ΑΛΜΠΑΝΑΕλβίρα Τσενά
Ελβίρα Τσενά. Αρέσει σε 1.557 · 2 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. Παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία και την αναζωογόνηση του σώματος.www.facebook.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Τη Μαριάννα από ΑχαρνέςΠοια εννοεις?
submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Mπορείς να μας δώσεις ενα τηλέφωνο της Κυρίας?εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
ή αν έχει δημοσίευση κάπου?
Μηπως εννοεις Ηλιαννα που εγραψε καποιος πριν 1 μηνα περιπου?Τη Μαριάννα από Αχαρνές
Ποια είναι τελικά?εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
η Ζουλιέτ είπαμεΠοια είναι τελικά?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
ΚΑταλαβα... Τη Μάρθα την επισκέφτηκα πριν χρονια στον παλιο της χωρο. Ξεπετα.... μιση ωρα 50€ειχα δωσει τοτε ... μονο σεξ. Ουτε μασαζ ουτε τίποτα. Η άλλη κριμα που δεν προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες .Καλως ηρθες και παλι.Η Μαρθα ειναι αυτη που λες και πηγε Σαλαμινα.Η Juliet ειναι στην γειτονια σου αλλα κανει αυστηρα μονο μασαζ με πετσετα.
Τα ίδια φίλε. Η αύξηση έγινε λόγω της αύξησης του κόστους ζωής πλέον. Όλα ακριβαίνουν. Το μονο που μου αρεσει σητν Ιουλία είναι ότι κάνει τα καλύτερα "περάσματα" όταν σου κάνει μασαζ στα πόδια.Η Ιουλία στο Περιστέρι έχει κάνει αύξηση κατά 10€ δηλ στα 40 έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα η το ίδιο αποστειρωμενο μασάζ με φραπέ.
Δεν είναι και τόσο φτηνή.. Νομίζω κανα40άρι χρεώνει και αυτή και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Για μένα δεν αξίζει εκτός αν ψάχνει μόνο για σκέτο μασαζΑπ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.
Η μόνη που αξίζει για φτηνό γυμνό μασάζ είναι η Νατάσα Ανθούπολη.
nemesis1985
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σας, νέος εδώ και πρωτάρης στα του μασάζ.
Που να κοιτάξω για πρώτη φορά ;
Που να κοιτάξω για πρώτη φορά ;
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Γιατι ειπε κανεις οτι ειναι Σουηδεζες?ΑΛΜΠΑΝΑ
λες ? εγω για αλμπανα την κοβω και το δηλώνω .... εσυ όμως που γνωρίζεις απο σκαντινάβια κατι θα σου λέει ....Γιατι ειπε κανεις οτι ειναι Σουηδεζες?
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Καλως ηρθες και παλι.Η Μαρθα ειναι αυτη που λες και πηγε Σαλαμινα.Η Juliet ειναι στην γειτονια σου αλλα κανει αυστηρα μονο μασαζ με πετσετα.
Η Μάρθα πέρα από μασάζ τι άλλο κάνει;Περαματιώτης και δεν ξερω την Juliet? Ντροπή μου
Η Μάρθα ειναι η γνωστή Μάρθα που ήταν προς Χαραυγη-Κερατσινι κοντά στα γαριδάδικα;
Αν την 7η φορά που θα ξαναπας , δε σου κανουν τίποτα, τότε την 8η ρίξτους άκυρο
Διαγραμμένο μέλος 14842
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2006
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Η Ιουλία με το ίδιο πάντα σορτσάκι χειμώνα καλοκαίρι ? Ή άλλαξε dressing code? χωρίς κανένα ερωτισμό και 40 ευρώ πλέον, δεν είναι vfm καλύτερα φωτεινή Καλλιθέα
Ακρίβυνε η ζωή αδερφέ ακρίβυνε και η ΙουλίαΗ Ιουλία με το ίδιο πάντα σορτσάκι χειμώνα καλοκαίρι ? Ή άλλαξε dressing code? χωρίς κανένα ερωτισμό και 40 ευρώ πλέον, δεν είναι vfm καλύτερα φωτεινή Καλλιθέα
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Τωρα αυτο ειναι εξυπναδα?λες ? εγω για αλμπανα την κοβω και το δηλώνω .... εσυ όμως που γνωρίζεις απο σκαντινάβια κατι θα σου λέει ....
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου Αλβανιδες ειναι.Αλμπάνα απ' ότι είδα είναι η Ελβίρα η μάνα στην Καλλιθέα, αυτή με την κόρη της που το παίζουν δύσκολες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλα που θα παει θα ανοιχτουνεΦιλε μου Αλβανιδες ειναι.
διαπίστωση ....Τωρα αυτο ειναι εξυπναδα?
Η φωτεινή είναι στα 50 με οικοδομικό φραπέ;Η Ιουλία με το ίδιο πάντα σορτσάκι χειμώνα καλοκαίρι ? Ή άλλαξε dressing code? χωρίς κανένα ερωτισμό και 40 ευρώ πλέον, δεν είναι vfm καλύτερα φωτεινή Καλλιθέα
Διαγραμμένο μέλος 14842
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2006
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
50 πολλά , έμεινα πίσω φαίνεταιΗ φωτεινή είναι στα 50 με οικοδομικό φραπέ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21