Νέα

Μαύρες τρανς στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmour
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχω βρει μια στο adult με προφιλ migada trans αλα δεν δινει τηλεφωνο την ξερει κανεις?επεισις ξερει κανενας αν υπαρχουν αλλες μαυρες τρανς στην αθηνα? αν ξερει κανεις ας αφησει εντυπωσεις για εμφανιση και τηλεφωνα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Υπάρχει η Στέλλα στην αρχή της Συγγρού στο πρώτο περίπτερο δεξιά που συναντάς καθώς μπαίνεις στον δρόμο αυτόν. Μετά τις 2πμ συνήθως. 100 ευρώ φουλ ενεργοπαθητικό  :fuck1: στο σπίτι της. Είναι μισή ελληνίδα, μιλά τέλεια ελληνικά βέβαια. Έχει αναφερθεί εδώ μέσα.

OP
OP
gmour

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε βασσιλη thanks για την πληροφορια αλα μηπως υπαρχει κανα τηλεφωνο της? γιατι προτιμαω πιο prive καταστασεις ξενερωνω να βγαινω στο ψαξιμο. αυτη η στελλα απο εμφανιση πως ειναι?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Πολύ καλή εμφάνιση και ζουμερή  :tits2: όσο πρέπει. Έχω τηλέφωνο αλλά δεν στο δίνω διότι δεν ξέρω αν το επιθυμεί η ίδια.

OP
OP
gmour

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγαλεεε :headbang: δωστο το τηλ  :helpplea: μην εισαι :zombie:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
φαίνεται ότι έχουμε διαφορετικούς κώδικες ηθικής. Εμένα η συνείδηση μου δεν το επιτρέπει. Αν το καταλαβαίνεις καλώς, αν όχι είμαι ζόμπι !

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε παιδια τι καθεστε και τσακωνεστε;
η μιγαδα και η στελλα ειναι οι ιδιες

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εγώ δεν μαλώνω με κανέναν, αλλά είμαι μακάκας που κάθομαι και δίνω πληροφορίες και μετά γίνονται τσιμπούρια.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εννοουσα οτι δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε για το τηλ αφου μπορει να το βρει μονος του απο το προφιλ της στο ανταλτ. βεβαια το προφιλ στο τς ντειτινγκ που αναφερθηκε πιο πανω περιεχει πιο πολλες πληροφοριες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
εχω βρει μια στο adult με προφιλ migada trans αλα δεν δινει τηλεφωνο την ξερει κανεις?επεισις ξερει κανενας αν υπαρχουν αλλες μαυρες τρανς στην αθηνα? αν ξερει κανεις ας αφησει εντυπωσεις για εμφανιση και τηλεφωνα
με προσοχή μόνο γιατι αυτή έχει μια ιδιαίτερη ροπή στην ουρολαγνία.. (δίνει δεν δέχεται)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μα, αυτό είναι πλεονέκτημα αγαπητέ συναγωνιστή  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
:think: Τι είναι αυτό δηλαδη?
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
παίρνεις κολοκύθα, κατά προτίμηση κόκκινη που είναι και η εποχή της, την τρίβεις στο τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και άνιθο ψιλοκομμένα κι αν γουστάρεις βάζεις και ανθότυρο. Βουτυρώνεις το ταψί και στρώνεις 1-2 φύλλα, βάζεις τη γέμιση και μετά το σκεπάζεις με άλλα 1-2 φύλλα κρούστας. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.... καλή όρεξη

:rockon: :rockon: :rockon:

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπον, συναγωνιστες την καπιτολινα (ή στελλα) την ειχα παρει δυο φορες (την μια αμαξι την αλλη χοτελι) πριν απο 7-8 χρονια.
πολυ καλη στη συμπεριφορα της, χαμηλων τονων, χωρις βιασυνες. μιλαει πολυ καλα ελληνικα. το μοριο της δεν παει βαση του χρωματος της(κανονικο θα ελεγα 16cm πανω κατω). για τους παθητικους γουσταρει να γαμαει.μου το ειχε ζητησει και τις δυο φορες. εγω ειμαι ενεργητικος και δεν μπορω να βοηθησω αλλο σ αυτο το κομματι. α, επισης φοβερο δερμα.
αυτα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:think: :think: :think:
:think: :think: :think:

Μήπως είναι αυτό?

:think: Δηλαδή η γκόμενα κατουράει και εσύ κάνεις τον βεσέ, η εσύ κατουράς και η γκόμενα κάνει την χέστρα?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom