You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)
Καλησπερα στην παρεα.Νεο μελος και νεος στο χωρο.Βρηκα την παρακατω αγγελια και θα ηθελα τα φωτα σας,αν γνωριζετε σε ποια περιοχη ειναι και τι παροχες εχει στο προγραμμα της.Ευχαριστω απαντες
ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ covid free ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. 6909418601
kanesex.com
ShashaBasta
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά μάθαμε τίποτα για την Ηλιάνα απο αχαρνές;
Ερωτική διάθεση6949168424
Απελαση των αισθήσεων ****** Γλιστραω στο σώμα σου σαν σταγόνα ηδονής ..... ****Δοκίμασε με**** 6949168424 ( Δεν έχω viber) ( Μην ζητάτε φωτό )
kanesex.com
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Χωρος κοντα στο μετρο Αγ Ιωαννη. Βυζαρου με κοιλια κ λεπτα ποδια. Γενικα καλη αποδοση στο sex. 40 γιουροςΚαλησπερα στην παρεα.Νεο μελος και νεος στο χωρο.Βρηκα την παρακατω αγγελια και θα ηθελα τα φωτα σας,αν γνωριζετε σε ποια περιοχη ειναι και τι παροχες εχει στο προγραμμα της.Ευχαριστω απαντες
ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ covid free ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. 6909418601kanesex.com
Σ ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση anatolgami!!Συντομα με νεοτερα μου.Ειναι και κοντα σχετικα,οποτε θα γινει δοκιμη!!Χωρος κοντα στο μετρο Αγ Ιωαννη. Βυζαρου με κοιλια κ λεπτα ποδια. Γενικα καλη αποδοση στο sex. 40 γιουρος
Έχουμε τηλέφωνο σε pmΚαλησπερα έχουμε τηλ σε pm
Έχουμε τηλέφωνο ;;Καλησπερα έχουμε τηλ σε pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα
Έχουμε τηλέφωνο σε pm
proedrara55
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μαριαννα απο Αχαρνες??????Τη Μαριάννα από Αχαρνές
εχουμε περισοτερες πληροφοριες?
οκ....για να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια δωσε τηεφωνο σε πμ αμα γουσταρετε...
ευχαριστω καυλιαριδες!!!!!!!
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Ηλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλΜαριαννα απο Αχαρνες??????
εχουμε περισοτερες πληροφοριες?
οκ....για να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια δωσε τηεφωνο σε πμ αμα γουσταρετε...
ευχαριστω καυλιαριδες!!!!!!!
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Με ενδιαφέρει για την περιοχή..και εδώ ένα τηλ..ευχαριστώΗλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλ
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Κ μένα ρε φίλε είναι για τρελά......... αλλά δυστυχώς όχι δύο φορές έχω πάει μόνο μασαζ !!!εμένα πάντως πολύ
με καυλώνει αυτή η γυναίκα με αυτά που ανεβάζει! θα πάω θα της ακουμπήσω το 100ρικο και θα της πω κάνε
μου ότι νομίζεις
proedrara55
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
το ξερω οτι ειμαι δυσκολο να δεινεις τηλεφωναΗλιαννα είναι δικό μου λάθος και εγώ περιμένω τηλ
το ξερω απο προσωπικη εμπειρια με την Ηλιαννα απο Χαλανδρι
δεν εδινα το τηλεφωνο αμα δεν την ρωταγα.....
και νομιζω οτι αυτο ειναι και το σωστο
πολλες κοπελες ξερουν οτι εχουν 10 καλους πελατες και μενουν εκει
αυτους ξερουν και τους εμπιστευωνται γιατι εδω μεσα κυκλοφορουν πολλοι μπατσοι και εμεις οι ιδιοι ...καρφωνουμε τα κοριτσια!!!!!!
Γιαυτο λοιπον αμα θελει οποιος ειναι να μας δωσει το τηλεφωνο ας το δωσει...και να μην μας το δωσει παλει ωραιος θα ειναι και εμεις θα συνεχειζουμε να ψαχνουμε και να γαμαμε καλα!!!!!!!
αξίζει το μασαζ της ?Κ μένα ρε φίλε είναι για τρελά......... αλλά δυστυχώς όχι δύο φορές έχω πάει μόνο μασαζ !!!
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Η Ελένη γαμιεται καλά την έχω πάρει μια φορά κ σπίτι της είναι η γνωστή Μαίρη από Περγάμου για όσους ξέρουν..κ παλιότερα Αχαρνών 85Κοροιδευουν βασικα εκει.Μονο οι παλιοι πελατες εξυπηρετουνται. Επισημα, οταν πας απο κοντα σου λενε για σπεσιαλ προγραμμα που εχει εκτονωση με χερι ή τσιμπουκι. Μια Ελενη, με κοντο μαλι καπως γεροδεμενη ειναι συνηθως. Μετα τις 3 εχει κ αλλη μια που δεν την ειδα. Προσφατα μετακομισανν στο μεταξουργειο. 50 ευρω
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Ναι μια ώρα πληρης κ δεν κλέβει χρόνο.αξίζει το μασαζ της ?
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Είναι σε σπίτι;Η Ελένη γαμιεται καλά την έχω πάρει μια φορά κ σπίτι της είναι η γνωστή Μαίρη από Περγάμου για όσους ξέρουν..κ παλιότερα Αχαρνών 85
Η σε οίκοΕίναι σε σπίτι;
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Τώρα σε οικοΕίναι σε σπίτι;
Η σε οίκο
Εχει φραπα με 5οαρικο παντωςΤπτ απολύτως μόνο μασάζ παρόλο που έχει ανοίξει onlyfans στο μασάζ δεν κάνει τπτ .
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Φίλε πήγες πρόσφατα στην gothik ??Απ' ότι κατάλαβα η μάνα κάνει διακριτικά ίσως σε λίγους, αλλά θα δούμε την επόμενη.
Η μόνη που αξίζει για φτηνό γυμνό μασάζ είναι η Νατάσα Ανθούπολη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις