XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Δεν αξίζει φίλε χάλια εμφάνιση δεν κάνει κάτι πεταμένα λεφτάΞενια Δεληγιαννη καποιος;;;
Δεν αξίζει φίλε χάλια εμφάνιση δεν κάνει κάτι πεταμένα λεφτάΞενια Δεληγιαννη καποιος;;;
για πες νεα απο λεμονια? προχωραει?Με ενδιαφέρουν κατά βάση 2 περιπτώσεις!
1) Juliet Lemonia
2) Μάρθα
μασάζ
και οι δύο είναι προς Πέραμα-Δραπετσώνα...
έχει κανείς πληροφορίες γι αυτές;;;
Λεμονιά δεν προχωράει! το ξεκαθαρίζει από την πρώτη επικοινωνίαγια πες νεα απο λεμονια? προχωραει?
Η juliet ειναι Περαμα .Η Μαρθα δεν ειναι Σαλαμινα?για πες νεα απο λεμονια? προχωραει?
Κάτι πιο μακρινό; Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου. Ημερήσια εκδρομούλα και μασαζάκι!!!Η juliet ειναι Περαμα .Η Μαρθα δεν ειναι Σαλαμινα?
Για ξανακοίτα καλύτερα το ποστ!!!Έχει κανείς το τηλέφωνο της ευχαριστώ
όχι!!!για πες νεα απο λεμονια? προχωραει?
Παιδιά, καλή είναι η Άννα ότι και να μας πούνε προματαρες . Εγώ προσωπικά την γουστάρω απίστευτα. Αξέχαστη εμπειρία.
Γράφω για να προστατεύσω/ενημερώσω τους υπολοίπους για το meila massage therapy. Διαβάζοντας τους προμότορες ότι η μητέρα είναι ανοιχτή ίσως σε φραπέ κλπ είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο λαδομάγαζο. Πρώτη επίσκεψη με την κόρη. Δεύτερη επίσκεψη με τη μάνα. Καμιά τους δεν ακούμπησε τα επίμαχα σημεία, ούτε καν έκανε τυχαίο πέρασμα. Όχι μόνο δεν υπήρχε καμία υπόνοια για κάτι επιπλέον από μασάζ, αλλά όταν ζήτησα από τη μάνα να μου βγάλει την πετσέτα, η μάνα διαμαρτυρήθηκε και απάντησε ότι εδώ το μασάζ γίνεται αυστηρά με πετσέτα. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει ένα ικανοποιητικό μασάζ, ας πάει. Όμως ας είναι σίγουρος ότι είναι σκέτο μασάζ, χωρίς την παραμικρή υπόσχεση για κάτι παραπάνω!!!! Αυτά και αρκετά με τους προμότορες της κακιάς συμφοράςΕπίσκεψη στο αλβανικό, meilla massage therapy
Μασάζ με μικρή πετσέτα αλλά ακουμπαγε τυχαια επάνω από πετσέτα η πιτσιρίκα
Θα ξαναπάω 3η φορά.
Άλλος εντυπώσεις πρόσφατα;
Αν θες στείλε μου τηλέφωνο.Καλησπερα έχουμε τηλ σε pm
Περαματιώτης και δεν ξερω την Juliet? Ντροπή μουΗ juliet ειναι Περαμα .Η Μαρθα δεν ειναι Σαλαμινα?
Αν την 7η φορά που θα ξαναπας , δε σου κανουν τίποτα, τότε την 8η ρίξτους άκυροΕπίσκεψη στο αλβανικό, meilla massage therapy
Μασάζ με μικρή πετσέτα αλλά ακουμπαγε τυχαια επάνω από πετσέτα η πιτσιρίκα
Θα ξαναπάω 3η φορά.
Άλλος εντυπώσεις πρόσφατα;
Εγώ με πετσέτα ήμουνα δεν δέχτηκαν γυμνός, απλά έγινε όπως το περιέγραψα. Αλλά νομίζω δεν προχωράνε σε τίποτα περισσότερο.Γράφω για να προστατεύσω/ενημερώσω τους υπολοίπους για το meila massage therapy. Διαβάζοντας τους προμότορες ότι η μητέρα είναι ανοιχτή ίσως σε φραπέ κλπ είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο λαδομάγαζο. Πρώτη επίσκεψη με την κόρη. Δεύτερη επίσκεψη με τη μάνα. Καμιά τους δεν ακούμπησε τα επίμαχα σημεία, ούτε καν έκανε τυχαίο πέρασμα. Όχι μόνο δεν υπήρχε καμία υπόνοια για κάτι επιπλέον από μασάζ, αλλά όταν ζήτησα από τη μάνα να μου βγάλει την πετσέτα, η μάνα διαμαρτυρήθηκε και απάντησε ότι εδώ το μασάζ γίνεται αυστηρά με πετσέτα. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει ένα ικανοποιητικό μασάζ, ας πάει. Όμως ας είναι σίγουρος ότι είναι σκέτο μασάζ, χωρίς την παραμικρή υπόσχεση για κάτι παραπάνω!!!! Αυτά και αρκετά με τους προμότορες της κακιάς συμφοράς
Ετσι ακριβωςΓράφω για να προστατεύσω/ενημερώσω τους υπολοίπους για το meila massage therapy. Διαβάζοντας τους προμότορες ότι η μητέρα είναι ανοιχτή ίσως σε φραπέ κλπ είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο λαδομάγαζο. Πρώτη επίσκεψη με την κόρη. Δεύτερη επίσκεψη με τη μάνα. Καμιά τους δεν ακούμπησε τα επίμαχα σημεία, ούτε καν έκανε τυχαίο πέρασμα. Όχι μόνο δεν υπήρχε καμία υπόνοια για κάτι επιπλέον από μασάζ, αλλά όταν ζήτησα από τη μάνα να μου βγάλει την πετσέτα, η μάνα διαμαρτυρήθηκε και απάντησε ότι εδώ το μασάζ γίνεται αυστηρά με πετσέτα. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει ένα ικανοποιητικό μασάζ, ας πάει. Όμως ας είναι σίγουρος ότι είναι σκέτο μασάζ, χωρίς την παραμικρή υπόσχεση για κάτι παραπάνω!!!! Αυτά και αρκετά με τους προμότορες της κακιάς συμφοράς
Η μητερα κανει γαμω το μασαζ.Τελος.Αλλα μιλαμε για μασαζ θα φυγεις ισιος.Η μαμα καλη ομως ή αδιαφορη; ασχετα αν προχωραει παρακατω ή οχι.
και ποσο παει το μαλλι γι αυτο το καλο μητρικο σκετο μασαζ ?Η μητερα κανει γαμω το μασαζ.Τελος.Αλλα μιλαμε για μασαζ θα φυγεις ισιος.
Καλως ηρθες και παλι.Η Μαρθα ειναι αυτη που λες και πηγε Σαλαμινα.Η Juliet ειναι στην γειτονια σου αλλα κανει αυστηρα μονο μασαζ με πετσετα.Περαματιώτης και δεν ξερω την Juliet? Ντροπή μου
Η Μάρθα ειναι η γνωστή Μάρθα που ήταν προς Χαραυγη-Κερατσινι κοντά στα γαριδάδικα;
Αν την 7η φορά που θα ξαναπας , δε σου κανουν τίποτα, τότε την 8η ρίξτους άκυρο