Ρε δώστε λίγες πληροφορίες για τη Μάρθα στη Σαλαμίνα. Διότι θα το επισκεπτώ το νησάκι οσονούπω για δουλειέςΚαλως ηρθες και παλι.Η Μαρθα ειναι αυτη που λες και πηγε Σαλαμινα.Η Juliet ειναι στην γειτονια σου αλλα κανει αυστηρα μονο μασαζ με πετσετα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
30 ευρωκαι ποσο παει το μαλλι γι αυτο το καλο μητρικο σκετο μασαζ ?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 1.196
Διαθέτει ντουζ ή φεύγεις με τα λάδια;30 ευρω
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Βεβαίως κομπλέΔιαθέτει ντουζ ή φεύγεις με τα λάδια;
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να μου στείλεις τηλ;30 ευρω
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.631
- Πόντοι
- 3.246
Καλησπέρα, ποια είναι η εικονιζόμενη?εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να μου στείλεις τηλ;
Ελβίρα Τσενά
Ελβίρα Τσενά. Αρέσει σε 1.557 · 2 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. Παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία και την αναζωογόνηση του σώματος.
www.facebook.com
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Να σ καλα φιλεΓράφω για να προστατεύσω/ενημερώσω τους υπολοίπους για το meila massage therapy. Διαβάζοντας τους προμότορες ότι η μητέρα είναι ανοιχτή ίσως σε φραπέ κλπ είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο λαδομάγαζο. Πρώτη επίσκεψη με την κόρη. Δεύτερη επίσκεψη με τη μάνα. Καμιά τους δεν ακούμπησε τα επίμαχα σημεία, ούτε καν έκανε τυχαίο πέρασμα. Όχι μόνο δεν υπήρχε καμία υπόνοια για κάτι επιπλέον από μασάζ, αλλά όταν ζήτησα από τη μάνα να μου βγάλει την πετσέτα, η μάνα διαμαρτυρήθηκε και απάντησε ότι εδώ το μασάζ γίνεται αυστηρά με πετσέτα. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει ένα ικανοποιητικό μασάζ, ας πάει. Όμως ας είναι σίγουρος ότι είναι σκέτο μασάζ, χωρίς την παραμικρή υπόσχεση για κάτι παραπάνω!!!! Αυτά και αρκετά με τους προμότορες της κακιάς συμφοράς
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.631
- Πόντοι
- 3.246
είχαν γίνει κάποια ποστ εδώ και είχε αυξημένη ζήτηση λόγω περιέργειας φαντάζομαι... αλλά αν την απαξιώσουμε όπως της αξίζει θα ξαναπέσει η τιμή! ( το αποστειρωμένο πρόγραμμαΗ Ιουλία στο Περιστέρι έχει κάνει αύξηση κατά 10€ δηλ στα 40 έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα η το ίδιο αποστειρωμενο μασάζ με φραπέ.
με φραπέ χωρίς να βγάζει ρούχα είναι στάνταρ)
Δωσε μας και μας να δουμε που τα ανεβαζει!εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
Απ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.Περαματιώτης και δεν ξερω την Juliet? Ντροπή μου
Η Μάρθα ειναι η γνωστή Μάρθα που ήταν προς Χαραυγη-Κερατσινι κοντά στα γαριδάδικα;
Αν την 7η φορά που θα ξαναπας , δε σου κανουν τίποτα, τότε την 8η ρίξτους άκυρο
Η μόνη που αξίζει για φτηνό γυμνό μασάζ είναι η Νατάσα Ανθούπολη.
Απ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Είναι καβλιαρα η αλήθεια είναιεμένα πάντως πολύ
μου ότι νομίζεις
Καλησπέρα μυστη. Ποια Νατάσα λες; Την εναλλακτικές θεραπείες;Απ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.
Ποια εννοεις?Ρε παιδί αυτό το περιζήτητο τηλέφωνο της Μαριάννας που θα το βρούμε εντέλει;
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι η κύρια???εμένα πάντως πολύ
μου ότι νομίζεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20