cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.474
- Πόντοι
- 3.556
Μαςς καυλωσες απογευματιατικαΦιλε με ταξιδευεις σε ωραιες αναμνησεις..Οσοι λενε για τη σχεση/γυναικα να μας πουνε σε μερικα χρονια (οχι πολλα). Και ναι στην αρχη τα γαμησια μπορει να ειναι δυνατα αλλα πιο μετα... Ισως η ποοοολυ σπανια εξαιρεση στον κανονα. Οσο καλα και να τα εχουμε βρει, καποια στιγμη θα επελθει η παρακμη. Ειτε λογω υποχρεωσεων, παιδιων κλπκλπ.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ξεκλειδωνουμε τη γυναικα μας στο σεξ οπως γουσταρουμε. Και απλα... Ο επομενος που θα την καυλωσει οταν επελθει η παρακμη, θα γαμησει καλα και ισως και καλυτερα αφου δεν θα εχει ταμπου και "πρεπει να βαζω φρενα μη με πει πουτανα" μαζι του. Οσα ταμπου ειχε και τα παλεψαμε, ειναι ετοιμα για τον επομενο γαμια που θα τη ριξει στο κρεβατι. Γι αυτο ποστευω και τα καλυτερα γαμησια μου τα εχω κανει με παντρεμενες ενω ημουν πιτσιρικας. Οποτε γουσταραν γαμιοντουσαν και τελος. Τιποτα παραπανω δεν ηθελαν παρα πουτσα για αλλαγη και τονωση της σχεσης συμφωνα με την πλειοψηφια.
Ξαναλεω προσωπικη αποψη. Απλα οσοι ζειτε αγαπες και λουλουδια και νομιζετε οτι ποτε σ εμενα... Ας κρατατε πισινη. Οπως γαμαμε εμεις ετσι και οι γυναικες καυλωνουν απλα δεν το παραδεχονται. Υα αργησουν σε σχεση μ εμας αλλα θα ερθει 100000000% η στιγμη τους. Απλα ευχεσαι να ειναι ενα γαμησι και τελος η να ξεσπαει μια στις τοσες με κανενα ξεκαρφωτο και οχι σταθερη σχεση οποτε ο γαμος μπαινει σε κινδυνο. Μονογαμια θεωρω οτι δεν υπαρχει ειδικα στην εποχη μας. Αλλωστε οσοι ειναι παντρεμενοι και το πιστευουν... Μαλλον ειναι σε λαθος φορουμ. Αν γαμανε... Και η γυναικα τους θα θελησει και θα το κανει καποια στιγμη.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη παντα που βεβαια... Με οσα εχουμε βιωσει και ακουσει... Τεινει να ειναι η μεγαλυτερη πιθανοτητα.
Καλυτερα γαμησια λοιπον με παντρεμενες μακραν.... Ετοιμες για ολα χωρις πολλα πολλα...
συμφωνω απολυτα. ειμαι 45 και απο τα 40 μου νταραβεριζομαι με μια 42 τοτε 47 σημερα. παντρεμενη , πολυ κλασατη γυναικα, γυναικαρα με τα ολα της... ανα πασα στιγμη μποριε να εχει οποιο αρσενικο θελει ανετα. Σχετικα παραμελημενη απο τον δικο της , το σεξ μεταξυ τους αραιο και εντελως τυπικο (απο οτι μου λεει) ΑΛΛΑ με μενα μοιαζει με ηφαιστειο... Στην αρχη ηταν κουμπωμενη σχετικα αλλα με τον καιρο και οσο την ξεκλειδωνα κανουμε τα ωραιοτερα γαμησια της ζωης μας ... ετοιμη να δεχτει τα ΠΑΝΤΑ , και το κυριοτερο να ΔΩΣΕΙ τα παντα.
και το καλυτερο ολων???? γουσταρει απιστευτα να με κανει να περναω και εγω καλα ... χαλιεται οταν την περιποιουμε παραπανω απο οτι με περιποιειται αυτη ... ακομα και περιοδο να εχει θα με χυσει γιατι λεει της καυλωνω το μυαλο και μονο με την ιδεα ..... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ???? ΝΑΙ και οποιος την βρει την κραταει .... καυλωσα παλι))))))))