Νέα

Με ποια κάνατε το καλύτερο σεξ ever?

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλύτερο σεξ ever

• Το καλύτερο sex ever το έκανα με τη γυναίκα/γκομενα/σχέση μου

Ψήφοι: 78 56,9%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με call girl

Ψήφοι: 18 13,1%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με πουτανα σε μπουρδελο/στούντιο

Ψήφοι: 22 16,1%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με εφήμερη γνωριμία

Ψήφοι: 19 13,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
...τον πηχυ εννοουσα...παρασυρθηκα απο τις αναμνησεις...:embarrased:

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Φυσικά με πρώην γκόμενα. Τι να λέμε τώρα; Σεξ επί πληρωμή με το ρολόι στο χέρι είναι υποκατάστατο.

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εννοείται με μια σταθερή σχέση που ξέρει τα κουμπιά σου και τι σου αρέσει και κάθε φορά στο προσφέρει καλύτερα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εννοείται με μια σταθερή σχέση που ξέρει τα κουμπιά σου και τι σου αρέσει και κάθε φορά στο προσφέρει καλύτερα.
στοκε τι εισαι τηλεκοντρολ που θες να ξερει η αλλη τα κουμπια σου,ποσες αλλες ασυναρτησιες θα ακουσουμε.
Και παλι βρες μια ιεροδουλη πήγαινε συχνα να μαθει τα κουμπια σου και να στο προσφερει καλυτερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Για την οικονομία της συζήτησης που έχει παρεκτραπεί από τον γνωστό ΗΛΙΘΙΟ, να υπενθυμίσω πως από τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΡΕΣ που έχουμε περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το σαιτ, μόνο ΕΝΑΣ ήταν ο απόλυτος φανατικός της σχέσης ΜΟΝΟ ΜΕ πληρωμένες γκόμενες, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πίκερ. Και μετά ήρθε ο έτερος ΒΛΑΞ.

Όσοι ξέρουν, κατάλαβαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Στο θέμα μας, υπάρχουν σαφώς πιο αεροπλανικά γαμήσια με γκόμενες και μάλιστα λίγο καιρό αφού προχωρήσει η σχέση και λυθεί η γκόμενα και υπάρχει η απόλυτη άνεση στο κρεβάτι όπως υπάρχουν και στιγμές με πληρωμένες κοπέλες που έχουν μείνει αξέχαστες. Το μυαλό παίζει πολλά περίεργα παιχνίδια.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Οσοι λενε για τη σχεση/γυναικα να μας πουνε σε μερικα χρονια (οχι πολλα). Και ναι στην αρχη τα γαμησια μπορει να ειναι δυνατα αλλα πιο μετα... Ισως η ποοοολυ σπανια εξαιρεση στον κανονα. Οσο καλα και να τα εχουμε βρει, καποια στιγμη θα επελθει η παρακμη. Ειτε λογω υποχρεωσεων, παιδιων κλπκλπ.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ξεκλειδωνουμε τη γυναικα μας στο σεξ οπως γουσταρουμε. Και απλα... Ο επομενος που θα την καυλωσει οταν επελθει η παρακμη, θα γαμησει καλα και ισως και καλυτερα αφου δεν θα εχει ταμπου και "πρεπει να βαζω φρενα μη με πει πουτανα" μαζι του. Οσα ταμπου ειχε και τα παλεψαμε, ειναι ετοιμα για τον επομενο γαμια που θα τη ριξει στο κρεβατι. Γι αυτο ποστευω και τα καλυτερα γαμησια μου τα εχω κανει με παντρεμενες ενω ημουν πιτσιρικας. Οποτε γουσταραν γαμιοντουσαν και τελος. Τιποτα παραπανω δεν ηθελαν παρα πουτσα για αλλαγη και τονωση της σχεσης συμφωνα με την πλειοψηφια.
Ξαναλεω προσωπικη αποψη. Απλα οσοι ζειτε αγαπες και λουλουδια και νομιζετε οτι ποτε σ εμενα... Ας κρατατε πισινη. Οπως γαμαμε εμεις ετσι και οι γυναικες καυλωνουν απλα δεν το παραδεχονται. Υα αργησουν σε σχεση μ εμας αλλα θα ερθει 100000000% η στιγμη τους. Απλα ευχεσαι να ειναι ενα γαμησι και τελος η να ξεσπαει μια στις τοσες με κανενα ξεκαρφωτο και οχι σταθερη σχεση οποτε ο γαμος μπαινει σε κινδυνο. Μονογαμια θεωρω οτι δεν υπαρχει ειδικα στην εποχη μας. Αλλωστε οσοι ειναι παντρεμενοι και το πιστευουν... Μαλλον ειναι σε λαθος φορουμ. Αν γαμανε... Και η γυναικα τους θα θελησει και θα το κανει καποια στιγμη.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη παντα που βεβαια... Με οσα εχουμε βιωσει και ακουσει... Τεινει να ειναι η μεγαλυτερη πιθανοτητα.
Καλυτερα γαμησια λοιπον με παντρεμενες μακραν.... Ετοιμες για ολα χωρις πολλα πολλα...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οσοι λενε για τη σχεση/γυναικα να μας πουνε σε μερικα χρονια (οχι πολλα). Και ναι στην αρχη τα γαμησια μπορει να ειναι δυνατα αλλα πιο μετα... Ισως η ποοοολυ σπανια εξαιρεση στον κανονα. Οσο καλα και να τα εχουμε βρει, καποια στιγμη θα επελθει η παρακμη. Ειτε λογω υποχρεωσεων, παιδιων κλπκλπ.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ξεκλειδωνουμε τη γυναικα μας στο σεξ οπως γουσταρουμε. Και απλα... Ο επομενος που θα την καυλωσει οταν επελθει η παρακμη, θα γαμησει καλα και ισως και καλυτερα αφου δεν θα εχει ταμπου και "πρεπει να βαζω φρενα μη με πει πουτανα" μαζι του. Οσα ταμπου ειχε και τα παλεψαμε, ειναι ετοιμα για τον επομενο γαμια που θα τη ριξει στο κρεβατι. Γι αυτο ποστευω και τα καλυτερα γαμησια μου τα εχω κανει με παντρεμενες ενω ημουν πιτσιρικας. Οποτε γουσταραν γαμιοντουσαν και τελος. Τιποτα παραπανω δεν ηθελαν παρα πουτσα για αλλαγη και τονωση της σχεσης συμφωνα με την πλειοψηφια.
Ξαναλεω προσωπικη αποψη. Απλα οσοι ζειτε αγαπες και λουλουδια και νομιζετε οτι ποτε σ εμενα... Ας κρατατε πισινη. Οπως γαμαμε εμεις ετσι και οι γυναικες καυλωνουν απλα δεν το παραδεχονται. Υα αργησουν σε σχεση μ εμας αλλα θα ερθει 100000000% η στιγμη τους. Απλα ευχεσαι να ειναι ενα γαμησι και τελος η να ξεσπαει μια στις τοσες με κανενα ξεκαρφωτο και οχι σταθερη σχεση οποτε ο γαμος μπαινει σε κινδυνο. Μονογαμια θεωρω οτι δεν υπαρχει ειδικα στην εποχη μας. Αλλωστε οσοι ειναι παντρεμενοι και το πιστευουν... Μαλλον ειναι σε λαθος φορουμ. Αν γαμανε... Και η γυναικα τους θα θελησει και θα το κανει καποια στιγμη.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη παντα που βεβαια... Με οσα εχουμε βιωσει και ακουσει... Τεινει να ειναι η μεγαλυτερη πιθανοτητα.
Καλυτερα γαμησια λοιπον με παντρεμενες μακραν.... Ετοιμες για ολα χωρις πολλα πολλα...
Φιλε με ταξιδευεις σε ωραιες αναμνησεις..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στο θέμα μας, υπάρχουν σαφώς πιο αεροπλανικά γαμήσια με γκόμενες και μάλιστα λίγο καιρό αφού προχωρήσει η σχέση και λυθεί η γκόμενα και υπάρχει η απόλυτη άνεση στο κρεβάτι όπως υπάρχουν και στιγμές με πληρωμένες κοπέλες που έχουν μείνει αξέχαστες. Το μυαλό παίζει πολλά περίεργα παιχνίδια.
για πες μας τωρα καλυτερο γαμησι κανεις με την γκομενα που δεν εχεις η με την ελενα που παλι δεν πηγες τοτε παρα μονο παρλα ησουν?
Αν δεν απαντησεις θα ξεφτιλιστεις για 100η φορα.
Περιμενω απαντηση.
Σημειώση γαμησι εννοω κανονικό οχι ποια σου γαμαει πιο καλα τον κωλο.

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
στοκε τι εισαι τηλεκοντρολ που θες να ξερει η αλλη τα κουμπια σου,ποσες αλλες ασυναρτησιες θα ακουσουμε.
Και παλι βρες μια ιεροδουλη πήγαινε συχνα να μαθει τα κουμπια σου και να στο προσφερει καλυτερα.

Οταν μια εργαζομενη γινεται στανταρακι και τη βρισκεις μαζι της μπορει να σου κανει ολα οσα σε φτιαχνουν και χωρις τις γκρινιες και τα ναζια της γκομενας.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Το καλύτερο γίνεται σχεδόν πάντα με την παράνομη σχέση

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εχω κανει πολυ καλο σεξ στην ζωη μου...απιστευτο σεξ καναμε με την πρωην μου...μιλαμε γυρναγαμε τσοντα καθε φορα. τα καναμε ολα. πολυ δοτικη στο σεξ,δεν ελεγε οχι σε τιποτα. την ειχα ξεφτιλισει.
ομως,δεν ειναι η πραξη αυτη καθαυτη που οριζει το καλο σεξ νομιζω...πρεπει να γουσταρεις και το ατομο που εχεις απεναντι σου...και οχι αναγκαια αισθηματικα.
εχω κανει απιστευτο σεξ ας πουμε με μια βιζιτα πολυτελειας που μου γνωρισε μια φιλη μου,την πηρα τσαμπα βεβαια...ε λοιπον,με αυτην την γυναικα εκανα απιστευτο σεξ,ενα ολοκληρο βραδυ γιατι μου αρεσε παρα πολυ ως γυναικα. και ας μην γυριζαμε τσοντα οπως με την πρωην μου...μου εχει συμβει πολλες φορες αυτο και με αλλες γυναικες,ενω με αλλες που τις αγαπουσα οταν ημασταν μαζι,το σεξ ηταν μετριο...

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
Τείνω να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα @No_limits. Οι παντρεμένες (40-50 ετών) έχουν μεγάλες στερήσεις και κουβαλάνε πολλά κιλά ανεκπλήρωτων φαντασιώσεων. Να είναι καλά το bumble και το tinder και έχει άρκετό ψωμί αν είσαι νεαρότερος και σχετικά εμφανίσημος.

Επι του θέματος, έχω να αναφέρω πως το καλύτερο σέξ το απόλαυσα πάντα με παντρεμένες/χωρισμένες σε εφήμερες συναντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στα μπουρδελα υπαρχουν 40αρες και 50αρες που κανουν θαυματα,για ποιο λογο να μπλεξετε με παντρεμενες οι οποιες θα κουβαλανε και κομπλεξ απο τον πρωην η νυν αντρα τους.
Τα ειχα μπλεξει με μια 42αρα παλια εγω 27 τη πηδηξα ολα καλα αλλα πολλα κομπλεξ και μου σπαγε τα νευρα στα τηλεφωνα,ωσπου τοτε ειχε τυχη να πρωτοπαρω τη στεφανια στο ηλια ηλιου το σεξ,βγαινοντας απο τον οικο και χαρουμενος απο τις επιδοσεις της στεφάνιας κατευθιαν διεγραψα τηελφωνα φβ και δεν ξανασηκωσα το τηλεφωνο στη 42αρα ευτυχως δεν ηξερε που μενω,καθε 3 με 4 μερες ζουμπιτος με στεφανια και επαιρνα και βαρβαρα για αλλαγη.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Στα μπουρδελα υπαρχουν 40αρες και 50αρες που κανουν θαυματα,για ποιο λογο να μπλεξετε με παντρεμενες οι οποιες θα κουβαλανε και κομπλεξ απο τον πρωην η νυν αντρα τους.
Τα ειχα μπλεξει με μια 42αρα παλια εγω 27 τη πηδηξα ολα καλα αλλα πολλα κομπλεξ και μου σπαγε τα νευρα στα τηλεφωνα,ωσπου τοτε ειχε τυχη να πρωτοπαρω τη στεφανια στο ηλια ηλιου το σεξ,βγαινοντας απο τον οικο και χαρουμενος απο τις επιδοσεις της στεφάνιας κατευθιαν διεγραψα τηελφωνα φβ και δεν ξανασηκωσα το τηλεφωνο στη 42αρα ευτυχως δεν ηξερε που μενω,καθε 3 με 4 μερες ζουμπιτος με στεφανια και επαιρνα και βαρβαρα για αλλαγη.
Από δω το πας, από κει το πας στα μπουρδελάκια καταλήγεις. Σε κανά στούντιο έχεις πάει ποτέ?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

κάθε μέρα μας λες και μια ιστορία και κάθε μέρα αναφέρεις και μια πρώην - όχι επαγγελματία - πήδησες :(
ρε μπας και είσαι σχεσάκιας κατά βάθος και μας το κρύβεις. μπαγάσα ζαν...:confused: :wink:
χαζουλη εχω ξαναπει στο παρελθον ειχα κανει 5 σχεσεις ενω ταυτοχρονα πηγαινα και στα μπουρδελα,μετα απο σκεψη και φιλοσοφια πάρθηκε η τελικη αποφαση οτι απο εδω και μπρος μονο με αγοραιο ερωτα θα ασχολουμε εκτος και μου κατσει εξωτερικη γκομενα εντος καποιων λιγων ωρων.
Παντου σε παρεες με γυναικες και ελευθερες λεω οτι ασχολουμαι με τον αγοραιο ερωτα μονο και μενουν ξυλο,δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να μην της γλυφει και να τις απαξιει.
Ειχε τυχει να ειμαι σε παρεα με 2 ελευθερες εγω και ενας φιλος μου,εγω ειπα οτι ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα σε ελευθερες κοπελες απαξιωνοντας τες.
Ο φιλος τα εφτιαξε με μια απο τις 2 και η αλλη μετα απο 5 μηνες με αλλον.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Το καλυτερο sex μακραν εχει γινει με την Μελινα οταν ηταν ακομα Κασσανδρας , περα απο το σαρκικο κομματι υπηρχε και ψυχικη-πνευματικη επικοινωνια . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom