Στα μπουρδελα υπαρχουν 40αρες και 50αρες που κανουν θαυματα,για ποιο λογο να μπλεξετε με παντρεμενες οι οποιες θα κουβαλανε και κομπλεξ απο τον πρωην η νυν αντρα τους.
Τα ειχα μπλεξει με μια 42αρα παλια εγω 27 τη πηδηξα ολα καλα αλλα πολλα κομπλεξ και μου σπαγε τα νευρα στα τηλεφωνα,ωσπου τοτε ειχε τυχη να πρωτοπαρω τη στεφανια στο ηλια ηλιου το σεξ,βγαινοντας απο τον οικο και χαρουμενος απο τις επιδοσεις της στεφάνιας κατευθιαν διεγραψα τηελφωνα φβ και δεν ξανασηκωσα το τηλεφωνο στη 42αρα ευτυχως δεν ηξερε που μενω,καθε 3 με 4 μερες ζουμπιτος με στεφανια και επαιρνα και βαρβαρα για αλλαγη.
κάθε μέρα μας λες και μια ιστορία και κάθε μέρα αναφέρεις και μια πρώην - όχι επαγγελματία - πήδησες
ρε μπας και είσαι σχεσάκιας κατά βάθος και μας το κρύβεις. μπαγάσα ζαν...
χαζουλη εχω ξαναπει στο παρελθον ειχα κανει 5 σχεσεις ενω ταυτοχρονα πηγαινα και στα μπουρδελα,
μετα απο σκεψη και φιλοσοφια πάρθηκε η τελικη αποφαση οτι απο εδω και μπρος μονο με αγοραιο ερωτα θα ασχολουμε εκτος και
μου κατσει εξωτερικη
γκομενα εντος καποιων λιγων ωρων.
Παντου σε παρεες με γυναικες και ελευθερες λεω οτι ασχολουμαι με τον αγοραιο ερωτα μονο και μενουν ξυλο,δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να μην της γλυφει και να τις απαξιει.
Ειχε τυχει να ειμαι σε παρεα με 2 ελευθερες εγω και ενας φιλος μου,εγω ειπα οτι ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα σε ελευθερες κοπελες απαξιωνοντας τες.
Ο φιλος τα εφτιαξε με μια απο τις 2 και η αλλη μετα απο 5 μηνες με αλλον.