ShashaBasta
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά μάθαμε τίποτα για την Ηλιάνα απο αχαρνές;
Χωρος κοντα στο μετρο Αγ Ιωαννη. Βυζαρου με κοιλια κ λεπτα ποδια. Γενικα καλη αποδοση στο sex. 40 γιουροςΚαλησπερα στην παρεα.Νεο μελος και νεος στο χωρο.Βρηκα την παρακατω αγγελια και θα ηθελα τα φωτα σας,αν γνωριζετε σε ποια περιοχη ειναι και τι παροχες εχει στο προγραμμα της.Ευχαριστω απαντες
ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ covid free ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. 6909418601kanesex.com
Σ ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση anatolgami!!Συντομα με νεοτερα μου.Ειναι και κοντα σχετικα,οποτε θα γινει δοκιμη!!Χωρος κοντα στο μετρο Αγ Ιωαννη. Βυζαρου με κοιλια κ λεπτα ποδια. Γενικα καλη αποδοση στο sex. 40 γιουρος
Έχουμε τηλέφωνο σε pmΚαλησπερα έχουμε τηλ σε pm
Έχουμε τηλέφωνο ;;Καλησπερα έχουμε τηλ σε pm
Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα
Μαριαννα απο Αχαρνες??????Τη Μαριάννα από Αχαρνές
Ηλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλΜαριαννα απο Αχαρνες??????
εχουμε περισοτερες πληροφοριες?
οκ....για να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια δωσε τηεφωνο σε πμ αμα γουσταρετε...
ευχαριστω καυλιαριδες!!!!!!!
Με ενδιαφέρει για την περιοχή..και εδώ ένα τηλ..ευχαριστώΗλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλ
Κ μένα ρε φίλε είναι για τρελά......... αλλά δυστυχώς όχι δύο φορές έχω πάει μόνο μασαζ !!!εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
το ξερω οτι ειμαι δυσκολο να δεινεις τηλεφωναΗλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλ
αξίζει το μασαζ της ?Κ μένα ρε φίλε είναι για τρελά......... αλλά δυστυχώς όχι δύο φορές έχω πάει μόνο μασαζ !!!
Η Ελένη γαμιεται καλά την έχω πάρει μια φορά κ σπίτι της είναι η γνωστή Μαίρη από Περγάμου για όσους ξέρουν..κ παλιότερα Αχαρνών 85Κοροιδευουν βασικα εκει.Μονο οι παλιοι πελατες εξυπηρετουνται. Επισημα, οταν πας απο κοντα σου λενε για σπεσιαλ προγραμμα που εχει εκτονωση με χερι ή τσιμπουκι. Μια Ελενη, με κοντο μαλι καπως γεροδεμενη ειναι συνηθως. Μετα τις 3 εχει κ αλλη μια που δεν την ειδα. Προσφατα μετακομισανν στο μεταξουργειο. 50 ευρω
Ναι μια ώρα πληρης κ δεν κλέβει χρόνο.αξίζει το μασαζ της ?
Είναι σε σπίτι;Η Ελένη γαμιεται καλά την έχω πάρει μια φορά κ σπίτι της είναι η γνωστή Μαίρη από Περγάμου για όσους ξέρουν..κ παλιότερα Αχαρνών 85
Η σε οίκοΕίναι σε σπίτι;
Τώρα σε οικοΕίναι σε σπίτι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η σε οίκο
Εχει φραπα με 5οαρικο παντωςΤπτ απολύτως μόνο μασάζ παρόλο που έχει ανοίξει onlyfans στο μασάζ δεν κάνει τπτ .
Φίλε πήγες πρόσφατα στην gothik ??Απ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.
Η μόνη που αξίζει για φτηνό γυμνό μασάζ είναι η Νατάσα Ανθούπολη.
σωστος ο παικτης,ετσι θελουν οι καριολες..Για ευγενικά άτομα που θέλουν μια Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών - Love List
Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών απευθύνεται σε Σοβαρούς Άντρες που επιθυμούν ολοκληρωμένη απόλαυση…. Προσφέρω ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, Αυταρχικό Πρόγραμμα και Ιδιαίτερα Παιχνίδια. Ονομάζομαι Βίκυ και σε […]www.lovelist.com.gr
Επιστροφη απο καταδρομικη....
Ειναι το σπιτι της στην Θεμιστοκλεους στον Αλιμο...Ωραιος χωρος απο οσο ειδα και καθαρος.
Στο τηλ λεει 80 ευρω μασαζ και επαφη. Στην ερωτηση αν κανει ελ. στοματικο, ειπε ναι απο το τηλεφωνο χωρις να δωσει καποια επιπλεον πληροφορια...Μπαινω μεσα, την βλεπω....φοραει γυαλια και στη φατσα φερνει λιγο σε κουκουβαγια.
Σωμα οτι βλεπετε στις φωτογραφίες, εχει λιγο στομαχι και χοντρα μπουτια. Σε γενικες γραμμες οκ για τα χοντρα. Μου λεει βγαλε τα ρουχα και κανε ντουζ, και εκει μου κοβει να επιβεβαιωσω το προγραμμα. 80 μου λεει το βασικο +20 ακαπωτη πιπα. Καληνυχτα της λεω και ξεκιναω να βαζω παπουτσια, στασου μου λεει και θα το κανουμε με 80. Καληνυχτα και καλη συνεχεια της κανω, βαζω παπα και φευγω κυριος...Παιζει να εκλαιγε οταν εκλεισε η πορτα αχαχαχαχα
Μα τι μαλακισμενες ειναι ολες τους, κανονικα θα επρεπε να της ζητησω ενα 10αρικο για τις βενζινες μου....