Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 3.715
όχι, καραφλός ήταν, έβλεπε τα δικά του, μοναδικό είδος, ασύλληπτο.Τύπε
Μήπως ο τύπος σου ζήτησε 2€ για να αγοράσει μανιταρόπιτα ?
όχι, καραφλός ήταν, έβλεπε τα δικά του, μοναδικό είδος, ασύλληπτο.Τύπε
Μήπως ο τύπος σου ζήτησε 2€ για να αγοράσει μανιταρόπιτα ?
κάπου στη Βραβρώνα είχα πετύχει τύπο έξω από ναό που έλεγε ότι έκανε καμάκι σε μια γκόμενα από Ανδρομέδα. Κι όταν τον ρώτησα πως γνωριστήκατε μου είπε ήρθε πετώντας. ΟΚ λέω δηλαδή είχε φτερά; Ναι μου λέει αλλά εξαφανίστηκαν μόλις άγγιξε το έδαφος. Και έμειναν κάτι σαν υποδοχές στην πλάτη της. Μάϊστα...δηλαδή οι Ανδρομέδειες έχουν φτερά; Ναι, φυσικά.
Μάϊστα x2
και τι λέγατε;
ε, μου έλεγε για το μέλλον.
Κάτι πιο πιπεράτο ;
Θα την ξαναδώ αύριο.
''''''''''''
Αύριο δεν πήγα εγώ όμως.
Ορθόν !Ο πλανήτης Ανδρομέδα έχει φανταστικές γκόμενες, όχι αστεία. Οι υποδοχές στην πλάτη για τα φτερά δεν ενοχλούν καθόλου, ούτε που τις βλέπεις μετά από λίγο.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως με τις Ανδρομεδιανές είναι, ότι τους κουβαλιούνται κάτι μικρά πράσινα ανθρωπάκια από κοντά που δεν τα ξεφορτώνεσαι εύκολα, δεν λεν να ξεκολλήσουν. *lol*
:-)
Τύπε τζεμη, ή δουλεύεις με χρονοκαθυστερηση, καθώς η Κυριακή ήταν προχθές ή είσαι πολύ μπροστά καθώς η επόμενη είναι σε 5 μέρες.
Κάπου στον γαλαξία, σε κάποιο άλλο χρονοσυνεχές είναι ακόμα ΚΥΡΙΑΚΗ!!!Η Κυριακή πέρασε ρε, κατά τα άλλα ο νηματοθετης είναι ο Λιακόπουλος?
ΑΘΑΝΑΤΗΓυναικαρα απο αλλο πλανητη
Πολύ "παιδάκι" η Σκάρλετ για τα γούστα μου.προς νημματοθετη, "πελατακος οασα" εδω. τωρα καταλαβαινω το παθος σου για τα ηλεκτρ. λεωφορεια. σε βαρεσε στο κεφαλι το καυσαεριο και θετεις νημματα σαν και αυτο. ενδιαφερον νημμα allthough...
Scarlett Johansson Breasts, Butt Scene in Under The Skin
Watch Scarlett Johansson's Breasts, Butt scene on AZNude for free (1 minute and 32 seconds).www.aznude.com