Νέα

Με 1.000.000€ σωθήκαμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
υπαρχουν βεβαια και πιο εξυπνες επενδυσεις
4 μπουρδελακια x 20=80ευρω
8 studio x 50=400 ευρω
4 cg x 150=600 ευρω
4 ct x250= 1000 ευρω
Συνολο 2080ευρω x12=24960(+5040 ευρω για διημερα η'διακοπες σε νησακι το καλοκαιρακι :dancing:)=300000 για 10 χρονια
Αυτα ειναι προγραμματα!!!
ξεχασες τα δελα των 10 ευρω.. :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kατσε ρε πλεζουρ,εχει ανεβει η οικονομικη μου επιφανεια,αλλα επειδη ειμαι λαικος τυπος δεν θα σου χαλασω το χατηρι
θα βαλω και 4 μπουρδελακια των 10 με 15 ευρω αλλα μονο για τσιμπουκακι :cheesy:
λιγo πριν παω στα citytour για να το ευχαριστιεμαι και περισσοτερο μετα ;) :cheesy:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Βλέπετε ομως πως ειναι ειναι η νεα φιλοσοφία της ζως.

Κατανάλωση αντι για επενδυση.

Γιατι να γαμας στα μπουρδελα και να μην ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ενα μπουρδελάκι????

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με τόσα λεφτά καλύτερα θα ήτανε..

Επισκέπτης
kατσε ρε πλεζουρ,εχει ανεβει η οικονομικη μου επιφανεια,αλλα επειδη ειμαι λαικος τυπος δεν θα σου χαλασω το χατηρι
θα βαλω και 4 μπουρδελακια των 10 με 15 ευρω αλλα μονο για τσιμπουκακι :cheesy:
λιγ πριν παω στα citytour για να το ευχαριστιεμαι και περισσοτερο μετα ;) :cheesy:
ετσι ειναι..
αμα δεν περασεις πρωτα απο το μεταξι δεν λεει το ct..

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδακια δεν με καλυψατε ολα αφτα που ειπατε ειναι λογακια του αερα.Εγω ζηταω να κανω βαρβατες επενδυσεις κ να βγαζω γυρω στα 300 χιλιαρικα το χρονο.Δλδ απο το 1 μυριο να βγαζω το 30%........Φιλικα παντα.Αφου γινει αυτο μετα ακολουθει διασκεαση σε ct..............!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ασε ρε σταριστο μωρό μου ρούφα το αυγό σου.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρικαρδε μην πεταγεσαι σαν την πουτσα καθε φορα μας τα εχεις κανει τσουρεκια......

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λυσατε το αιωνιο προβλημα της ζωης σας??

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
λυσατε το αιωνιο προβλημα της ζωης σας??
Εγω προσωπικα θα ειχα κανει ενα πολυ σοβαρο βημα....Αλλά μικάμε για ενα ακατεβατο ντουκου και cash..Για περισσοτερες πληροφοριες pm... :grin: :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα  1 εκ δε φτανει για να φτιαχτεις.
Εχουν φυγει για πλακα.

Το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος αν βγαλει ενα εκ. ειναι να την κανει απο δω!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πιστεψε με δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.

Επισκέπτης
:jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking:

αυτό έχω να πω....

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
:jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking:

αυτό έχω να πω....
πω πω φιλε πολλα ανθρωπακια εβαλες να τον παιζουν....

Επισκέπτης
ε δεν τους μέτρησα...είμαι και λάτρης της υπερβολής...

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
To ψέμα :

Aγοράζω ένα βαρέλι 10χ10m σε βάζω μέσα το στολίζω με μπριγιάν πληρώνω ένα καικάκι και σε στέλνω μακριά από δω...

Το αληθές : Πάω Las vegas με το 20% αγοράζω ρούχα/σπίτι/αυτοκίνητο (εξωτερικό πάντα) δίνω στα αγαπημένα πρόσωπα λίγο χρήμα (έτσι φορ φαν αδερφέ) και στη συνέχεια ξυπνάω γιατί εδώ δίπλα όλο μπουλντόζες έρχονται  :idiot: :idiot:

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου πας βραζιλια το ενα εκατομιριο εκει αξιζει 3 . Εκει να δεις επενδυσεις που θα κανεις ,,, και απο αποψη ζωης δεν το συζητο ενταξει θα κανεις λιγο καιρο να μαθεις την γλωσσα αλλα θα εισαι βασιλιας. Σπιτακι διπλα στην παραλιουλα 2-3 γκομενακια μεσα και θα ψηνεις μπριζολιτσες και μετα θα απολαμβανεις και μια μπυριτσα καθως θα σε τσιμπουκονει το ενα γκομενακι.

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα φιλαρακια που εχω που ειναι βραζιλιανοι μου λενε με 100 χιλιαρικα εκει εισαι αρχοντας ανοιγεις ενα μαγαζακι περνεις αμαξι οτι θες ενα σπιτι γκομενα οποια θες,,,παραλια ...αλλη ποιοτητα ζωης.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαλλον τα κονομησαμε???

Stories