Νέα

Με ποια κάνατε το καλύτερο σεξ ever?

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καλύτερο σεξ ever

  • Το καλύτερο sex ever το έκανα με τη γυναίκα/γκομενα/σχέση μου

    Ψήφοι: 78 56,9%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με call girl

    Ψήφοι: 18 13,1%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με πουτανα σε μπουρδελο/στούντιο

    Ψήφοι: 22 16,1%
  • Το καλύτερο σεξ ever το έκανα με εφήμερη γνωριμία

    Ψήφοι: 19 13,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
καλησπέρα μύστηδες,

Θέλω να καταθέσω την προσωπικη μου ιστορία σαν νέος μπουρδελόβιος.

Ξεκίνησα το άθλημα τέλη Ιουνίου 2020. Έπειτα απο καταδρομικές με μερικές call girls και studio όπου έψαξα πολύ για να τα βρω καθώς άμαθος σε αυτά κατέληξα με πιτσιρίκες που γουστάρουν το σεξ όπως κι εγω μέσω σαιτ.

Ύστερα από φολιά που έφαγα κατέληξα σε μπουρδέλο καθώς γυμνασμένος ο προστάτης ήθελα πιο συχνα επαφές. Απο τις αρχές Αυγούστου έως τον Νοέμβριο που έκλεισαν βρισκόμουν σε καθημερινή βάση με μια κοπέλα. Με το που κλείσανε εξαφανίστηκε και γνώρισα μία call girl. Μην τα πολυλογώ με την call girl τραβιόμασταν για δύο εβδομάδες όπου στο τέλος μου είπε ότι έχει αγόρι και θέλει μόνο να βρισκόμαστε με λεφτά. Μαζί της μου άρεσε πολύ το σεξ αλλά δεν μπορώ να πω πως την ερωτεύτηκα αλλά απλά μου άρεσε.

Απο αρχές του έτους η κοπέλα που είχα γνωρίσει στον οίκο ανοχής με ενοχλούσε και ήθελε να βρεθούμε. Όντως βρεθήκαμε και μέρα παραμέρα βρισκόμασταν. Πριν μερικές μέρες η κοπέλα αυτή μου ζήτησε να την βρω μετά την απαγόρευση αλλά της εξήγησα πως δεν γινόταν. Νευρίασε και μου είπε τέλος.

Θέλω γνώμες καθώς και απόψεις στο εν λόγω ζήτημα καθώς δεν είχα ξαναασχοληθεί με το άθλημα και μου προέκυψε έρωτας με την εν λόγω κορασίδα. Αυτό κάνουν σε κόβουν απότομα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Και άλλες φορές μου το είχε ζητήσει αλλά το αρνήθηκα και όλα καλά. Σαν μουρδελόβιοι με πολλά km θα ήθελα να μου πείτε και τις δικές σας ιστορίες και αν είναι κατι που το κάνουν συχνά οι μπουρδελόβιες.
 

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Μηνύματα
445
Like
5.180
Με τη γυναίκα/σχέση σου έχεις χρόνο να μάθετε ο ένας την άλλον και practice makes it perfect ?

Μόνο σαν παράσημο στην άποψή μου μπορώ να εκλάβω το like της @Melinadiva#
ΑΝ κατάλαβα καλά είπες πως το καλύτερο σεξ το κάνεις όταν μάθει ο ένας τον άλλον...
Φυσικά συμφωνώ...
 

ironmaiden123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Μηνύματα
12
Κριτικές
16
Like
603
Πόντοι
990
Με την κοπελα μου...Οταν εισαι με καποια για αρκετο καιρο( πολλους μηνες/χρονια ) και κανεις καθε μερα σεξ, πλην των ημερών της εμμήνου ρύσεως, αρχιζει ο ενας κ μαθαινει εις βαθος τον αλλον κ τελειοποιουν τη συνευρεση...Με την κοπελα μου καναμε σεξ καθε μερα min 2 φορες κ τα σ/κ πηδιομασταν ασυστολα....Τελειωναμε κι οι δυο σχεδον καθε φορα κ πολλες φορες μαζι....Απολυτη καυλα..Περασμενα μεγαλεια βεβαια......
 

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Μηνύματα
211
Like
3.210
Πόντοι
441
με κοπέλα σε μπουρδελο , απιστευτη χημεια , 3 φορες την εβδομάδα και καθε φορα και καλυτερο , συνεχιστηκε για περισσότερο απο 2 χρόνια
 

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Μηνύματα
2.665
Like
1.454
Πόντοι
216
Τυπε εισαι η εξαιρεση μαλλον!
Μετα απο χρονια σχεσης μαλλον προτιμας να φας πιτογυρο
παρα να γαμισεις την ιδια γκομενα ξανα και ξανα!
 
