σας
Υ.Γ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να της πω να βρούμε κάποιον να την ικανοποια αφού εγω δεν το κάνω
Ναι συμφωνω... ανοίγει...κάνει για για φιστινγκπολλές χαλάνε με το πέρασμα της ηλικίας και ειδικά αφότου γίνουν μανούλες. Έτσι έχω καταλάβει εγώ, ας μιλήσουν κι οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
είναι κακο(Ολντ) αν σου αρέσει … σκέψου τοΤο μόνο που πήρα εγω κιλά , από τα 70 που ήμουνα έγινα 98 . Οικονομικά ποτέ δεν ήμασταν πλούσιοι αλλά περνάμε καλά . Λες ότι την πηδάει άλλος δηλαδή ; Το σκέφτηκα κι εγω μερικές φορές αλλά δε θέλω να το αποδεχτώ μάλλον
Πελοπόννησιακα καλλιστεία δεν λεςη φάση θυμίζει λίγο σαλονάρισμα στο Αρ5
Τώρα είσαι μύστης εσύ;Εχουν περασει 24 ωρες νηματοθετη…ξεχειλωσε κι’ αλλο?
ότι η λεγάμενη είναι σακατεμένη; Λες να της έκοψε το πόδι με κανένα τσεκούρι και τα ξημερώματα να βγουν οι μυτούδες με τις λοιπές τσιμπουκλούδες για γυναικοκτονία;ΚΟΓΙΟΤ ΚΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΙ ΜΑΡΙΑΣ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑΣ
Την έχει ξεχάσει στο Ντουμπάι η τύπισσα ...Η μητρα ξερουμε που ειναι ?
Καλημέρα καλέ μου φίλε ..δεν ειναι σίγουρο??? Μπορεί να ειναι και εδωωω...Λέω εγώ τώρα..Την έχει ξεχάσει στο Ντουμπάι η τύπισσα ...
Την κράτησαν εκεί λάφυρο
Κι έλεγα τι μου θυμίζουν τα σκουλήκια του Duneναι μεγαλώνει και στο τέλος γίνεται σα σκουλήκι της άμμου του Αρράκις και καταπίνει αυτοκίνητα, μπουλντόζες, ανθρώπους και spice
Καλημέρα καλέ μου φίλε ...Άλλο το να χαλάσουν σωματικά και άλλο να χάσουν τη διάθεση για σεξ η και έρωτα με τον άντρα τους η τον γκόμενο...Γιατί αυτό είπαμε πριν..πολλές χαλάνε με το πέρασμα της ηλικίας και ειδικά αφότου γίνουν μανούλες. Έτσι έχω καταλάβει εγώ, ας μιλήσουν κι οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
Αρτια τοποθέτηση. ΕΠίσης αυτά δεν είναι νέες μόδες, συναγωνιστές. Απο την δική μου εποχή πολλές ξεσκίζονταν και μετά το έπαιζαν μετ'ευγενών και πριγκήπων. Οι βίζιτες πήγαιναν τότε τάπα, αν και δεν υπήρχε η δυνατότητα προβολής όπως τώρα. Συνήθως δουλευαν λουλουδουδες ή σε κανένα μπάρ και πήγαινε στόμα με στόμα η φάση. Σημερινές 60άρες που το παίζουν ιστορία, έχουν κάνει τα αίσχη και μετά πλασσάρονταν σαν αγνές και αμόλυντες. Καλό είναι να μην σκαλίζετε το παρελθόν , αν δεν το αντέχετε, μύστες. Μπορεί εύκολα η μέση γυναίκα να κατεβάσει ρολά και όχι απλά να σοβαρέψει, αλλά να ξινήσει κιόλας. Και ναι, στα αρχίδια μου πόσο ξεφτιλίστικε. Ας την έπαιρναν παρτούζες κάθε μέρα. Το πρόβλημα είναι το δούλεμα που πέφτει μετά και όντως έπαιζε πολύ παλιότερα, αλλά εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να παίζει.Όσο μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα παίρνεις τόσα χιλιόμετρα θα έχει γράψει; Ειδικά αν έχει διατελέσει φοιτήτρια, δούλευε νύχτα κλπ. Αν μπεις στο τρυπάκι να ψάξεις τι έκανε πριν την γάμησες. Ανοίγει μια δίνη που σε ρουφάει και θα σε ξεράσει με πολλά ψυχολογικά. Οι γυναίκες εννοείται ότι 100% λένε ψέματα για το τι έχουν κάνει ή παραλείπουν μεγάλες αλήθειες. Βέβαια όλοι το περνάμε κάποια στιγμή αυτό και παίρνεις το μάθημα και εκπαιδεύεσαι.
Να πω γρήγορα τις πιο συνηθισμένες ιστορίες. Μετά το πτυχίο οι περισσότερες σοβαρεύονται. Αν όχι αμέσως, μόλις κόψουν από τη φοιτητική ζωή τελείως και πάψουν να εργάζονται νύχτα. Μια τύπισα που είναι ζάντα κάθε μέρα, δεν θυμάται καν με ποιον έχει πάει και με πόσους μαζί ταυτόχρονα θα έρθει η μέρα που θα βρει δουλειά γραφείου και ξαφνικά θα σοβαρέψει τελείως λες και δεν υπήρξε ποτέ το προηγούμενο. Τώρα θα το μάθεις αυτό; Από τη ματιά και την συμπεριφορά καταλαβαίνεις πολλά για μια γυναίκα.
Προσωπικά το πρόβλημά μου δεν είναι να έχει πάει με πολλούς ή να έχει κάνει παρτούζες ή να έχει ξεφτιλιστεί, αρκεί να μη φάω τη παραμύθα. Δηλαδή να εμφανιστεί ως αγνή παρθένα και ανακαλύψω ότι ήταν το μεγαλύτερο τσόλι της γης. Το οποίο ναι παίζει πολύ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα φοιτήτρια που έκανε βίζιτες και ξαφνικά την είδα αγκαλιά με έναν κουφιοκέφαλο. Δηλαδή τι θα του πει, ξέρεις έκανα βίζιτες κι έχω στην άκρη 30k; Σπουδάζω-σπούδαζα ένα κορίτσι είμαι κι εγώ. Υπάρχουν χάπατα εκεί έξω. Αλλιώς ο κόσμος αυτός δεν θα υπήρχε πλέον ή θα είχαν πεθάνει στη ψάθα αρκετός. Αν η γυναίκα μου φαίνεται να έχει γράψει το κοντέρ, απλά θα έχει λιγότερα όρια και προνόμια από εμένα. Τόσο απλά. Δεν θα πάρει την ίδια αγάπη η πόρνη της γ' σεπτεμβρίου με το κοριτσάκι που δούλευε να βοηθήσει το σπίτι της και σεβόταν τον εαυτό της. Σε ποιον αρέσει να προχωράς στο δρόμο και να χαιρετάτε γαμιάδες;
Μόνο 28 κιλά πήρες; Εντάξει μωρέ, έχεις περιθώριο για τα 140! Τραβά σε κάνα γυμναστήριο ρε συ. Βάλε λίγο φρένο στο φαι! Όλοι γουστάρουμε να τρώμε αλλά δεν είναι τα πράγματα τόσο ρόδινα. Η γυναίκα σου είναι προτιμότερο να σε κερατωνει παρά να σε βλέπει και να σε σιχαίνεται. Κάθε πρωί που ξυπναει βλέπει έναν χοντρό δίπλα της με πατσαδες παντού και λέει "που έμπλεξα...!" Αυτή είναι η αλήθεια κι ας ποναει φίλε. Αν αγαπάς πιο πολύ τη ζωή της καλοπέρασης τότε συνέχισε έτσι και άσε τη γυναίκα σου να σε βλέπει και να αναγουλιαζει. Αν όχι ξεκινα προσπάθεια περίπου 2 ετών για να χάσεις τα κιλά σου.Το μόνο που πήρα εγω κιλά , από τα 70 που ήμουνα έγινα 98 . Οικονομικά ποτέ δεν ήμασταν πλούσιοι αλλά περνάμε καλά . Λες ότι την πηδάει άλλος δηλαδή ; Το σκέφτηκα κι εγω μερικές φορές αλλά δε θέλω να το αποδεχτώ μάλλον
καπου πρεπει να εχει ξαναγραφτει μια ιδια ιστορια η' παρομοια, αν οχι ιδια.
Χθες της είπα αν θέλει να φέρω κάποιο να τη πηδήξει μπροστά μου , γιατί βλέπω δε της κάνω εγω πλέον . Με αρχησε στα φιλια και μου πήρε τσιμπουκι όπως παλιά . Μου είπε ότι δε θέλει να με απάντηση μετά και με αγαπάειΜόνο 28 κιλά πήρες; Εντάξει μωρέ, έχεις περιθώριο για τα 140! Τραβά σε κάνα γυμναστήριο ρε συ. Βάλε λίγο φρένο στο φαι! Όλοι γουστάρουμε να τρώμε αλλά δεν είναι τα πράγματα τόσο ρόδινα. Η γυναίκα σου είναι προτιμότερο να σε κερατωνει παρά να σε βλέπει και να σε σιχαίνεται. Κάθε πρωί που ξυπναει βλέπει έναν χοντρό δίπλα της με πατσαδες παντού και λέει "που έμπλεξα...!" Αυτή είναι η αλήθεια κι ας ποναει φίλε. Αν αγαπάς πιο πολύ τη ζωή της καλοπέρασης τότε συνέχισε έτσι και άσε τη γυναίκα σου να σε βλέπει και να αναγουλιαζει. Αν όχι ξεκινα προσπάθεια περίπου 2 ετών για να χάσεις τα κιλά σου.