ΠΟΙΟΣ;
Ο Μιμίκος ο γιατρός!
(Σε όλα που είπες συμφωνώ μαζί σου, έτσι)
ΠΟΙΟΣ;
Πλην των εδω συναγωνιστων ,μαλλον οι απ`εξω νεαροι βαρανε ακομη το πουλι τους στα Lan Games ,την ιδια ωρα που η πλειοψηφια των κοριτσοπουλων εχει ανεβασει τις πωλησεις dildos στο κατακορυφο !
ΚΑΝΕΙΣ! ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Ετσι απλα. Αλλως ειναι αξια της μοιρας τους.
ΚΑΝΕΙΣ! ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Ετσι απλα. Αλλως ειναι αξια της μοιρας τους.
Εδω παντως, εγω βλέπω ενα opportunity, χαχαχα, μηπως θα έπρεπε να αφησουμε τις 30/40 σητεμενες πατσαβουρες που διακορευουμε αβερτα και να πιάσουμε τα πιπινάκια που οι συνομιλικοι αγνοούν???????
Αμα ειχανε καβλες φιλε πιτσιλιστη , θα γαμουσανε ολ`αυτα τα ομορφα μουνακια που κυκλοφορουνε.....
.....εγω μαθαινω απο μια ανηψια μου , οτι οι συμφοιτητριες της τριβουν η μια το μουνακι της αλλης τα βραδυα , γιατι οι γκομενοι ασχολουνται με τους υπολογιστες....
L A N G A M E S
Ή να ανοίγαμε ένα μαγαζί με ... dildos
Ή να ανοίγαμε ένα μαγαζί με ... dildos
Μηπως να γινω μαναβης εκει , κατα την περιοχη της Πανεπιστημιουπολης , να δοκιμαζουν τα .....καροττα τα αγγουρια και τα αλλα ζαρζαβατικα οι φοιτητριες ;
τοσο καλα παιζατε?Επειδη οτι θελει ο καθενας γραφει , λεω οτι το θεμα ειναι πολυδιαστατο .
Αν σας πω οτι λογω διαφορων επαγγελματων η χομπυ που εχω κανει τα προηγουμενα χρονια ,ειχα την ευχαριστηση να παρω ως ντραμμερ συγκροτηματος περιπου καμμια 40 αρια πιτσιρικες + 2-3 μαμαδες των πιπινιων αυτων (σε 6 χρονια ), αλλα και αργοτερα ως d.j.(4 χρονια) ειχα φθασει σε κατασταση μουνοκορεσμου μολις στα 25 μου , θα σας φανει απιστευτο ;
Bite, εσύ πως και μου ξέφυγες?
ειδες? ατυχια...
παω να κλαψω...