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Μηνύματα
420
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Με τη γυναίκα/σχέση σου έχεις χρόνο να μάθετε ο ένας την άλλον και practice makes it perfect ?

Μόνο σαν παράσημο στην άποψή μου μπορώ να εκλάβω το like της @Melinadiva#
ΑΝ κατάλαβα καλά είπες πως το καλύτερο σεξ το κάνεις όταν μάθει ο ένας τον άλλον...
Φυσικά συμφωνώ...

Αυτό ακριβώς είπα @Melinadiva# Θέλει επένδυση χρόνου στο άθλημα κι απο τους 2 είτε είναι στο γάμο/σχέση σου είτε με call girl. Αυτό για εμένα τουλάχιστον σημαίνει οτι δύσκολα θα πω πως το καλύτερο σεξ γίνεται σε μπουρδελο ή με περιστασιακή γνωριμία όπου δεν υπάρχει χρόνος.
 
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1.640
Like
2.008
Πόντοι
216
Το σεξ είναι ένας δαίμονας.
Όσο πιο πολλά θυσιάζεις στο βωμό του σεξ, τόσο ανεβαίνει η απόλαυση.

Γιαυτό και ισχύει αυτό που λέτε, όταν μάθεις τον άλλο είναι καλύτερα.
Πολύ απλά γιατί όταν π.χ. παντρευτείς, θυσιάζεις πολλά πράγματα, όπως την ελευθερία.
Οπότε ο δαίμονας του σεξ ανταποδίδει.

Αλλά το ίδιο ισχύει και με μια τελειωμένη άρρωστη πουτάνα, που τη γαμάς ακάποτα, θυσιάζοντας την υγεία αλλά και τη λογική.
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
Εστειλες π.μ χαζουλη δεν ειναι δυσκολο.
Τελος παντων να δω πως θα κυλισει η ψηφοφορία αν η διαφορα μεινει στις 10 τοτε ειναι ισοπαλια αν η διαφορα ανεβει παραπανω τοτε θα εξηγειται και το φαινομενο της αγαπουλιασης του πληθυσμου.
Θα φανει οτι η μαζα προτιμαει γκομενες εστω και αν δεν εχουν ακομα και υποβαθμιζουν τα μπουρδελα,και παλι να ειναι ετσι εμας μας συμφέρει γτ θα ειμαστε λιγοι και αυτο εχει και τα θετικα του.
Αναμενω εξελιξη της ψηφοφοριας

είναι αλήθεια ζαν ότι με τις ψηφοφορίες των 40-50 ατόμων (στο μπου κιόλας) βγάζεις τρομερά συμπεράσματα...:confused:
κοινωνιολόγε μου :wink:
προμοτορα τελικα η μαζα ειναι σαν και σενα αγαπουληδες,γ αυτο και οι γκομενες το παιζουν βαρια πεπονια και δυσκολες και εχουν επιλογες.
Μεχρι ωρας 31 με γκομενα 14 με ιεροδουλη.
Μας συμεφερει εμας τους βετερανους μπουρδελιαριδες
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.318
Like
1.833
Πόντοι
216
Καλυτερο τσιμπουκι με γκομενα μεσα στο αμαξι.Η τυπισσα τον εκανε καραμελα κυριολεκτικα.Αλλα γαμησι και καλο κρεβατι παντα εκανα με ιεροδουλες.Οι περισσοτερες γκομενες που εχω γαμησει ηταν αστακοι στο σεξ.Γενικοτερα οι ελληνιδες δεν ξερουν να γαμιουνται.
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.318
Like
1.833
Πόντοι
216
Μια μελαχρινή Στέλλα
που την είχα γνωρίσει Αίγλη στο μπουρνάζι μεγάλο καυλίδιο! :pipa1::pipa3: Την είχα πάρει και στο μαγαζί στις τουαλέτες και σπίτι μου μετά ακάποτα όλα εννοείται, σε προέτρεπε για πολύ σκληρό γαμήσι και τα έπαιρνε όλα στο στόμα. Επίσης τα κατάπινε με ευχαρίστηση. Μετά τη γνωριμία μας έφευγε σεζόν για Ίο... Καταλαβαίνετε τι θα έγινε στο μαγαζί που θα δούλευε... :knuppel::2on1: Α ρε Στελάκι να σαι καλά όπου και να σαι τώρα

Με εκανες και ζηλεψα τωρα.Ποτε δεν τα εχω ριξει μεσα στο στομα καμμιας γκομενας.Μονο βυζια με αφηναν :confused::angry:
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.098
Κριτικές
50
Like
7.956
Πόντοι
8.236
Λοιπόν ένα και ένα κάνουν δυο που θα πει ότι : Με την π..τανα τσεκάρεις τις επιδόσεις καθώς έχεις να συγκεκριμένο χρόνο να την απολαύσεις και επίσης είναι κάτι σαν τονοτικο καθώς το σεξ με μια π.τανα σε κάνει να ξεχνιέσαι από την καθημερινότητα (αναφέρομαι σε όσους πάνε με τέτοιες γυναίκες βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα , από χόμπι και για να σπάει καμία φορά η ρουτίνα της καθημερινότητας. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε όσους πάνε για τον οποιοδήποτε λόγο μόνο με επαγγελματίες ). Από εκεί και πέρα το σεξ με μια γυναίκα η οποία δεν είναι επαγγελματίας είναι διαφορετικό, υπάρχει αίσθημα καθώς πας με μια γυναίκα που δεν πληρώνεις και αισθάνεσαι κάτι πραγματικά για αυτήν. ( Αναφέρομαι σε γκόμενες και σε σχέσεις ... οι παντρεμένοι είναι άλλη ιστορία)
Στο ερώτημα με ποια κανείς καλύτερο σεξ σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνεις μια επαγγελματία με μια γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας για διάφορους λόγους αλλά θα πω μόνο ότι όσον αφορά τις επαγγελματίες σίγουρα υπάρχουν γυναίκες του χώρου που έχουμε ξεχωρίσει , όπως υπάρχουν γυναίκες οι οποίες όταν μάθαμε πως σταμάτησαν να κάνουν αυτή την δουλειά στεναχωρηθήκαμε αφάνταστα ...
Ακόμα και στην κανονική μας ζωή υπάρχουν γυναίκες τις οποίες τις νοσταλγούμε η νιώθουμε τυχεροί που τις γ..μησαμε....
 

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.464
Κριτικές
15
Like
4.663
Πόντοι
1.446
Με ρουμανα σχεση ... πανεμορφη...
Με ρουμανα πουτανα ... καυλα...!

 

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.398
Κριτικές
13
Like
2.006
Πόντοι
3.425
Σε μπουρδελο εχω να παω 35 χρονια

Εκει πήγα για να δω πουθε πέφτει η τρύπα του μουνιού ... έμαθα να την βρίσκω αμέσως και τέλος

Μετα γκόμενες, σχέσεις , γυναίκα , γκόμενες , callgirls, λαδοκορες....

Παντού εχω καλογαμησει ,

Τί να πρωτοθυμηθώ ;;;;!!!!!

Πολλές ανεπανάληπτες φορές παιδια...
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
Τα καλυτερα τα εχω κανει με ιεροδουλες.
Πολλοι στοχεύουν στο χρονικο διαστημα και στο συναισθημα που επικραττει υπερ των γκομενων.
Εγω ομως ως βετερανος μπουρδελιαρης θα πω το εξης.
Πολλοι λενε εχουμε απειρο χρονο με τη γκομενα να πηδηξουμε,γιατι με την ιεροδουλη αμα πληρωσεις μια ωρα και παραπανω δεν θα εχεις απλετο χρονο οποτε ατοπο το παραδειγμα.
Εν συνεχεια λενε το συναισθημα,ενταξει κάποιοι πηδατε με συναισθημα εμεις οι βετερανοι πηδαμε χωρις συναισθημα γιατι θελουμε να πηδηξουμε καθ αυτου χωρις δεσμευσεις τριανταφυλλα κλπ.
Συγκρινεται η ποικιλια των γυναικων,οι φασεις,η τσαρκα για την επιλογη της κοπελας, οι εμπειριες,και ολα τα θετικα που εχει ο αγοραιος ερωτας με τη γκομενα?
Με τη γκομενα ο καθε αντρας περιοριζεται σε πολλα και του μπαινουν φραγμοι και ορια σε ολες τις πτυχές της ερωτικης και σεξουαλικης ζωης.



 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
Περυσι το καλοκαιρι επεσα σε παρεα 3 κοριτσιων γυρω στα 26 και 2 αγοριων.
Τελος παντων η μια καπαρω οι αλλες δυο μη καπαρω,ο ενας φιλος καπαρω ο αλλος ελευθερος,με λιγα λογια 2 κοριτσια ελεύθερα και εγω και ο αλλος επισης.
Εγω ημουν στο κοσμο μου δεν εδινα σημασια και της απαξιωνα οι γκομενες ομως ηθελαν να παιχτει κατάσταση, εγω μετα οπως το εφερε η κουβεντα ειπα τη λεξη κλειδι δεν ασχολουμαι με εξω γυναικες και δεν επιδιωκω σχεσεις και δεσμευσεις,οι γκομενες ομως τους ετρωγε ο κωλος τους και ηθελαν να μαθουν και μολις ειπα οτι παω μονο με ιεροδουλες και ασχολουμε με τον αγοραιο ερωτα εμειναν συξυλες,οι δε φιλοι δεν ηξεραν τη να πουν παρα γελουσαν,ουσιαστικα εγω απαξιωσα οχι σκοπιμα τις γκομενες αλλα ιδεολογικα και λεω στον ενα μια εμπειρια που ειχα πριν 3 μερες που ειχα παει σε ενα μπουρδελακι στη Κολωνού.
Ο φιλος ο ελευθερος καπαρωθηκε με τη μια απο αυτες μετα απο κανα μηνα και η αλλη βρηκε γκομενο μετα απο κανα 5αρι μηνες.
Ως βετερανος μπουρδελιαρης απαξιωσα τοτε τις εξω γκομενες για χαρη του αγοραιου ερωτα.
 

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.365
Κριτικές
40
Like
10.823
Πόντοι
3.946
Το καλύτερο με γκόμενα που είχα προ δεκαετίας και όχι με πουτάνα. Πραγματικά το λάτρευε το σεξ και το έδειχνε και της άρεσε να γίνεται και πρόστυχη...
 
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Μηνύματα
420
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Σε μπουρδελο εχω να παω 35 χρονια

Εκει πήγα για να δω πουθε πέφτει η τρύπα του μουνιού ... έμαθα να την βρίσκω αμέσως και τέλος

Μετα γκόμενες, σχέσεις , γυναίκα , γκόμενες , callgirls, λαδοκορες....

Παντού εχω καλογαμησει ,

Τί να πρωτοθυμηθώ ;;;;!!!!!

Πολλές ανεπανάληπτες φορές παιδια...

Πες μας για τις λαδοκόρες φίλε (πρώτη φορά ακούω τον ορο)
 

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Μηνύματα
428
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Σε μπουρδελο εχω να παω 35 χρονια

Εκει πήγα για να δω πουθε πέφτει η τρύπα του μουνιού ... έμαθα να την βρίσκω αμέσως και τέλος

Μετα γκόμενες, σχέσεις , γυναίκα , γκόμενες , callgirls, λαδοκορες....

Παντού εχω καλογαμησει ,

Τί να πρωτοθυμηθώ ;;;;!!!!!

Πολλές ανεπανάληπτες φορές παιδια...

Πες μας για τις λαδοκόρες φίλε (πρώτη φορά ακούω τον ορο)

Οι εργαζόμενες στα ελαιοτριβεία ή αλλιώς μασατζίδικα :wink:
 

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Μηνύματα
428
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Με μια παντρεμένη. Το απαγορευμένο μάλλον μας έκανε και τους δυο να καβλώνουμε σε υπερβολικό βαθμό.
Φίλε, αυτά δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα... αλλά σίγουρα είναι τα προστυχότερα! Οπότε αν ψήνεσαι για φάπες, μπενελίκια και ξεφτυλίκια, τότε σίγουρα θα είναι από τα καλύτερά σου!!! Ό,τι δεν τολμάνε να κάνουν με τον άντρα τους, το κάνουν με γκόμενο!!! :grin:

Αν εμφανιστεί ο σύζυγος εκεί να δεις φάπες και μπινελίκια :2funny:
 
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Μηνύματα
420
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Με μια παντρεμένη. Το απαγορευμένο μάλλον μας έκανε και τους δυο να καβλώνουμε σε υπερβολικό βαθμό.
Φίλε, αυτά δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα... αλλά σίγουρα είναι τα προστυχότερα! Οπότε αν ψήνεσαι για φάπες, μπενελίκια και ξεφτυλίκια, τότε σίγουρα θα είναι από τα καλύτερά σου!!! Ό,τι δεν τολμάνε να κάνουν με τον άντρα τους, το κάνουν με γκόμενο!!! :grin:

Αν εμφανιστεί ο σύζυγος εκεί να δεις φάπες και μπινελίκια :2funny:

Εκτός αν είναι cuckold ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom