Νέα

Με τι βαθμού ξαδέρφη χύσατε πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Σε ηλικία 15 χρόνων έμεινα για διάστημα τριών μηνών σε μια θεία μου, αδελφή της μητέρας της, η εξαδέλφη μου που ήταν ενάμιση χρόνο μεγαλύτερη με καλούσε συχνά στο δωμάτιο της και αφού γδυνόταν με έβαζε να χαϊδεύω την μούνα της μέχρι να χύσει ενώ με άφηνε να τον παίζω ταυτόχρονα μέχρι να χύσω και εγώ ή επάνω της ή στο πάτωμα, το πλέον παράξενο στην όλη φάση που ούτως ή άλλως ήταν πολύ kinky ήταν ότι δεν με άφηνε επουδενί να της βάλω δάκτυλο ή να την γλύψω αλλά μόνο να της το τρίβω εξωτερικά και στην περιοχή της κλειτορίδας, η συγκεκριμένη ξαδέρφη μετά από δύο χρόνια έφυγε για σπουδές στην Αμερική όπου και μένει μέχρι τώρα, έχω δε να την δω από τότε δηλαδή περίπου σαράντα χρόνια
Τύπε δεν έτυχε να μαζευτεί το σόι σε καμιά γιορτή να θυμηθείτε τα παλιά ? :confused:
Θα άνοιξε το μυαλό της περισσότερο στην Αμερική μπορεί να ολοκληρώσετε το απωθημένο

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Τύπε δεν έτυχε να μαζευτεί το σόι σε καμιά γιορτή να θυμηθείτε τα παλιά ? :confused:
Θα άνοιξε το μυαλό της περισσότερο στην Αμερική μπορεί να ολοκληρώσετε το απωθημένο
Δυστυχώς όχι γιατί όπως είπα η συγκεκριμένη είναι στις ΗΠΑ η δε οικογένεια της μένει στην επαρχία και δεν έχουμε καλές σχέσεις εδώ και χρόνια λόγω κληρονομικών ζητημάτων

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Δυστυχώς όχι γιατί όπως είπα η συγκεκριμένη είναι στις ΗΠΑ η δε οικογένεια της μένει στην επαρχία και δεν έχουμε καλές σχέσεις εδώ και χρόνια λόγω κληρονομικών ζητημάτων
Κληρονομικά είναι στη μέση τύπε ή έμαθαν το μυστικό σας και φοβούνται ? Σου λέει αυτός θα μας γαμήσει την κόρη :confused:

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 62