Επισκέπτης
Μιας που κοντεύει το Πάσχα κ μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, ποια η άποψη σας για την νηστεία, υπό όλες της μορφές
Καλο Πάσχα
Καλο Πάσχα
εσυ δεν μας ειπες?νηστευεις?τι ακριβως?Μιας που κοντεύει το Πάσχα κ μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, ποια η άποψη σας για την νηστεία, υπό όλες της μορφές
Καλο Πάσχα
Μιας που κοντεύει το Πάσχα κ μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, ποια η άποψη σας για την νηστεία, υπό όλες της μορφές
Καλο Πάσχα
νηστεια για ποιο λογο,για εξιλεωση;ειναι χαζο να στερεις πραγματα απ τον εαυτο σου επειδη νομιζεις οτι ετσι θα κερδισεις κατιΜιας που κοντεύει το Πάσχα κ μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, ποια η άποψη σας για την νηστεία, υπό όλες της μορφές
Καλο Πάσχα
νηστεια για ποιο λογο,για εξιλεωση;ειναι χαζο να στερεις πραγματα απ τον εαυτο σου επειδη νομιζεις οτι ετσι θα κερδισεις κατι
την πειθαρχια η την εχεις ολο το χρονο η καθολου μουνιλα,ειναι σαν τις διαιτες του καλοκαιριουπειθαρχια ρε κερδιζεις ξερεις ποσο σημαντικο ειναι....
εισαι κ αθλητης παναθεμα σε
την πειθαρχια η την εχεις ολο το χρονο η καθολου μουνιλα,ειναι σαν τις διαιτες του καλοκαιριου
Οταν λες 'υπο ολες τις μορφες' εννοεις προφανως και το κρεας και το αβγο και το γαλα , ετσι ; Ή κατι αλλο ; ;)ποια η άποψη σας για την νηστεία, [size=14pt]υπό όλες της μορφές[/size]
ειδικα το κρεας.Οταν λες 'υπο ολες τις μορφες' εννοεις προφανως και το κρεας και το αβγο και το γαλα , ετσι ; Ή κατι αλλο ; ;)
Και το λουκανικο κυριωςειδικα το κρεας.
σουβλιζουν και αρνι μεσαΒάσει ιστορικών στοιχείων, τα "κρεοπωλεία" είναι ανοιχτά μέχρι και Μ. Πέμπτη, αν δεν κάνω λάθος.
Δε λες καλα που δε βγηκε δεκαδικος...και του απαντά ο παπάς μέτρα τέκνο μου 10 κομποσκοίνια,,,
μια πραγματική ιστορία.....
έχω έναν κουμπάρο που πηγαίνει με το παλαιό ημερολόγιο πολύ θρήσκος και φανατίλα...
το προηγούμενο καλοκαίρι είχε πάει στο χωριό της γυναίκας του και έτυχε κάποιοι συγγενείς να τον καλέσουν να βγούνε έξω και έτυχε να είναι ημέρα νηστείας ΤΕΤΑΡΤΗ τον πάνε σε μια χασαποταβέρνα και εκεί αρχίζουν τα παζάρια νηστεύω και τα λοιπά, είναι περασμένες 10 νύχτα έχει δύση ο ήλιος του είπαν κάποιοι η νηστεία έχει τελειώσει τελικά τον καταφέρανε και το έριξε στα παιδάκια, μέσα του όμως το κράταγε μην έκανε αμαρτία κλπ..
όταν γύρισε στην Αθήνα πάει στην εκκλησία που πάνε οι ασπαζόμενοι το παλαιό ημερολόγιο και ρωτάει τον παπά για το γνωστό ζήτημα.. και του λέει ο παπάς τέκνο μου αμάρτησες η νηστεία είναι καθ όλη την διάρκεια του 24ώρου οι μουσουλμάνοι έχουν μόνο μέχρι την δύση του ηλίου... στεναχώριες ο κουμπάρος μετάνοιες πω πω τι έπαθα και τι να κάνω τώρα να φύγει η αμαρτία? και του απαντά ο παπάς μέτρα τέκνο μου 10 κομποσκοίνια,,, και τι να κάνει ο κουμπάρος μέτρησε τα 10 κομποσκοίνια και έφυγαν οι αμαρτίες που άφησαν τα παιδάκια...
πως το κανα ετσι το ποστ ελεοςήλιος του είπαν κάποιοι η νηστεία έχει τελειώσει τελικά τον καταφέρανε και το έριξε στα παιδάκια, μέσα του όμως το κράταγε μην έκανε αμαρτία κλπ..
όταν γύρισε στην Αθήνα πάει στην εκκλησία που πάνε οι ασπαζόμενοι το παλαιό ημερολόγιο και ρωτάει τον παπά για το γνωστό ζήτημα.. και του λέει ο παπάς τέκνο μου αμάρτησες η νηστεία είναι καθ όλη την διάρκεια του 24ώρου οι μουσουλμάνοι έχουν μόνο μέχρι την δύση του ηλίου... στεναχώριες ο κουμπάρος μετάνοιες πω πω τι έπαθα και τι να κάνω τώρα να φύγει η αμαρτία? και του απαντά ο παπάς μέτρα τέκνο μου 10 κομποσκοίνια,,, και τι να κάνει ο κουμπάρος μέτρησε τα 10 κομποσκοίνια και έφυγαν οι αμαρτίες που άφησαν τα παιδάκια...
και η μαλακια παει συννεφο
πάω προχθές στο σπίτι του και μου βγάζει μεζέ κάτι κομμάτια πίτσα, ρε κουμπάρε τυρί έχει μέσα και μου λέει μην φοβάσαι είναι νηστίσιμο τυρί από σόγια...Δε λες καλα που δε βγηκε δεκαδικος...
μπουρδελο το κανες.για να ταιριαζει και με το κλιμα του site.πως το κανα ετσι το ποστ ελεος