Νέα

Με τι βαθμού ξαδέρφη χύσατε πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
1 θεια εξ αιματος, 1 θεια εξ αγχιστειας, 2 πρωτες ξαδερφες και μια τριτοτεταρτη ξαδερφη (καλα αυτο δεν ειναι καν συγγενεια αλλα τελος παντων).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

α για μαλακια μιλατε; ε καμια τοτε, νομιζα μιλατε για σεξ :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
1 θεια εξ αιματος, 1 θεια εξ αγχιστειας, 2 πρωτες ξαδερφες και μια τριτοτεταρτη ξαδερφη (καλα αυτο δεν ειναι καν συγγενεια αλλα τελος παντων).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

α για μαλακια μιλατε; ε καμια τοτε, νομιζα μιλατε για σεξ :coffee:
gia pes:coffee:
:coffee:

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
0
Με πρώτη ξαδέρφη, είχα χρόνια να την δω και μια μέρα πήγαμε οικογενειακές θάλασσα. Ήταν 17-18 και ήρθε στην πένα μπικινακι, τρίχα πουθενά γενικά μουναρος...τενοντίτιδα έπαθα χαλαρά τον έπαιζα για κανένα εξάμηνο

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
191
Πόντοι
0
Κι εγώ με πρώτη ξαδέλφη και μάλιστα μεγαλύτερη σε ηλικία κατά 9 χρόνια. Καλοκαίρι 1999. Εγώ 13 χρονών, εκείνη 22. Πανέμορφη κούκλα. Κάθε μέρα που πηγαίναμε μαζί στη θάλασσα εκείνη τη χρονιά που ήρθε σπίτι μου για διακοπές κι έμεινε δύο βδομάδες, ανυπομονούσα να γυρίσουμε σπίτι για να έρθει η σειρά μου στο μπάνιο, να πλυθώ και να τον παίζω με το μυαλό μου καρφωμένο σ' αυτήν. Το χύσι που έχυνε η άγουρη ψωλή μου εκείνες τις μέρες που έμενε μαζί μας μέχρι που έφυγε, δεν ξεχνιέται. Μιλάμε τα λίτρα χύσι. Κι η ψωλή σφεντόνα. Αξέχαστα χρόνια.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.280
Πόντοι
201
Με πρώτη ξαδέρφη, αρχικά τον έπαιζα για πάρτη της ώσπου μια μέρα πιωμένοι τη χούφτωσα και ανταποκρίθηκε. Έπεσε χοντρό αλληλογκαύλωμα με δάχτυλα και μαλακία αλλά δεν πηδηχτήκαμε και το έχω απωθημένο. Από τις πιο γκαυλωτικές εμπειρίες μου καθώς ήταν ωραίο μουνάκι και δοτικό. Η πλάκα ήταν ότι στο τσακ ήμουν να κάνω φάση με τη μάνα της, μιλφαρα που γούσταρε να μου κάνει μασάζ, για να πιάνει προφανώς, αλλά κώλωσα καθώς ήμουν σχετικά μικρός. Μιλάμε έβαζε χοντρό χέρι στις μαλάξεις και κυκλοφορούσε χωρίς σουτιέν όταν πήγαινα σπίτι της. Τώρα θα τις είχα ξεπατώσει από όλες τις τρύπες τους.

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.052
Πόντοι
2.471
Με την ξαδερφη μιας πρώην μου πιάνει?
Τα ειχα με μια κοπέλα και η ξαδέρφη της μια μερς μου την πέφτει. Μου λεει μου εχει πει η ξαδερμου οτιτον εχειε μεγαλο και ουαν την γαμας χυνει. Για μια στιγμη εμεινα..ειμουν και 20 χρονων τότε και δεν εκανα κάτι.
Μετα απο καιρο ειχαμε παει για καφε ολοι μαζι...παω τουαλετα και οταν βγαινω την βλεπω εξω απο την πορτα μου λεει μπες μεσα...με βαζει μεσα στη τουαλεμου πιάνει τον πουτσο μου πανω απο το παντελόνι και μου λεει βγαλε το εξω θελω να το δω...με καυλωσε η πουτανα...τον εβγαλα μου πηρε μια πιπα εχυσα στο στόμα της και υα πηρε ολα. Μετα πηγαμε στο τραπέζι και συνεχίσαμε τον καφε μας μαζι με την κοπελα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom