You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
οι δημοσιεύσεις εκεί (80%) είναι από προφίλ (μάλλον ψεύτικα) που σε οδηγούν σε γνωστό λαδοsite...Ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους.....https://www.facebook.com/groups/2650964054950219
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπέρα.
Ίσως ενδιαφέρει κάποιους ...
Άννα • αισθησιακό μασάζ (@anna.masaz2424) • Instagram photos and videos
4,098 Followers, 53 Following, 412 Posts - See Instagram photos and videos from Άννα • αισθησιακό μασάζ (@anna.masaz2424)www.instagram.com
Όποιος έχει κάποια πληροφορία, ας την μοιραστεί μαζί μας ...
Η τύπισσα που το έχει είναι αξιοπρόσεχτη και έρχεται και Αθήνα συχνά (σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανακοίνωσε ότι έρχεται στο τέλος Σεπτέμβρη)
Any info?
Relief Massage Center (@reliefmassagecenter) • Instagram photos and videos
137 Followers, 60 Following, 20 Posts - See Instagram photos and videos from Relief Massage Center (@reliefmassagecenter)www.instagram.com
Relief massage Thessaloniki (@cmouratidou) • Instagram photos and videos
1,108 Followers, 2,234 Following, 157 Posts - See Instagram photos and videos from Relief massage Thessaloniki (@cmouratidou)www.instagram.com
Ρε μαλάκες και οι δυό σας. τι δεν έχετε καταλάβει;Ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους.....https://www.facebook.com/groups/2650964054950219
Εδω το νήμα είναι για μασέζ που έχουν δικό τους χώρο.
Έχουν καμμιά σχέση αυτά που ρωτάτε με το θέμα μας;
Τελευταία τροποποίηση:
Paiktis74
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο....θα ανοίξω ένα νήμα τώρα αμέσως...με τίτλο΄΄΄΄Σελίδες στο facebook που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους, που ίσως εκτός από μασαζ έχει φραπέ, μπριζόλα...με πετσέτα...χωρίς πετσέτα...με φράγκα ή δωρεάν....κλπ κλπ΄΄....ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗ...είσαι βλαξ καθημερινά ή πότε πότε....??Ρε μαλάκες και οι δυό σας. τι δεν έχετε καταλάβει;
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
εδώ είμαι εγώ, σταμάτα να τα χώνεις σε κόσμο βρε... με κόβεις και από τον αγώνα, τον άλλον, τον μπασκετικό...Ρε μαλάκες και οι δυό σας. τι δεν έχετε καταλάβει;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Σκατομπουχέσα, εδώ είσαι εκτός θέματος Βλέπεις ρε μαλάκα τι γράφει ο τίτλος; Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ρε μαλακα Αλβανε;Έχεις δίκιο....θα ανοίξω ένα νήμα τώρα αμέσως...με τίτλο΄΄΄΄Σελίδες στο facebook που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους, που ίσως εκτός από μασαζ έχει φραπέ, μπριζόλα...με πετσέτα...χωρίς πετσέτα...με φράγκα ή δωρεάν....κλπ κλπ΄΄....ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗ...είσαι βλαξ καθημερινά ή πότε πότε....??
Εσύ τι έχεις ποστάρει; Ενα link απο μια δημόσια ομάδα του facebook όπου πάει ο κάθε κακομοίρης και ανεβάζει την αγγελία του, άλλος για μασαζ , αλλος για να πουλήσει λάδια, βότανα ,κρεβατια για μασαζ κλπκλπ
Έχει αυτο καμμία σχέση με το θέμα του τίτλου;; Καταλαβες γιατι σε βρίζω τώρα ρε μαλάκα;
Για τις μαλακίες που θες να ρωτήσεις υπάρχει ήδη σχετικό νήμα . Βγάλε τις τσίμπλες από τα μάτια και ψάξε βρες το ρε άπλυτε. Η ειρωνεία σε μάρανε, ξεφτιλισμένε!!
Paiktis74
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Εισαι ΒΛΑΞ.....Σκατομπουχέσα, εδώ είσαι εκτός θέματος Βλέπεις ρε μαλάκα τι γράφει ο τίτλος; Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ρε μαλακα Αλβανε;
Εσύ τι έχεις ποστάρει; Ενα link απο μια δημόσια ομάδα του facebook όπου πάει ο κάθε κακομοίρης και ανεβάζει την αγγελία του, άλλος για μασαζ , αλλος για να πουλήσει λάδια, βότανα ,κρεβατια για μασαζ κλπκλπ
Έχει αυτο καμμία σχέση με το θέμα του τίτλου;; Καταλαβες γιατι σε βρίζω τώρα ρε μαλάκα;
Για τις μαλακίες που θες να ρωτήσεις υπάρχει ήδη σχετικό νήμα . Βγάλε τις τσίμπλες από τα μάτια και ψάξε βρες το ρε άπλυτε. Η ειρωνεία σε μάρανε, ξεφτιλισμένε!!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Αν σου κάνει λίγο πιο χαμηλά, προς Γκύζη πίσω από τον Αρειο Πάγο, παίζει μπάλα η Tantrazoe. Εχει νήμα δικό της, μπες και γράψε εκεί.Παισια καλησπερα, τιποτα καλο στην περιοχη της Κυψελης παιζει;
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
καθαρή εθνικιστική-φασιστική ορολογία... κρίμαΣκατομπουχέσα, εδώ είσαι εκτός θέματος Βλέπεις ρε μαλάκα τι γράφει ο τίτλος; Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ρε μαλακα Αλβανε;
αντίο
Enastros1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2021
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Φιλαράκι μου σε ευχαριστω πολυ!Αν σου κάνει λίγο πιο χαμηλά, προς Γκύζη πίσω από τον Αρειο Πάγο, παίζει μπάλα η Tantrazoe. Εχει νήμα δικό της, μπες και γράψε εκεί.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ειναι μακριά απο το ποδονιφτη!!σιγα να μην ειχε βραχει και απο το ρεμα του ποδονιφτη
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Γιατί δεν έχει σχέση ρε συ;Ρε μαλάκες και οι δυό σας. τι δεν έχετε καταλάβει;
Δικό τους χώρο έχουν. Στη Θεσσαλονίκη η βάση, έρχεται και στην Αθήνα, πάντα σε δικό της χώρο.
αυτη με εψησε λιγο να παω, μου ακουστηκε φιλικη και σοβαρη στα 50 με δικο της χωρο αλλα η κριτική του @Περαματιώτης μαλλον με εσωσε.
Μου ειπε ειναι νεα σμυρνη και οχι αργυρουπολη αλλα μαλλον θα μεταφερθηκε
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
αυτη με εψησε λιγο να παω, μου ακουστηκε φιλικη και σοβαρη στα 50 με δικο της χωρο αλλα η κριτική του @Περαματιώτης μαλλον με εσωσε.
Έχω γράψει κι εγω κριτική πριν μισό χρόνο και τότε μου είχε πει πως σκέφτεται να μετακομίσει. Νέα Σμύρνη. Μακρυά λοιπόν...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ρε παίδες μια .. βοήθεια με την εμπειρία σας για την Φωτεινή Καλλιθέα Svetlana.gr που κάνει καλό μασάζ αποτι έχω διαβάσει και φραπέ στο τέλος... την πήρα να κλείσω ραντεβού και την άκουσα κάπως ξινή... είχα ξεχάσει ποια περιοχή είναι και την ρωτάω νομίζοντας Δάφνη πως είναι και με ειρωνεία μου απάντησε πως ... μάλλον έχω πάρει πολλά τηλ σε άλλες και... μπερδεύτηκα... εντωμεταξύ να την ρωτάω μετά που είναι ο χώρος αλλά πραγματικά έτσι όπως το έλεγε το "Καλλιθέα" με την 3η 4η να το κατάλαβα κάτι που την τσάντισε περισσότερο... τέλος την ρωτήσα αν μπορούσα να πήγαινα τώρα στην επόμενη ώρα εκεί (προφανώς εννοούσα ένα άμεσο ραντεβού) και μου λέει τώρα τώρα δεν γίνεται της λέω πως θα χρειαστώ από εκεί που ήμουν κάνα 45λεπτο και κλασσικά ειρωνεία "άλλο τώρα άλλο σε 45 λεπτά ... "... τελικά με γείωσε... δεν με άφησε να κλείσουμε ραντεβού...
Τι παίζει ρε παίδες έτσι ξινή είναι?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Όχι φίλε. Ευγενικότατη είναι και περιποιητική. Θα σου πρότεινα να κάνεις άλλη μια προσπάθεια . Πάντως μην περιμένεις κάτι το ιδιαίτερο, αν έχεις περάσει απο Σολωμού 33 τα ίδια πράγματα απο υπηρεσίεςΤι παίζει ρε παίδες έτσι ξινή είναι?
αυτό που άκουσες στο τηλέφωνο είναι ...Ρε παίδες μια .. βοήθεια με την εμπειρία σας για την Φωτεινή Καλλιθέα Svetlana.gr που κάνει καλό μασάζ αποτι έχω διαβάσει και φραπέ στο τέλος... την πήρα να κλείσω ραντεβού και την άκουσα κάπως ξινή... είχα ξεχάσει ποια περιοχή είναι και την ρωτάω νομίζοντας Δάφνη πως είναι και με ειρωνεία μου απάντησε πως ... μάλλον έχω πάρει πολλά τηλ σε άλλες και... μπερδεύτηκα... εντωμεταξύ να την ρωτάω μετά που είναι ο χώρος αλλά πραγματικά έτσι όπως το έλεγε το "Καλλιθέα" με την 3η 4η να το κατάλαβα κάτι που την τσάντισε περισσότερο... τέλος την ρωτήσα αν μπορούσα να πήγαινα τώρα στην επόμενη ώρα εκεί (προφανώς εννοούσα ένα άμεσο ραντεβού) και μου λέει τώρα τώρα δεν γίνεται της λέω πως θα χρειαστώ από εκεί που ήμουν κάνα 45λεπτο και κλασσικά ειρωνεία "άλλο τώρα άλλο σε 45 λεπτά ... "... τελικά με γείωσε... δεν με άφησε να κλείσουμε ραντεβού...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
τουλάχιστον εως και πριν πανδημία δεν ήταν έτσι,αν είναι και τώρα και δεν ήτανε ένα τυχαίο γεγονός αυτό που αναφέρθηκε.αυτό που άκουσες στο τηλέφωνο είναι ...
δεν είχα θετική εμπειρία, είπα ό,τι είδα.τουλάχιστον εως και πριν πανδημία δεν ήταν έτσι,αν είναι και τώρα και δεν ήτανε ένα τυχαίο γεγονός αυτό που αναφέρθηκε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις