argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
...τον πηχυ εννοουσα...παρασυρθηκα απο τις αναμνησεις...
Φυσικά με πρώην γκόμενα. Τι να λέμε τώρα; Σεξ επί πληρωμή με το ρολόι στο χέρι είναι υποκατάστατο.
συμπλήρωμα θα έλεγα...
στοκε τι εισαι τηλεκοντρολ που θες να ξερει η αλλη τα κουμπια σου,ποσες αλλες ασυναρτησιες θα ακουσουμε.Εννοείται με μια σταθερή σχέση που ξέρει τα κουμπιά σου και τι σου αρέσει και κάθε φορά στο προσφέρει καλύτερα.
Φιλε με ταξιδευεις σε ωραιες αναμνησεις..Οσοι λενε για τη σχεση/γυναικα να μας πουνε σε μερικα χρονια (οχι πολλα). Και ναι στην αρχη τα γαμησια μπορει να ειναι δυνατα αλλα πιο μετα... Ισως η ποοοολυ σπανια εξαιρεση στον κανονα. Οσο καλα και να τα εχουμε βρει, καποια στιγμη θα επελθει η παρακμη. Ειτε λογω υποχρεωσεων, παιδιων κλπκλπ.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ξεκλειδωνουμε τη γυναικα μας στο σεξ οπως γουσταρουμε. Και απλα... Ο επομενος που θα την καυλωσει οταν επελθει η παρακμη, θα γαμησει καλα και ισως και καλυτερα αφου δεν θα εχει ταμπου και "πρεπει να βαζω φρενα μη με πει πουτανα" μαζι του. Οσα ταμπου ειχε και τα παλεψαμε, ειναι ετοιμα για τον επομενο γαμια που θα τη ριξει στο κρεβατι. Γι αυτο ποστευω και τα καλυτερα γαμησια μου τα εχω κανει με παντρεμενες ενω ημουν πιτσιρικας. Οποτε γουσταραν γαμιοντουσαν και τελος. Τιποτα παραπανω δεν ηθελαν παρα πουτσα για αλλαγη και τονωση της σχεσης συμφωνα με την πλειοψηφια.
Ξαναλεω προσωπικη αποψη. Απλα οσοι ζειτε αγαπες και λουλουδια και νομιζετε οτι ποτε σ εμενα... Ας κρατατε πισινη. Οπως γαμαμε εμεις ετσι και οι γυναικες καυλωνουν απλα δεν το παραδεχονται. Υα αργησουν σε σχεση μ εμας αλλα θα ερθει 100000000% η στιγμη τους. Απλα ευχεσαι να ειναι ενα γαμησι και τελος η να ξεσπαει μια στις τοσες με κανενα ξεκαρφωτο και οχι σταθερη σχεση οποτε ο γαμος μπαινει σε κινδυνο. Μονογαμια θεωρω οτι δεν υπαρχει ειδικα στην εποχη μας. Αλλωστε οσοι ειναι παντρεμενοι και το πιστευουν... Μαλλον ειναι σε λαθος φορουμ. Αν γαμανε... Και η γυναικα τους θα θελησει και θα το κανει καποια στιγμη.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη παντα που βεβαια... Με οσα εχουμε βιωσει και ακουσει... Τεινει να ειναι η μεγαλυτερη πιθανοτητα.
Καλυτερα γαμησια λοιπον με παντρεμενες μακραν.... Ετοιμες για ολα χωρις πολλα πολλα...
για πες μας τωρα καλυτερο γαμησι κανεις με την γκομενα που δεν εχεις η με την ελενα που παλι δεν πηγες τοτε παρα μονο παρλα ησουν?Στο θέμα μας, υπάρχουν σαφώς πιο αεροπλανικά γαμήσια με γκόμενες και μάλιστα λίγο καιρό αφού προχωρήσει η σχέση και λυθεί η γκόμενα και υπάρχει η απόλυτη άνεση στο κρεβάτι όπως υπάρχουν και στιγμές με πληρωμένες κοπέλες που έχουν μείνει αξέχαστες. Το μυαλό παίζει πολλά περίεργα παιχνίδια.
στοκε τι εισαι τηλεκοντρολ που θες να ξερει η αλλη τα κουμπια σου,ποσες αλλες ασυναρτησιες θα ακουσουμε.Εννοείται με μια σταθερή σχέση που ξέρει τα κουμπιά σου και τι σου αρέσει και κάθε φορά στο προσφέρει καλύτερα.
Και παλι βρες μια ιεροδουλη πήγαινε συχνα να μαθει τα κουμπια σου και να στο προσφερει καλυτερα.
Το καλύτερο γίνεται σχεδόν πάντα με την παράνομη σχέση
Από δω το πας, από κει το πας στα μπουρδελάκια καταλήγεις. Σε κανά στούντιο έχεις πάει ποτέ?Στα μπουρδελα υπαρχουν 40αρες και 50αρες που κανουν θαυματα,για ποιο λογο να μπλεξετε με παντρεμενες οι οποιες θα κουβαλανε και κομπλεξ απο τον πρωην η νυν αντρα τους.
Τα ειχα μπλεξει με μια 42αρα παλια εγω 27 τη πηδηξα ολα καλα αλλα πολλα κομπλεξ και μου σπαγε τα νευρα στα τηλεφωνα,ωσπου τοτε ειχε τυχη να πρωτοπαρω τη στεφανια στο ηλια ηλιου το σεξ,βγαινοντας απο τον οικο και χαρουμενος απο τις επιδοσεις της στεφάνιας κατευθιαν διεγραψα τηελφωνα φβ και δεν ξανασηκωσα το τηλεφωνο στη 42αρα ευτυχως δεν ηξερε που μενω,καθε 3 με 4 μερες ζουμπιτος με στεφανια και επαιρνα και βαρβαρα για αλλαγη.
χαζουλη εχω ξαναπει στο παρελθον ειχα κανει 5 σχεσεις ενω ταυτοχρονα πηγαινα και στα μπουρδελα,μετα απο σκεψη και φιλοσοφια πάρθηκε η τελικη αποφαση οτι απο εδω και μπρος μονο με αγοραιο ερωτα θα ασχολουμε εκτος και μου κατσει εξωτερικη γκομενα εντος καποιων λιγων ωρων.Στα μπουρδελα υπαρχουν 40αρες και 50αρες που κανουν θαυματα,για ποιο λογο να μπλεξετε με παντρεμενες οι οποιες θα κουβαλανε και κομπλεξ απο τον πρωην η νυν αντρα τους.
Τα ειχα μπλεξει με μια 42αρα παλια εγω 27 τη πηδηξα ολα καλα αλλα πολλα κομπλεξ και μου σπαγε τα νευρα στα τηλεφωνα,ωσπου τοτε ειχε τυχη να πρωτοπαρω τη στεφανια στο ηλια ηλιου το σεξ,βγαινοντας απο τον οικο και χαρουμενος απο τις επιδοσεις της στεφάνιας κατευθιαν διεγραψα τηελφωνα φβ και δεν ξανασηκωσα το τηλεφωνο στη 42αρα ευτυχως δεν ηξερε που μενω,καθε 3 με 4 μερες ζουμπιτος με στεφανια και επαιρνα και βαρβαρα για αλλαγη.
κάθε μέρα μας λες και μια ιστορία και κάθε μέρα αναφέρεις και μια πρώην - όχι επαγγελματία - πήδησες
ρε μπας και είσαι σχεσάκιας κατά βάθος και μας το κρύβεις. μπαγάσα ζαν...