Για ευγενικά άτομα που θέλουν μια Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών - Love List
Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών απευθύνεται σε Σοβαρούς Άντρες που επιθυμούν ολοκληρωμένη απόλαυση…. Προσφέρω ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, Αυταρχικό Πρόγραμμα και Ιδιαίτερα Παιχνίδια. Ονομάζομαι Βίκυ και σε […]
www.lovelist.com.gr
Επιστροφη απο καταδρομικη....
Ειναι το σπιτι της στην Θεμιστοκλεους στον Αλιμο...Ωραιος χωρος απο οσο ειδα και καθαρος.
Στο τηλ λεει 80 ευρω μασαζ και επαφη. Στην ερωτηση αν κανει ελ. στοματικο, ειπε ναι απο το τηλεφωνο χωρις να δωσει καποια επιπλεον πληροφορια...Μπαινω μεσα, την βλεπω....φοραει γυαλια και στη φατσα φερνει λιγο σε κουκουβαγια.
Σωμα οτι βλεπετε στις φωτογραφίες, εχει λιγο στομαχι και χοντρα μπουτια. Σε γενικες γραμμες οκ για τα χοντρα. Μου λεει βγαλε τα ρουχα και κανε ντουζ, και εκει μου κοβει να επιβεβαιωσω το προγραμμα. 80 μου λεει το βασικο +20 ακαπωτη πιπα. Καληνυχτα της λεω και ξεκιναω να βαζω παπουτσια, στασου μου λεει και θα το κανουμε με 80. Καληνυχτα και καλη συνεχεια της κανω, βαζω παπα και φευγω κυριος...Παιζει να εκλαιγε οταν εκλεισε η πορτα αχαχαχαχα
Μα τι μαλακισμενες ειναι ολες τους, κανονικα θα επρεπε να της ζητησω ενα 10αρικο για τις βενζινες μου....