Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Ίσως ενδιαφέρει κάποιους ...

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, ας την μοιραστεί μαζί μας ...
για σήμερα, αύριο και μεθαύριο λέει Αθήνα... τουρ κάνει...

• Like
Αντιδράσεις: panbar

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.356
Πόντοι
22.886
πρέπει να τη δω από κοντά, εσένα δε σε εμπιστεύομαι... Μπάζο δε μου μοιάζει ρε συ...
εντάξει, φαντάσου κάποια να γράφει ανάλογα για τα μέλη: μικροτσούτσουνος, κωλόγερος, αδερφή, δεν του σηκώνεται κλπ...
ας είμαστε συγκρατημένοι στις εκφράσεις...

σε κυνηγάω από πίσω, όπου γράφεις τσουπ κ η κλανιά (δεν έχει εικονίδιο κλανιάς)
:badair::badair:
Έχει !!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα.

Έχει πολλές κριτικές στα νηματα της επαρχίας . Βάλε στο ψαχτηρι το ονομα της και θα τα βρεις ολα μαζεμένα..

Rockbill

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
81
Καλησπέρα.

Καλύτερα να μην το μοιραστώ με κανέναν ,με έφτιαξαν οι φωτογραφίες στο Instagram και πήρα φόρα να πάω.Βλαχορωσιδα με συμπεριφορά και υπηρεσίες μπουρδέλου .ένα υποτιθέμενο μασάζ ,χαιδεμα και ζουληγμα μαζί Δεν άφηνε να πιάσω τίποτα φιλιά ούτε για αστείο μια μετριοκακη πίπα ,την έβαλα να κάτσει πάνω μου,σα να είχα βάλει τσουβαλι ήταν Την ξανά κατεβάζω για πίπα και πιο πολύ μαλάκια ,μόνο σε αυτό ήταν οριακά μέτρια .Στο πεντάλεπτο 3 φορές πήγα να τελειώσω 3 φορές με έκοψε Με αποτέλεσμα να έχω ξενερώσει,ξεκινάω να τον παίζω μόνος μου και τις τα έδωσα στο στόμα.Ολη αυτή η σούπερ ευκαιρία 80€.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81
Καλύτερα να μην το μοιραστώ με κανέναν ,με έφτιαξαν οι φωτογραφίες στο Instagram και πήρα φόρα να πάω.Βλαχορωσιδα με συμπεριφορά και υπηρεσίες μπουρδέλου .ένα υποτιθέμενο μασάζ ,χαιδεμα και ζουληγμα μαζί Δεν άφηνε να πιάσω τίποτα φιλιά ούτε για αστείο μια μετριοκακη πίπα ,την έβαλα να κάτσει πάνω μου,σα να είχα βάλει τσουβαλι ήταν Την ξανά κατεβάζω για πίπα και πιο πολύ μαλάκια ,μόνο σε αυτό ήταν οριακά μέτρια .Στο πεντάλεπτο 3 φορές πήγα να τελειώσω 3 φορές με έκοψε Με αποτέλεσμα να έχω ξενερώσει,ξεκινάω να τον παίζω μόνος μου και τις τα έδωσα στο στόμα.Ολη αυτή η σούπερ ευκαιρία 80€.

Χώρο εχει; κρεβάτι μασάζ παιζει;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Έλα ντε και το ψέμα πάει σύννεφο..
Περαματιωτη, καμία φωτογραφία δεν ανέβασα και κατέβασα και σε προκαλώ αν έχεις κάποια τέτοια να τη δημοσιεύσεις χωρίς πρόσωπο βέβαια..
εγώ είμαι ακομπλεξάριστη ως προς το σώμα μου και ως προς την αξία μου ξέρω πολύ καλά και το πιο σημαντικό είναι ότι το ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν από κοντά και όχι από ζουμ φωτογραφιών που κάνουν εικασίες..
αυτό λοιπόν που ορίζει κάποιον μισογύνη είναι όταν βγάζει αδικαιολόγητη κακία ..πες δεν σου αρέσω εσύ ή οποιοσδήποτε που δεν με έχει συναντήσει κανείς κ.δεν πρόκειται και τέρμα τόσο μίσος δεν χρειάζεται.
εκτός αν σου έχω κάνει εσένα ή κάποιου άλλου που μιλάει με τόσο μένος και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κάτι προσωπικό και δεν το γνωρίζω.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να να Με θεωρείς το γούστου σου αλλά δεν έχεις δικαίωμα και να με διαβάλλεις και να ειρωνεύεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς σ όλα τα νήματα μασάζ.
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ακόμη και αν οι φωτογραφίες μου δεν σε εξιτάρουν Δεν πειράζει.
Να πω και γω οτι η Στεφανια δεν ειναι μουναρα που λεμε αλλα ουτε και χαλι μαυρο,μια καθημερινη κοπελα της διπλανης πορτας,γλυκουλα θα ελεγα.Εχει παντως μαγικα χερια και ξερει να σε καυλωνει.δεν εχω κανει το edging,εχω κανει το απλο προγραμμα αλλα μπορω να πω εχυσα πολυ εντονα και ηταν καυλα.φανταζομαι το edging πως θα ναι.Κατα τα αλλα στις φωτο οπως και της το πα απο κοντα βγενει πολυ χειροτερη απο οτι ειναι.Εχει αγνοια στο να βγαζει φωτογραφιες και ειδικα σεξυ φωτογραφιες.Και να πω και γω κατι που εχει ειπωθει και παλιοτερα που ειδα ως το μονο αρνητικο στην ολη φαση,ειναι οτι η πετσετα που καθαριστικα μετα το μπανιο ηταν και η δικη μου νοτισμενη.Δεν ξερω αν φταιει επειδη ειχε υγρασια οταν πηγα ειναι και υπογειο αλλα αθτη ειναι η αληθεια.Σε γενικες γραμμες παντως αξιζει την επισκεψη.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Να πω και γω οτι η Στεφανια δεν ειναι μουναρα που λεμε αλλα ουτε και χαλι μαυρο,μια καθημερινη κοπελα της διπλανης πορτας,γλυκουλα θα ελεγα.Εχει παντως μαγικα χερια και ξερει να σε καυλωνει.δεν εχω κανει το edging,εχω κανει το απλο προγραμμα αλλα μπορω να πω εχυσα πολυ εντονα και ηταν καυλα.φανταζομαι το edging πως θα ναι.Κατα τα αλλα στις φωτο οπως και της το πα απο κοντα βγενει πολυ χειροτερη απο οτι ειναι.Εχει αγνοια στο να βγαζει φωτογραφιες και ειδικα σεξυ φωτογραφιες.Και να πω και γω κατι που εχει ειπωθει και παλιοτερα που ειδα ως το μονο αρνητικο στην ολη φαση,ειναι οτι η πετσετα που καθαριστικα μετα το μπανιο ηταν και η δικη μου νοτισμενη.Δεν ξερω αν φταιει επειδη ειχε υγρασια οταν πηγα ειναι και υπογειο αλλα αθτη ειναι η αληθεια.Σε γενικες γραμμες παντως αξιζει την επισκεψη.

σιγα να μην ειχε βραχει και απο το ρεμα του ποδονιφτη :confused:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Καλησπέρα.

Έχω αναφερθεί και εγώ παλαιότερα σε άλλο νήμα. Μακριά! Εμφανισιακά μια χαρά για την ηλικία της αλλά όπως είπαν κΙ άλλοι, όχι απλώς ανύπαρκτο μασάζ, αερόπιπα και κομοδίνο, με χαζογελάκια και άκυρη συζήτηση σε ξενερώνει και σε κόβει εντελώς.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Η τύπισσα που το έχει είναι αξιοπρόσεχτη και έρχεται και Αθήνα συχνά (σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανακοίνωσε ότι έρχεται στο τέλος Σεπτέμβρη)
Any info?

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Η τύπισσα που το έχει είναι αξιοπρόσεχτη και έρχεται και Αθήνα συχνά (σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανακοίνωσε ότι έρχεται στο τέλος Σεπτέμβρη)
Any info?

στο Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να ρωτήσεις

• Like
Αντιδράσεις: panbar

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.356
Πόντοι
22.886
Any info?

Τύπε , δηλαδή σε αλοιφει με λάδι μασάζ και μετά σε περνάει και ένα χέρι ρελιεφ ??

Paiktis74

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2019
Like
98
Πόντοι
0
Μία μέρα με ορέξεις χάζευα εδώ στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στο massage4you για μία τύπισσα ασιάτισσα που βρίσκεται στο Παγκράτι. Από τις photo που μπήκα και είδα και αξιοπρεπές και έτσι έστειλα μήνυμα στο viber και τη ρώτησα αν είναι διαθέσιμη σήμερα και μου απαντάει δεν μπορώ σήμερα είμαι κλεισμένη. Μετά από λίγο μου ξανά στέλνει μήνυμα μου μπορώ στις 9:00. Okay της λέω για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι με ρωτάει λέω αυτό με τα 60 λεπτά στα 60 ευρώ που είναι μιάμιση ώρα okay okay.
Φτάνω εκεί λοιπόν στο Παγκράτι στέλνω μήνυμα και έρχεται ανοίγει γιατί η πόρτα της εισόδους της πολυκατοικίας ήταν κλειδωμένη. ξεκινάμε το μασάζ τσιτσιδος χωρίς πετσέτες και μαλακίες. Το μασάζ ήτανε μέτριο γιατί διάβασα και από άλλους ότι είναι πολύ καλή στο μασάζ εγώ δεν κατάλαβα τέτοια πράγμα και για να βάλω ένα μέτρο σύγκρισης τη Στεφανία από το Μαρούσι είναι πάρα πάρα πολύ καλύτερη στο μασάζ από αυτό το πράγμα. Κάνει τα δικά τις εκεί λοιπόν και περιμένω να πάμε στο δια ταύτα αφού ήμουνα γυμνός εγώ και μου έκανε μασάζ από πάνω πλησίαζε την περιοχή αλλά πολύ διακριτικά δεν ακουμπούσε και σε κάποια φάση μου λέει τελειώσαμε. Της λέω δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε λίγο ακόμα? τι εννοείς μου κάνει; θέλω να τελειώσω μου λέει ναι συν 20 ευρώ θα πάει σύνολο 80 ευρώ και δίνω το okay. Παίρνει κάτι λάδια και αρχίζει μια χειρομάλαξη της κακιάς ώρας και έτσι όπως πάω να την αγγίξω δεν πρόλαβα καν τραβιέται, εκεί μου γύρισε το μυαλό και λέω από μέσα μου άντε γαμησου μωρη πατσαβούρα και της λέω άστο κοπέλα τελειώνει εδώ δεν θέλω να κάνω εντάξει μου λέει και ντύνομαι. Πάω στο γραφείο της που καθόταν και περίμενε της λέω πόσο είναι 60 μου καλώς τις βγάζω και τις δίνω 70 ευρώ δεν είχα ψηλά. Μου κάνει δεν έχω ρέστα δεκάρικο -εν τω μεταξύ όλα αυτά που στα λέω δεν ξέρει γρι ελληνικά η συνεννόηση γινόταν λίγα αγγλικά και τη νοηματική- Ε τι να κάνω ρε φίλε δεν έχω και εγώ της λέω δεκάρικο να σου δώσω ακριβώς 60 δεν μπορείς να βρεις ρέστα ; όχι λέει δεν έχω, τις βγάζω από το τσαντάκι μου κάτι ψιλά που βρήκα ένα τάληρο κι άλλο ένα ευρώ παίρνω το εικοσάρικο πίσω και της λέω 56 ευρώ τα 4 ευρώ θα τα βρούμε άλλη φορά. Και κάνει μία φασαρία στα κινέζικα δεν ξέρω τι έλεγε και να αγριεύει Ώπα λέω τι γίνεται εδώ πέρα φορτώνω και εγώ λέω αγαπούλα για να μην έχουμε τίποτα αλλά θα σηκωθώ να φύγω αν δεν έχεις ρεστα προβλήμα σου δεν υπήρχε περίπτωση να τις αφήσω δεκάρικο μπουρμπουάρ με αυτή τη συμπεριφορά και ανοίγω την πόρτα και σηκώνομαι και φεύγω και με κυνηγάει από πίσω πάω να ανοίξω την πόρτα της πολυκατοικίας να φύγω κλειδωμένη Να σου γαμηαω λέω άνοιξέ μου τις κάνω δεν μου ανοίγει η καριόλα μου λέει θέλω τα λεφτά όλο μπλέξαμε με τρελή τις κάνω θα έχεις πρόβλημα... Μου λέει εσύ θα έχεις πρόβλημα και αρπάζω το κινητό να πάρω ένα φίλο να έρθει θα τα έκανα πουτανα δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα και με βλέπει που πάω για μιλησω και μου ανοίγει την πόρτα και έφυγα. Μιλάμε για μεγάλη καριόλα η Κινέζα παραλίγο να γίνουμε ρόμπα σε όλο το Παγκράτι.

Enastros1983

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
59
Πόντοι
0
Παισια καλησπερα, τιποτα καλο στην περιοχη της Κυψελης παιζει;

Stories

Νέο!

Stories