You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρες τρανς στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gmour
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει η Στέλλα στην αρχή της Συγγρού στο πρώτο περίπτερο δεξιά που συναντάς καθώς μπαίνεις στον δρόμο αυτόν. Μετά τις 2πμ συνήθως. 100 ευρώ φουλ ενεργοπαθητικό στο σπίτι της. Είναι μισή ελληνίδα, μιλά τέλεια ελληνικά βέβαια. Έχει αναφερθεί εδώ μέσα.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Πολύ καλή εμφάνιση και ζουμερή όσο πρέπει. Έχω τηλέφωνο αλλά δεν στο δίνω διότι δεν ξέρω αν το επιθυμεί η ίδια.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
φαίνεται ότι έχουμε διαφορετικούς κώδικες ηθικής. Εμένα η συνείδηση μου δεν το επιτρέπει. Αν το καταλαβαίνεις καλώς, αν όχι είμαι ζόμπι !
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Αυτή είναι που μαλώνετε?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εγώ δεν μαλώνω με κανέναν, αλλά είμαι μακάκας που κάθομαι και δίνω πληροφορίες και μετά γίνονται τσιμπούρια.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
με το συμπάθιο δηλαδή αλλά είσαι out. Υπήρξε θέμα αν είναι ίδια ή όχι?
ρε παιδια τι καθεστε και τσακωνεστε;
η μιγαδα και η στελλα ειναι οι ιδιες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 456
με προσοχή μόνο γιατι αυτή έχει μια ιδιαίτερη ροπή στην ουρολαγνία.. (δίνει δεν δέχεται)εχω βρει μια στο adult με προφιλ migada trans αλα δεν δινει τηλεφωνο την ξερει κανεις?επεισις ξερει κανενας αν υπαρχουν αλλες μαυρες τρανς στην αθηνα? αν ξερει κανεις ας αφησει εντυπωσεις για εμφανιση και τηλεφωνα
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μα, αυτό είναι πλεονέκτημα αγαπητέ συναγωνιστή ;)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 456
περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα...μα, αυτό είναι πλεονέκτημα αγαπητέ συναγωνιστή ;)
με προσοχή μόνο γιατι αυτή έχει μια ιδιαίτερη ροπή στην ουρολαγνία.. (δίνει δεν δέχεται)
Τι είναι αυτό δηλαδη?περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 456
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξηΤι είναι αυτό δηλαδη?
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη
Λοιπον, συναγωνιστες την καπιτολινα (ή στελλα) την ειχα παρει δυο φορες (την μια αμαξι την αλλη χοτελι) πριν απο 7-8 χρονια.
πολυ καλη στη συμπεριφορα της, χαμηλων τονων, χωρις βιασυνες. μιλαει πολυ καλα ελληνικα. το μοριο της δεν παει βαση του χρωματος της(κανονικο θα ελεγα 16cm πανω κατω). για τους παθητικους γουσταρει να γαμαει.μου το ειχε ζητησει και τις δυο φορες. εγω ειμαι ενεργητικος και δεν μπορω να βοηθησω αλλο σ αυτο το κομματι. α, επισης φοβερο δερμα.
αυτα...
πολυ καλη στη συμπεριφορα της, χαμηλων τονων, χωρις βιασυνες. μιλαει πολυ καλα ελληνικα. το μοριο της δεν παει βαση του χρωματος της(κανονικο θα ελεγα 16cm πανω κατω). για τους παθητικους γουσταρει να γαμαει.μου το ειχε ζητησει και τις δυο φορες. εγω ειμαι ενεργητικος και δεν μπορω να βοηθησω αλλο σ αυτο το κομματι. α, επισης φοβερο δερμα.
αυτα...
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη
Μήπως είναι αυτό?
Δηλαδή η γκόμενα κατουράει και εσύ κάνεις τον βεσέ, η εσύ κατουράς και η γκόμενα κάνει την χέστρα?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 456
παίρνεις όποια θέση προτιμάς περισσότερο, η συγκεκριμένη βέβαια σε θέλει στο ρόλο της λεκάνης...
Μήπως είναι αυτό?
Δηλαδή η γκόμενα κατουράει και εσύ κάνεις τον βεσέ, η εσύ κατουράς και η γκόμενα κάνει την χέστρα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις